Į AŽ.

Tai gal jie mato, kaip tu kibirksciuoji itampa ir isivaizduoja tik tokius atsipalaidavimo budus Nekaltas JEi manai, kad pades, tai isgerk tu ta buteli vyno Cha cha

Taigi Juokiasi

BEt tai noretum sugalvoti Mirkt

Ateis asmeniškai supažindinti su padalinio strategija Angelas šuo loja, karavanas eina Pavargęs

aš tai va vis pagalvoju, kaip Prabėgom ir jos Vyras Kinijoje sekasi Šypsena Oro uoste su juo paplepėjom, iki Helsinkio skridom vienam lėktuve, ir baltai pavydėjau jiems to pasibastymo Mirkt

meri, siuntėsi kita mergaitė, užmačiau SM. bet nepataikė su dydžiu, tai perleido man - o man pats tas, ir kaina dar mažesnė gavosi, negu pati būčiau siuntusis Šypsena kadangi į Vln šiaip ar taip reikėjo važiuoti, tai ir pačiupinėjau, ir pasimatavau, ir pasiderėjau vietoj Šypsena žodžiu, vykęs labai pirkinys - ir kainos, ir patogumo atžvilgiu.

Tai jei vieną dieną tu ten oficialiai registruota, o kitą ne, tai aš gal nebekomentuosiu. Nes atsimenu, kad atlėkei verkdama ir sakei padėkit, ambasadoj sakė, kad aš LR gyventoja ir dar pagrasino, kad ir PSD gali tekt susimokėt. Tai tai ir priėmiau viską pažodžiui, ką čia. Aš mergaitė paprasta, paprastai viską suprantu

Linkiu viską sėkmingai susitvarkyti prisiderinus prie kokioj išvykos.

Įsirašysiu į CV pirmąjį savo intervą su valstybės vadovu Laimingas, nu, neskaitant LT vadovų, žinoma Cha cha

Why not? Valio

o kas pasitaike pastarojo sudetyje? Nekaltas

Ačiū ) Švarko seniai ieškojau. Kažkaip jis madingas madingas, o vis pasitaikydavo arba ilgis ne tas, arba poliesteris per daug poliesteriškas.

hmmm, na bet rimtai, kuo ta kramtoškė toks didelis blogis? Nekaltas

Galima Taip

Bet pas mus lb daug marinuotų raudonųjų kopūstų, kurie iš tolo vis šmėžuoja kaip burokėliai Cha cha Įvairiausių gamintojų, įvairiausių išmierų stiklainiuose.

Yra tų skirtumų vis tiek. Realiai pas mus lb daug maisto, kurio aš išvis nepažįstu. Žuvies ir jūrų bjaurybių srity tai išvis Apsvaigęs Pas mus čia kažkoks logistinis mazgas yra, tai lb didelis pasirinkimas dideliuose PC tų jūros produktų. Bet aš tai nemoku juo naudotis NeCha cha

Dar yra portugališkų visokių man neaiškių arba nesuvokiamos naudos dalykų. Pvz sūdytos kažkokios nesveiko dydžio žuvies, kurią reikia išsimirkyti per kelias dienas, o tada gaminti Pavargęs Negaminau niekad… Bet esu valgius, buvo skanu Cha cha Parduodant sumestos į kartonines dėžes, galima čiupint plikai. Nu vis tiek druska ten Cha cha

Jeigu man lieptų pereiti per kelias pardes, aš greit sugalvočiau, kad noriu kitokios sriubos.
Marinuoti pas mus turbūt populiaru dėl šaltibarščių ir visokių silkių patiekalų.
O galima virti burokėlių sriubą iš marinuotų?Nekaltas

Pas mus marinuotų tai išvis nesu mačius. Tiesą pasakius, esu mačius tik virtų vakuume, nelabai pigiai (įperkamai, bet vis tik). Ir dar tai buvo seniai, dabar ten nėra, kur mačiau, o kur yra - nežinau Cha cha Taip stipriai nenoriu, kad imčiausi sužinoti Drovus

Aš virti tai nesiūlau - kai pati viriau pusę dienos, tai man jų kaina pasidarė kaip kokių baklažanųŠypsena

Krokodiliena - penktadienis yra bene pati geriausia žinia per šią savaitęTaip.

Labai noriu miego. Vakar nuėjau miegoti 9-ą, ir vis tiek trūksta. Siaubas, kaip bloga jaustis blogai.

Ru, na jeigu teigiamos permainos, tai gal ir džiugina, bent jau kol nuvargsti kaip asilas. Nes jeigu tik darbo ir atsakomybės daugiau, nauda - neaiški, o pingai - tie patys, tai ką aš žinau…

Aš tai nžn, ką reikės per savaitgalį gaminti ir valgyti. Burokėlių sriubos norėčiau, bet burokėliai pas mus egzotika, tingėsiu ieškoti Cha cha

Aš gi sakiau, kad neskaniai negaminu. Tu irgiMirkt