Į AŽ.

Joop neturiu, nesimiega, Ru pasiulymai Gerai

Buitiskai Gerai

Turiu Joop. Patinka.

Noriu miego Nekaltas

Rašyt “noriu pertraukos nuo santykių” tai, man rods, net juokinga būtų Drovus Jei jis (kas nors Cha cha) man nors kiek rūpėtų, ir jau pyktis nekamuotų, praleisčiau viską kažkaip linksmai, su humoru, kad nesimatytų buvusio įsižeidimo (nes MAN atrodo, kad kai dar nėra rimtų santykių, tai įsižeidimai komiški).

Juokais - “kadangi mūsų planai taip puikiai sutampa, pasimatykime šeštadienio vidurnaktį xxx (neįtikėtinoj) vietoj” Flirtas

Flirtas: “Aš labai užsiėmusi, bet galbūt turi pasiūlyti ką nors, kam negalėčiau atsispirti” Flirtas

Buitiškai ir gal vyrui suprantamiau Nekaltas: “Bus vaiko gimtadienis, pavargsiu, bet ir susitikt norėčiau.”

Man portugalas raso zinute ir klausia ka as veikiu sestadieni vakare? Nekaltas nezinau ka jam atrasyti paskutiniai du bandymai susitikti neivyko del jo kaltes/del jo kitaip susiklosciusiu aplinkybiu. Nežinau Tai kazkaip jau veikia savisaugos instinktas. Nu kaip cia protingai pasielgti, moralu skaityti jam nenoriu, nu susitikt noreciau, bet kazkaip vel sutikti ir laukti kol jo planai vel pasikeis NENORIU. Pavargęs
Ka rasyti. Nekaltas “Dar nezinau ka veiksiu, pagalvosiu” ar iskart rasyti “neturiu laiko”, is tikruju neturiu, nes svesim vaiko gimtadieni, bet tik iki 6 vakaro, po to turiu, nors is tikruju busiu jau nusibaigus. Nekaltas
Man tai butu palankiausia padaryti savaite laiko pertrauka, kad pagalvociau ar tikrai su juo noriu susitikti, nes kazkaip musu santykiai pavazavo i man nepatinkancias vezes Nekaltas
Bet visai nieko neatrasyti turbut irgi negerai. Nekaltas ar but saziniangai ir rasyti “kad noriu pertaukos nuo musu santykiu” kuriu praktiskai nera.
Nusisovimas. nu pyktis ant jo man jau praejo, bet toks nepasitikejimas ir nusivylimas liko.

nezinau situ, bet man labai patiko guci juodam flakoneli su auksine grandinele, nu neatsimenu pavadinimo, ar tik ne guci taip pat Nekaltas tai va turejau juos ir labai dziaugiausi, jie tikrai ne per astrus (kelis kartus esu nusipirkusi per astrius, atidaviau mamai) ir ne geliniai, tokie truputi iskart geru konjaku kviepia Cha cha
tai dabar galvoju ar man reikia tu roziniu butinai ar nusipirkti vel tuos pacius guci,nes truputi nuostalgija del ju. Nekaltas saip tai ne beda namie dar 4 rusiu kvepalu yra, cia tik taip del nuotaikos butu Nekaltas

Kopenhaga šiand labai crowded, bet turbūt dėl futbolo Nekaltas
Einu gatvėm pabimbinėt.

Šiand vienas lektorius rodė skaidres, kaip europiečiai vieni kitiems atrodo vieni kitų akimis. Tai pietų periferijai mes esame “Baltic tribes” Juokiasi Kita vertus, skandinavai - “Meatballs eaters”. Juokingos skaidrės buvo Gerai

Gal kas nors iš JOOP

Kroko, rodos tu esi pirkusi is MAximos interneteu. Ar bandei pirkti ledus (maciau yra e-parduotuveje)? Neistirpo? Saldytuve veza?

Rudeneja Apkabinimas

GAila del bendro rezultato, bet is kitos puse tai fainiai gauti tokius ivertinimus (nors ir dalinius)

Nuvarėm su žvalgomuoju vyno po taurę išlenkt į kabaką centre. Tiesiai iš darbo. Buvom mes ir dar du žmonės kabake Cha cha Labai crowded, haha

Bet nieko, pasiguodžiau gyvai. Ne tai, kad jis labai mane suprato, bet leido padejuot. Davė atviruką tokį didelį, pats padarė (spausdintinį). Nu fainas, nesiųsiu niekam, gaila. Tai pasirašė tada vietoj pašto ženklo, kad jau nesiunčiu. Apie Liuksemburgą atvirukas, tai gal prireiks man prisiminimui gi ar ką, negaliu išsiųst kitiems.

Kadangi pasiguodžiau šian visiems, kam tik sugalvojau ir sugebėjau, tai ir portugalas sakė galėsim pasikalbėt savaitgalį. Nu ir gerai, taip ir gyvensiu.

Ai, dar kažkokią architektūros parodą apžiūrėjom pakeliui. Tai sakėm ugly ugly. Nu bet kad tikrai. Bent jau vierna tema vienas kitą supratom. Nes jau žadi ką nors sakyt ir jau tais pačiais žodžiais kitas mesteli komentarą Cha cha

T.y., man dabar tai nėra kas tie 800 euro. Nesiskundžiu gi dabartine padėtim ar pan. Viskas man ok, pragyvenu, atsidedu, etc.

Nu statistikai mano butas net be svetainės ir pan. Bet kuriuo atveju, aš dirbu viena šeimoje ir jei aš nedirbu, tai niekas nedirba. Ir nėra jokio reikalo gyventi Londone, jei nedirbi. Galima pvz Prancūzijos kaime gyventi už 300 eurų ar dar kur panašiai. Čia pavyzdys, nesikeliu aš į jokį kaimą dabar (nu jėi ką Cha cha). Bet sakau, akd jei pinigai eina “už nieką”, tai galima ir negyvent sostinėj, nesvarbu kokios šalies. Kalbėjau apie tai, kur gyventi nedirbant.

Rudeneja Apkabinimas, taip noriu palinketi, kad jeigu duru neatidare, tai bent langa tegu atveria…

mes už savo butuką 700$ mokam, + komunalinės paslaugos.

ewh, gal nelabai paguoda, bet as uz savo butuka 850£ moku Cha cha kas yra labai pigu Londone. o uzdirbu tai garantuotai maziau uz tave.
as kadangi gavau sutarti, po 6men prades i pencijini fonda moketi 5% berods. sitie pinigai jau keliaus su manimi, jeigu iseisiu. tik tiek, kad as tikiuosi dirbti tik iki nauju metu Cha cha
mama su sese kt savaite atvaziuos, suziurejau, kur, i kuria platforma traukiniu persetsti ir t.t. Ufff
dar biski zole papjoviau, nes pieva buvo pjauta, o aplink darzo laukelius tai ne, iki keliu buvo, uzsikasimas su rankine soliapjove Cha cha

Esmė, kad aš tikriausiai tą nedarbo išmoką galiu gauti gyvendama bet kur. Ir greičiausiai vienodo dydžio (bet pasitikslinsiu dar). Nes aš ne nacionalinėj sistemoj, aš toj viršvalstybinėj europinėj. Dar man pensiją atiduos už va šitą laikotarpį į privačius pensijų fondus. Žodžiu, tokia pusiau skusta, pusiau lupta būsiu.

Tai va. O Liuksemburgas viena brangiausių vietų gyventi…

Tai neįmanoma Cha cha Kelionė autobusu…

buciau dar ir per nedarbo ismoka cia, iki to laiko tikrai kas nors prasvieses, neabejoju. O pablaut vis tiek trumpai gali Apkabinimas nuplausi itampa, bus lengviau kvepuoti.

Tai kad nenutuokiu ko noriu. Tokių gilesnių norėčiau, nevaisinių, nesaldžių. Bet ir ne per daug rytietiškų kokių. Tai net nžn, kas čia galėtų būt Cha cha

Su lietuviškais centais čia gyvenau, nes žinojau, kad kažkada pradėsiu dirbti. Žinodama, kad čia nedirbsiu, taip jau nedaryčiau… neprasminga. Čia brangu. Aš už savo butuką moku 800 eurų/mėn.