Į AŽ.

labas dienasLabas
(necituosiu) apie rašytą tylą, ramybę vakarais.
Daug kur taip. Ir Švedijoj, NO, Šveicarijoj, Austrijo…
ir dabar teko būt, keliaujant po Vokietiją.
Pvz Bona kokia tuščia, kaip negyvenama atrodoNekaltas
Ne Madridas, kur veiksmas apie pusę dešimtos vakaro tik prasisdeda ir plūsta žmonės masiškai į gatvesCha cha
Aš tai labiau tą tylą, ramybę mėgstu nei didmiesčių šurmulį ir skruzdėlynąNekaltas

Pagal šito http://www.forellesreceptai.lt/kepejai-be-stabdziu-kruasanai pusę normos. Man pilną normą per sunku būna įveikti (kočiojant), todėl gaunasi ne tas…

Mes šimtalapio lapus iškočiojame ir tada truputį patampome. Mums buvo lengviau nei aprašyta Cha cha

Nors is kitos puses esu skeptiskai nusiteikus viskioms veikloms su viltimi ten susirasti antra puse. Jei eini del veiklos tai taip, galimybe didesne, bent jau jei sutiksi sau tinakma zmogu, turesite bent jau vienoda hobi. Bet jei eini i veikla su viltimi ten ka nrs sutikti. Nusivylimas uzprogramutas. Mano drauge ko tik nedare ir nardyti mokinosi ir visokiu super veiklu buvo prisigalvojus, kur renkasi daug sauniu vyruku, ir ka, ir toliau viena.
Man atrodo surasti antra puse yra laimes dalykas ir gal kiek priklauso nu vidines busenos, tikrai nezinai kur.

Kaip tingiu dirbti Veee

Na pas mus irgi toks miestas, kai iseiginemis viskas istusteja, bet parduotuves didesnes dirba darbo dienomis iki 20 val. o kai kurios net iki 22 val. Na gal kokios 2-3 visame mieste.
Saip tai Rudeneja, as tau tikrai noreciau ka nors panasaus pasiulyti Mirkt, gerai megzti nesiulau ir kitu NAMINIU veiklu nesiulau, bet va gal i kokius sokius pradek vaikscioti nu ir ka nors panasaus, kur renkasi tokie kaip tu vienisiai ir ne vien vienisiai, kurie iesko pazinciu ir bendravimo. Nes tikrai neiisvaizduoju, kad tu noretum susiburti i “gatves” draugeliu buri. Cia ne tokia salis, gal kokiuose pietuose ir galima gatvese susitikineti ir bendrauti, bet musuose reik jau kazkokios veiklos isekoti, kur susitikinetum su bendraminciais ir ten taip pat yra tikimybes ir antra puse susirasti ir siap draugu.
Nes siap tai nezinau kaip tada ten atrasti tave, jei esi tik namie ir tuscioje gatveje. Nu yra dar internetas.

Stikle Gėlė pagal kokį receptą kepi kruasanus? Flirtas

p.s. šimtalapio tai dar neišbandžiau, išsigandau tešlos tampymo Juokiasi bet tai dar ne vakaras Cha cha

Labas rytas Kava, ko tais pesimistines nuotaikos…
Turiu manikiūrą ir pedikiūrą, antakius. Jaučiuosi beveik moterimi Flirtas Manikiūrininkė daug šnekėjo kaip reikia prižiūrėti rankas, bet paskui matyt prarado viltį ir dirbo tylėdama…

Vaiką bandau išsiųsti į stovyklą. Bet tai pasirodo, kad mes turim tik vieną vidutinį lagaminą (antrąjį išleidau į paskutinę kelionę prieš pora savaičių, tai yra daviau žmogui nuskristi, o paskui jau ir išmesti gali), o jo reikės abiems merginoms tuo pačiu metu… Na ką, ir vėl teks traukti į parduotuves…

Tai va man dabar taip. Nors ir darbo daug šiuo metu, ir tų rūpesčių einamųjų irgi yra, ir dar šiaip šio bei to veikiu. Ir dar nieks nesugrįš nei po 3 mėnesių, nei po 3 metų. Taip ir bus amžinai. Va man nuo to amžinai ir nelaiko nervai Baisus

Man panasu, nes tuo metu as buvau klaikiai vienisa. Vyras isvykdavo i projektus Australijoje, US, FR, po kokius tris menesius ir daugiau. O as karksodavau bute penktame aukste ir eidavau is proto (na, laisvu laiku nuo mokslu ir darbo).
Dabar jau nebekankina taip tas jausmas, bet sekmadieni niekas nedirbdavo, niekas. Sestadieni specialiai eidavau is namu iki spaudos kiosko nusipirkti Siaures atenu Cha cha

Nu kodel taip buvo, tai man paciai sunku suprasti (cia gal daugiau vidiniai, elgesio dalykai) - juk antrosios studijos jau buvo prasideje ir viska, o bet taciau, klaikuma savaitgaline irvasarine tai kaip dabar muru stovi Nekaltas

Kažin, kažin. Mano teta gi iš Tauragės atvažiavo. Gyvena ten nuosavų namų kvartale, tiesa, miesto centre. Tai jei jai čia buvo nesuvokiamai ramu ir tylu ir tuščia, tai ką jau ten Kaunas, net ir 1995-aisiais…

Laimei, pas mus nebaisu. O ko ten baisu, jei visiškai nieko nėra, haha

Dar čia prisideda tai, kad vis tik populiaru gyvensi nuosavuose namuose ar namo dalyse, žodžiu, būna visada kiemas kažkoks savas ir ten žmonės leidžia laiką jei lauke būna. Žodžiu, čia reikia šeimos arba draugų, kažkokios "nuosavos" kompanijos

PS. Aš Kaune kaip tik tuo laikotarpiu ir gyvenau, 1994-1997

PPS bet turėjau draugų, tai sunku vertinti

Kaip man tai primena Kauna kokiais 1995-1999…
Tik dar apie tuos 1994-1996 ir potencialiai baisoka budavo kur nors toliau nuo centro iseiti Cha cha

Labas rytas, darbe, blogai miegojau, visokius kosmarus sapnavau, kad mane portugalas isodina i auto ir paleidzia su vaikais nuo kalno i vandenynus. Baisus
Siandien puse astuoniu man zinute @ atsiunte, kad ka tik is darbo grizo, pasiteisino kodel ir kur reikejo staigiai dirbti, visa nakti dirbo, dabar eina miegoti. Nu viskas skamba labai pateisinamai, pries atidarant muge reikejo dirbti.
Ai bet vis tiek nuotaika bloga ir oras toks nuotaikos nekeliantis, salta ir is pacio ryto lyja, panasu, kad visa diena.

Labas

eilinį kart noriu antro puodo kavos Cha cha ir šiaip paniekoneveikt. vakar po darbų varėm į sodybą daržų ravėt. grįžom apie 23val. (reikėjo trūkt plyšt nuravėt bulves Klasta, net špinatų jau nebenusiskyniau Klasta)Dar po namus knisausi, siurbiau (Cha cha), valiau ir tt. šiandien vos pasivelku Juokiasi bet tai ką…bijūnai ant stalo žydi, gražu, kvepia Cha cha

p.s. jungiuosi į būrį prie pasiilgusių ievalotos Gėlė

Būtent - subalansuota šeimai. O kai neturi, tai…
Toks ir gyvenimas, kad šeštadieniais visi perkasi, jei ir nevažinėja mašina kasdien, tai turi mašiną būtent tiems pirkimams, nes nu jau viską reikia apgalvot ir susipirkt - ir varžtus, ir baldus, ir maistą, ir drabužius, etc. Vienišiai penktadieniais į darbą vyksta su lagaminais - savaitgalius praleidžia miestuose.

Čia kaimas. Ir aišku yra privalumų gyventi kaime - ramybė, žaluma. Bet nu teta kai atvažiavo, truputį pasiklydo vakare, bet dar ne vėlai. Tai sako neįtikėtina - nie-ko nėra gatvėse, bet taip nie-ko. Sako, kur paaugliai pvz. Nežinau iš tikro, bet nėra. Net jei oras geras, palyginti mažai būna žmonių lauke. Kavinėse tik daug. Bet net ir kavinės anksti užsidaro.

Dirbt tai vietiniai/senbuviai nepersistengia. Jiems nereikia, jie gimė su marškinėliais. Bet čia dar yra vienas momentas, kad nesupranta ir ambicijų. Net pačių menkiausių.

Nepaisant to, aš dar iš čia kilt nenoriu. Labiau noriu išmokti gyventi kaimo sąlygomis. Tik čiur ne megzti, ne, turi būt koks nors normalesnis būdas Cha cha Bet pvz pasivaikščiojimai kai dabar atkritę dėl nepaliaujamo lietaus, tai nžn. Aš jau ir manikiūrą pasidariau iš nevilties. Pati, žinoma, nes po darbo čia niekas jau nedaro nieko Cha cha Dar gerai kad bent apsikirpau, kai mieste buvau…

Geros visoms dienos. Pas mus lyja (nieko naujo) ir dar susirinkimas laukia. Atvažiavau ta proga anksčiau į darbą padirbt. Juolab kad vis tiek nemezgu.

Ir aš Taip
Labas rytas Labas su kava Kava

Man tai iš tiesų šita civilizacijos vieta pobaisė, t.y., aš suprantu, kad čia viskas socialiai visuomeniškai atsakinga, bla bla bla, bet toks režimas būtent šeimai subalansuotas Nekaltas laiku baigt darbą, laiku apsipirkt, pasidalint pareigomis, vakare - namučiuos su šeima Angelas ne, nu gal ten žmonės nepersitempia taip kaip LT (gal ir LT kiti nepersitempia, nžn, aš tai persitempiu) ir gali rast laiko ir dienomis - bet pvz čia, kai viskas daugmaž veikia, tai kai jau vienatvė, gali bent į kokį Ozą ar Senukus varyt tipo šopintis ar ką, kad ir nakčiop Cha cha

Užtat man visi tie sekmadieniais/rytais/vakarais dar bele kada nedirbantys miestai tokie iš tolo įdomūs, bet priprast būtų žiauriai sunku, manau.

Nes nu kelias dienas jie abu galvojo esantys mano boyfriendai. Ir tas kelias dienas aš nemačiau nė vieno žmogaus. Ir nu ai tiek to, man tai gerai ir be boyfriendų tada Cha chaCha cha

Nes aš tipo noriu daug - taip skamba, nes aš nuolat noriu. Bet čia iš serijos ir vėl noriu į Kaliforniją. Nes ir vakar norėjau, o ne kad apskritai kada nors buvau. Realiai nei taip daug, nei ką. Tiesiog dabar kai gyvenu viena, dirbu viena ir nė vieno draugo/ės šalyje nebėra, tai labai norisi vilku kaukti. Vilke. Kale. Kuo tik nori, bet kaukti tai tiksliai. Nes kažkaip seniau susidėliodavo, kad visąlaik kas nors būdavo. Dar būdavo flexibility laike, nu galėdavai bent išeit kad ir į pardę. Bet dabar jau visks. Aš darbą baigiau šian po 18 val, tai jau psio, pas mus čia dead viskas tokiu metu.

Nu visks, baigiu dejuot kol kas nors megzt nepasiuntė, Nes neišgyvensiu dar vieno pasiuntimo megzt, dievaži.

Praeis. Galvoju dar, kad čia postportugalinis vis dar laikas.

Oi, Jurga, welcome to the club. Mano portugalas irgi PATS žadėdavo, siūlydavo, etc. Šį šeštadienį buvo paskutinis kartas. Kai pasisiūlė atvažiuot, paskui parašė, kad pakeliui, o paskui… o paskui jam reikėjo kitur.

Su žvalgomuoju analogiškai šeštadienį ryte. PAsisiūlė atvažiuot pabūt su manim tam kitam mieste. Bet kad spėtų pamiegot, tai kokią 12 val (aš ten nuo 9 turėjau būt). Pusę pirmos parašė, kad išvaro į mugę, nes kažkas pakvietė. LAimei, aš i tikro net nebuvau tame mieste. Bet tai nu pavyzdys kaip su juo būna.

Ne tokia aš psichė kaip atrodau. Ta prasme, aš psichė tuo, kad tokius iš kažkur ištraukiu. Bet jie pa-si-siū-lo iš pradžių.

Tau neužteks mano laiko, mūsų vidinės būsenos skirias. Nes aš irgi šian šveičiau namus, uždirbinėjau pinigus (viršvalandžius įskaitant), ėjau į kalbos testus, sprendžiau vaiko krizeles, reguliavau jo maitinimą ir namų darbus… Šiaip plepėjau su vaiku, rašinėjau Buduare, klausiaus muzikos, pliurpiau su mokytojais pažinčių psl, pakalbėjau su žvalgomuoju (“po 11 metų santuokos aš noriu <…>” Veee), skaičiau knygą…

Laba vakara, as ir vos atsitraukiu nuo darbu darbeliu, visokiu reikalu tvarkymu, vaikui reikejo i perisima rankos siandien ryte, vaikas vos neapalpo, pamates savo zaizdas, na nespejom papusryciaut, matomai del to Cha cha Dar jo gimtadienis ketvirtadieni, tai reik gimtadieninius pusrycius suruosti visai grupei, tai po pardes trankiausi, vakar buvo darzeli foto sesija, reikejo rasti drabuzius tinkamus, kuriuos gali apsirengti. Sestadieni sves savo gimtadieni namie, prisikviete draugu. Ketvirtadieni jam pas logopeda. Tai cia tik vienas vaikas, kuris mano visa laisvalaiki sugeba uzimti. Su kitu vaiku, kol kas viskas gerai, nepamirst reik tik pasiimti is vaiku prieziuros vakare. Visur vaiksto vienas, paklausiu ar turi pinigu dar pusryciams nusipirkti. Kazkaip ryte mes jau nebespejam namie pusryciauti.
Rudeneja paskolink man savo laiko Cha cha

Meiles reikaluose tai as susinervinau siandien galutinai del to portugalo. Vakar man tiek visokiu nesamoniu prisnekejo, pats vienas savo iniciatyva, as tik klausiau, kaip jis manes pasiilgo, kaip apie mane galvoja diena nakti. (kai buvo VIENAS isvaziaves i Sveicarija)Vakar paskyre siai dienai pasimatyma, i kavine eiti nesutikau nes neturiu laiko, nu kur man vaikus palikti, tai sutarem susitikti pas mane vakare. Tai spekit kuo baigesi, siandien 16 val. raso zinute, kad turi dirbti iki 12 valandos nakties kitame mieste, atleisk. Tai cia jo trecias kartas, kai jis pasimatyma anuliuoja. Nu kaip taip galima visai nezinoti, ka darysi kita diena. Suprantu kad pasitaiko. Bet tai cia ne pasitaiko, bet pastoviai taip buna, cia gal toks jo budas Nekaltas. Ne as siuliausi siandien susitikti, jis pats. Blogai Nezinau net kaip reguoti, paprasciausiai nusivyliau. nieko as jam i jo zinute neatrasiau, o kam, daugiau nereguosiu ir i jo pasimatymo skyrimus.
Nu suprantu vyrus, kurie nelabai turi noro susitikineti, bet tai nieko tada ir nezada, nu cia toks man pirmas egzempliorius. Nežinau

Turiu tik gerokai stipresnių gėrimų - taip susiklostė. Tai tokių stiprių nenoriu ir dar viena. Išvis nenoriu viena. Nieko. Nei megzti, nei nerti, nei siuvinėti kryželiu Cha cha

Nelabai aš ten ką kibirkščiuoju, nors va vienam jau mestelėjau ne pačią saldžiausią frazę. Nu bet tai ko jis siūlo nesąmones.

Apskritai tai nemėgstu ilgai kalbėtis ir nesusipažinti. Manau, kad šitie mokytojai bus out net nepatikrinti… Tik tada ir į penketuką negalėsiu įskaičiuot, ane. Blin, aš jaučiu kad surinkt 5 vnt truks am-ži-nai