O tai pasakojama tik dėl idėjų? Aš tada išvis gyvenime į Buduarą neužsukčiau, nes nu tai, ką žmonės kitose šalyse veikia, dažniausiai apskritai nepritaikoma.
Man irgi pradeda patikti vasara Patvirtino rezervaciją Dabar reikia eiti ieškoti Kindle Pigu.lt pardavinėja, bet kiek suprantu ten dar su reklamos intarpais Ebay neįmanoma nusipirkti eilės didžiausios…
O amazonėj biškį bijau, kad nespėsiu gauti…
O man patinka nesuplanuoti savaitgaliai - tada darau ką noriu, o ne ką reikia - pvz. šį savaitgalį reikia nupjauti mamai gyvatvorę. Aišku bus dar krųūva darbų. Nes kai atvažiuoji padėti vieną, tai kol dar laikaisi ant kojų, tol dirbi jai. Todėl ir stengiamės kuo mažiau važiuoti, nes ten visada bus ką daryti ir vis tiek visada nepatenkinta, kad per mažai padarėm. Ai, čia neskaitant, kad ir savo namus bei šiltnamį reikia tvarkyti (jei spėtum). Nu bet čia jos nurodymu laiku po darbo. Taaaaip pensininkam žiauriai trūksta laiko aplink save susitvarkyti - tam yra savaitgaliai, per kuriuos viską turi padaryti vaikai. nes kaip "kaimynas sako" - kodėl tavo žentas nesutvarko tavo aplinkos? At-si-bo-do.
Kad vargu, ar labai jau kokių idėjų duosiu
Šį savaigalį draugės gimtadienis - visą dieną gamtoje, laužas, žaidimai, šašlykai ir armėniška virtuvė (gal kas žino, kas tai yra? ) Sekmadienį poilsis
Kitą savaitgalį mano fainiausio pusbroliuko vestuvės, po to, spėju, Joninės arba kažkas bendro Tai visai kita kompanija, bet kažkaip paskutiniu metu jokių nusiskundimų savo gimine neturiu, be to, tėtis grįš, sesę atveš Žodžiu, vienos iš nedaugelio vestuvių, į kurias tikrai noriu Ir važiuosiu
O dar kitą savaitgalį - dar kita kompanija - papūgistų susitikimas (nukeltas dėl oro jau du kartus, tikiuosi šįkart tikrai įvyks), turėtų susirinkti su visom papūgom į kaimo turizmo sodybą savaitgaliui Tai mano planuose užkutent kakadulius ir pasižiūrėt iš arčiau, kokio būdo amazonės Plius išbandyt Miglę kelionėje ir supažindint ją su kitais paukščiais.
O gal jai labiau patinka trečias Linksmina mane šita gija
Nu ne ta prasme, kad reik ieškotis naujų langų ir durų, bet kurlink nuvinguriavo diskusija
Laikykis EwH, gal viskas tik į gera
Jau po kavos, dirbt NENORIU šiandien. Akys lauk lipa, sako, miegoti mes dar norėjom, kad jau išsivežei mus į darbą, tai mes pačios namo pareism Nu ar ne velniava, šitaip nesusitarti su savo kūno dalim
Įsivaizduojat, trys savaitgaliai suplanuoti, pradedant šiuo Jau man pradeda patikt vasara
Sveiki Man tai vakar toks galvos maudimas prasidėjo vakare ir iki ryto. Išgeriau Nimesil. Tikiuosi praeis
Mano kvepalai - vanille bourbon, vyro - TH “Tommy” - ta prasme aš jam dovanojau, nes irgi laaabai .
Joop kvepalų kvapo nežinau Pas mus naudojami vyriški kvapai Dolce&Gabbana “Light blue” ir Cerruti “Image”…
Vakar pasakiau “teip” Italijai Pasiduosiu tėkmei ir tiek. Smalsu, kaip viskas klostysis Bet suskaičiavau, kad gastroliuosiu nesiekdama namų beveik mėnesį Be darbų, įsipareigojimų ir darbinių lūkesčių