Į AŽ.

Uz cekius nusipirkau knyga “Moterys, kurios galvoja per daug”, tai pradedu suprasti, kiek jau visus uzpypinau Pavargęs Cha cha

O tai pasakojama tik dėl idėjų? Cha cha Aš tada išvis gyvenime į Buduarą neužsukčiau, nes nu tai, ką žmonės kitose šalyse veikia, dažniausiai apskritai nepritaikoma.

Man irgi pradeda patikti vasara Girtas Patvirtino rezervaciją Gerai Dabar reikia eiti ieškoti Kindle Cha cha Pigu.lt pardavinėja, bet kiek suprantu ten dar su reklamos intarpais Klasta Ebay neįmanoma nusipirkti Cha cha eilės didžiausios…
O amazonėj biškį bijau, kad nespėsiu gauti…

O man patinka nesuplanuoti savaitgaliai - tada darau ką noriu, o ne ką reikia - pvz. šį savaitgalį reikia nupjauti mamai gyvatvorę. Aišku bus dar krųūva darbų. Nes kai atvažiuoji padėti vieną, tai kol dar laikaisi ant kojų, tol dirbi jai. Todėl ir stengiamės kuo mažiau važiuoti, nes ten visada bus ką daryti ir vis tiek visada nepatenkinta, kad per mažai padarėm. Ai, čia neskaitant, kad ir savo namus bei šiltnamį reikia tvarkyti (jei spėtum). Nu bet čia jos nurodymu laiku po darbo. Taaaaip pensininkam žiauriai trūksta laiko aplink save susitvarkyti - tam yra savaitgaliai, per kuriuos viską turi padaryti vaikai. nes kaip "kaimynas sako" - kodėl tavo žentas nesutvarko tavo aplinkos? At-si-bo-do.

Kad vargu, ar labai jau kokių idėjų duosiu Cha cha
Šį savaigalį draugės gimtadienis - visą dieną gamtoje, laužas, žaidimai, šašlykai ir armėniška virtuvė (gal kas žino, kas tai yra? Cha cha) Sekmadienį poilsis Angelas
Kitą savaitgalį mano fainiausio pusbroliuko vestuvės, po to, spėju, Joninės Idėja arba kažkas bendro Nekaltas Tai visai kita kompanija, bet kažkaip paskutiniu metu jokių nusiskundimų savo gimine neturiu, be to, tėtis grįš, sesę atveš Gerai Žodžiu, vienos iš nedaugelio vestuvių, į kurias tikrai noriu Taip Ir važiuosiu Taip Gerai
O dar kitą savaitgalį - dar kita kompanija - papūgistų susitikimas (nukeltas dėl oro jau du kartus, tikiuosi šįkart tikrai įvyks), turėtų susirinkti su visom papūgom į kaimo turizmo sodybą savaitgaliui Taip Tai mano planuose užkutent kakadulius ir pasižiūrėt iš arčiau, kokio būdo amazonės Nekaltas Plius išbandyt Miglę kelionėje ir supažindint ją su kitais paukščiais.

Pasakok.
Man tai vakar sakė, kad aš gyvenu nuo sekundės iki sekundės. Pf. Nu bet jo, planų neturiu Cha chaCha cha

Vis tiek jau dabar reikės išlipt per 16tą Šypsena Kad išlipsiu tai faktas.

Prašom pasakot, kas per tokie geri planai Šypsena

O gal jai labiau patinka trečias Klasta Linksmina mane šita gija Cha cha
Nu ne ta prasme, kad reik ieškotis naujų langų ir durų, bet kurlink nuvinguriavo diskusija Šypsena
Laikykis EwH, gal viskas tik į gera Nekaltas Apkabinimas

Jau po kavos, dirbt NENORIU šiandien. Akys lauk lipa, sako, miegoti mes dar norėjom, kad jau išsivežei mus į darbą, tai mes pačios namo pareism Pavargęs Nu ar ne velniava, šitaip nesusitarti su savo kūno dalim Nekaltas

Įsivaizduojat, trys savaitgaliai suplanuoti, pradedant šiuo Apakęs Jau man pradeda patikt vasara TūsasŽvaigždė

RudenėjaGėlė, kaip apmaudu Nežinau Bet aš tikiu, linkiu, kad atsivers tas langas iš pirmo, ne iš 16 - o aukšto ŠypsenaApkabinimas

Pro langą iš kokio 16 aukšto ne visada patogu Cha cha Bet ačiū vis tiek Apkabinimas

Sveiki Labas Man tai vakar toks galvos maudimas prasidėjo vakare ir iki ryto. Išgeriau Nimesil. Tikiuosi praeis Nekaltas
Mano Myliu kvepalai - vanille bourbon, vyro - TH “Tommy” - ta prasme aš jam dovanojau, nes irgi laaabai Myliu.
Joop kvepalų kvapo nežinau Nekaltas Pas mus naudojami vyriški kvapai Dolce&Gabbana “Light blue” ir Cerruti “Image”…

Ru Apkabinimas labai šitas Tavo postas prajuokino Cha cha

labas rytas. migrena nuo 6 ryto, bet tai dzin. sėdžiu su raudonai lakuotais nagais Girtas nu prie koralinių karolių priderinau Cha cha

JOOP kvepalų nežinau Drovus Dievinu vyro Lacoste GirtasGirtasGirtas pati šiandien tai kvepiu Carolina Herrera 212 Girtas

Vakar pasakiau “teip” Italijai Cha cha Pasiduosiu tėkmei ir tiek. Smalsu, kaip viskas klostysis Cha cha Bet suskaičiavau, kad gastroliuosiu nesiekdama namų beveik mėnesį Cha cha Be darbų, įsipareigojimų ir darbinių lūkesčių NekaltasCha cha

nesimiega ir man,
o vakarinis dangus net nesutemsta…

per daug ilgas “to do” sąrašas, kad galėčiau ramiai eit Miegantis
Pavargęs

psio, einuLabas

tai gal tik turi,
bet nenaudoja … pagal pakirtįMirkt

aha futbolas buvo. prakišo danai, nors aš už juos stačiauNekaltas

Va jums mįslė apie danus:

Danai sako:
“pas mus viskas geriau nei pas kaimynus norvegus, išskyrus vieną dalyką?”
KAS TAI???

va kaip tik tą ir norėjau parašytCha cha
Apkabinimas

šaldytuveTaip
(daug ko šaldyto pirkus)
geriau gaunas, nei pats eini perki ir be šaldytuvo namo vežies.

tai gal jau ir…
lnktLabas

Vyriški tai išvis. Susilydyt galima. Nesuprantu, kodėl tu vienišas su tokiais kvepalais.