labas rytas
čia ta prasme tau primint
labas dienas
penktadienis beje
labas rytas
čia ta prasme tau primint
labas dienas
penktadienis beje
Darbas padeda Jei nori jį dirbti
Ant šefo supykau ir mintyse pradėjau skaičiuoti jo nuodėmes
Ai,na dar darbas padeda. Tik žmones (svetimus) išjunkit iš mano Visatos.
Aha - dėl išnykimo. Arba pabėgt, t.y., išeit (ne jokia ne perkeltine prasme, išžingsniuot).
Nejuokink, merihold su tom preduzgem…
As tai turbut chaizlonge noriu sedet siandien ir koki niekala pavartyt - kam nors daugiau nera resursu. Jei anksciau baigsiu darba ( nu atejau tai 7.00), tai gal ir spesiu spesiu pagaut siek tiek saules.
O siaip tai norisi isnykt ir viskas.
Čia kultinė citata priskiriama vienam leidėjui, piktybiškai nemokėjusiam honorarų: žurnalistams garbė spausdinti mūsų leidinyje.
Nežinau, gal po vasaros. Nesuku galvos dėl to.
Ir “visiems bus nuo to geriau” - ai, kaip motyvuoja.
kada atsakymai bus?
Na taip, na taip, jums gi ir taip gera dirbti mums.
Ir atlyginimo dydis nemotyvuoja.
Vyneta už lavašo receptą. labai skanu
Jo. Pirma darbas, paskui - malonumai “Diegiame šią sistemą tam, kad visiems būtų geriau”. Kada - p. D težino.
Oho, Ru, nieko sau reformos… O algas gal irgi reformuos (be ironijos klausiu).
Pasakiau šefui. Pareiškė, kad neišleis Nebent nuo kito pavasario ir sutrumpintas periodas.
Siunčiu, jei gaunu, einu lauk. Į motyvacinį laišką parašysiu, kad “I’m willing to sacrifice anything for this position” Jei kartais paskambintų šefui ir aiškintųsi, o tas pripliurptų kažko
Bet šiaip įdomiai, nežinau kada patvirtins, dokumentų nesuruošiau, bet jei viskas gerai, tai kad ir kitą savaitę
Pas mus darbe revoliucija bręsta, daugmaž teigiama tokia - nauja sistema, bus mokymai, keisis daug kas. Įdomu, šviežia, nors bus ir sudėtinga. Bet. Kai šiandien išklausiau pradinį pristatymą, suvokiau, kad man priskiriama geroooookai daugiau atsakomybės nei aš uždirbu ir juolab pgl formalias pareigas taip, čia media (“menininkai” ) ir privati struktūra, bet vis tiek matosi tas reikals.
Tai virškinu dabar, kaip elgtis. Nes visa ta nauja sistema+gresiantis naujas konkursas/projektas - kažkaip daugoka man, jei triskart daugiau uždirbčiau, tai mielai
Taigi nepraeisiu
O darbas tai kaip. Manai, mes čia dabar dirbame apie ką nors kito? Visi gi tame pačiame. Dėl to juk ir vadina daugiakalbe teisėkūra. Komisijoje gi viskas gimsta. Ir tikrai nesudėliosi šiaip, vien kalbiniu pagrindu visko, tenka biškį kitaip dirbti. Aišku, visaip būna, pvz dabar dirbu su tokiu beletristiškesniu doku, tai mažai knaisiojimosi po teisės aktus ar techninę informaciją, o daug grynojo vertimo. Dar kolega skaitys toks kalbos mylėtojas, tai manau patirsiu to tikrojo vertimo darbo skonį. Tad pasitaiko, pasitaiko.
Iš tiesų tai nuolatinę sutartį turintis vertėjas ir viduje gali keisti poziciją į kitokio administratoriaus (tik prieš tai turi biškį padirbt).
Dar ant galo ten būna apklausa, tipo, klausimai ir laisva vieta, a la, parašykit, ką manot. Tai šian toks įkvėpimas pagavo ties ta laisva vieta (turbūt aplinka inspiravo), taip įdomiai dėliojosi tekstas, bet pasirodo, net ir apklausai laikas ribotas, tai išmetė man vidury žodžio, tipo laikas baigėsi. Nu patys kalti, būčiau rašinėlį parašius
Nu gal reikia varyt dirbt ar ką. Nors šiaip man dar kol kas išeiginė - pasiėmiau pusę dienos laisvos tiems egzams. O ir įkvėpimo kažkaip mažai. Turiu dėžę kartoninę nuo tada, kai keičiau kabinetą, gal apsitvert įkvėpimo vardan
Nu sėkmės Ką darysi, jei konkursą praeisi?.. patiks tau toks darbas? ar iš esmės nesvarbu ką dirbti, bet svarbu, kad geros sąlygos būtų?..
Aš tai svajoju apie PMP egzamino kursus ir egzamino išlaikymą… žodžiu tai nemaža .
Laikiau šian pirmo etapo egzus į nevertėjų konkursą. Labai egzotiškom sąlygom Su kartoninėm izoliacija pritvirtintom pertvarom, etc Kaip kokioj Afrikoj. Nu nžn, dar taip nėra buvę. Laikiau tai “nes yra”. Buvo įdomu pabandyt, palygint su vertėjų testais. Nes mūsų kategorija ta pati, bet vis tiek kai mes linguist administrators, tai kitaip testuoja. Tam tikra prasme man tie, kur šian laikiau, pasirodė lengvesni (kalbų prasme tai tiksliai, normalu), tik matieka pas juos tokia pagerinta - turint omeny, kad uždaviniui 2 minutės tarp kartoninių sienelių, tai biškį pasunkinti variantai Bet primečiau, kad pas juos tai lengviau išsidresiruot pirmajam etapui. Bet aišku, ir konkurencija nesveika. Pernai 15 000 dalyvių buvo toj srity, bet šiemet, man regis, bus daugiau, nes diplomas tiko bet koks universitetinis (dėl to ir užsiregistravau ).
Aš ėjau nesidresiravus.
p.s. pas mus parduotuvėj irgi amžinos diskusijos apie tai kodėl aš neperku kramtoškės