aš tai va vis pagalvoju, kaip Prabėgom ir jos Kinijoje sekasi Oro uoste su juo paplepėjom, iki Helsinkio skridom vienam lėktuve, ir baltai pavydėjau jiems to pasibastymo
meri, siuntėsi kita mergaitė, užmačiau SM. bet nepataikė su dydžiu, tai perleido man - o man pats tas, ir kaina dar mažesnė gavosi, negu pati būčiau siuntusis kadangi į Vln šiaip ar taip reikėjo važiuoti, tai ir pačiupinėjau, ir pasimatavau, ir pasiderėjau vietoj žodžiu, vykęs labai pirkinys - ir kainos, ir patogumo atžvilgiu.
Tai jei vieną dieną tu ten oficialiai registruota, o kitą ne, tai aš gal nebekomentuosiu. Nes atsimenu, kad atlėkei verkdama ir sakei padėkit, ambasadoj sakė, kad aš LR gyventoja ir dar pagrasino, kad ir PSD gali tekt susimokėt. Tai tai ir priėmiau viską pažodžiui, ką čia. Aš mergaitė paprasta, paprastai viską suprantu
Linkiu viską sėkmingai susitvarkyti prisiderinus prie kokioj išvykos.
Bet pas mus lb daug marinuotų raudonųjų kopūstų, kurie iš tolo vis šmėžuoja kaip burokėliai Įvairiausių gamintojų, įvairiausių išmierų stiklainiuose.
Yra tų skirtumų vis tiek. Realiai pas mus lb daug maisto, kurio aš išvis nepažįstu. Žuvies ir jūrų bjaurybių srity tai išvis Pas mus čia kažkoks logistinis mazgas yra, tai lb didelis pasirinkimas dideliuose PC tų jūros produktų. Bet aš tai nemoku juo naudotis
Dar yra portugališkų visokių man neaiškių arba nesuvokiamos naudos dalykų. Pvz sūdytos kažkokios nesveiko dydžio žuvies, kurią reikia išsimirkyti per kelias dienas, o tada gaminti Negaminau niekad… Bet esu valgius, buvo skanu Parduodant sumestos į kartonines dėžes, galima čiupint plikai. Nu vis tiek druska ten
Jeigu man lieptų pereiti per kelias pardes, aš greit sugalvočiau, kad noriu kitokios sriubos.
Marinuoti pas mus turbūt populiaru dėl šaltibarščių ir visokių silkių patiekalų.
O galima virti burokėlių sriubą iš marinuotų?
Pas mus marinuotų tai išvis nesu mačius. Tiesą pasakius, esu mačius tik virtų vakuume, nelabai pigiai (įperkamai, bet vis tik). Ir dar tai buvo seniai, dabar ten nėra, kur mačiau, o kur yra - nežinau Taip stipriai nenoriu, kad imčiausi sužinoti
Krokodiliena - penktadienis yra bene pati geriausia žinia per šią savaitę.
Labai noriu miego. Vakar nuėjau miegoti 9-ą, ir vis tiek trūksta. Siaubas, kaip bloga jaustis blogai.
Ru, na jeigu teigiamos permainos, tai gal ir džiugina, bent jau kol nuvargsti kaip asilas. Nes jeigu tik darbo ir atsakomybės daugiau, nauda - neaiški, o pingai - tie patys, tai ką aš žinau…