Parasiau portugalui neaisku be rezultatu laiska, kad sestadieni po pietu vaiko gimtadienis, o del to ka veiksiu vakare(klause butent ka veiksiu vakare) nieko neparasiau.
Bet paklausiau ar neis jis penktadieni i kizombos-party pas musu portugale, i kuri as eisiu.
Ziuresiu ka atsakis. nors ar jis eis ar neis nuo to mano planai nesikeis.
Juk dar ne vakaras del sestadienio, nors zinau, kad as sestadieni su juo nesusitiksiu bus pms, negaliu nieko planuoti, bet tai nebutina jam tai zinoti.
Jei labai svarbu bus susitiksim ir po savaites.
Va va dėl to svorio ir man klausimėlis. Bandau sveikai maitintis, skaitau apie žaliuosius kokteilius, sveikatos šaltinius ir pan., bet tas perėjimas sunkus ir kol kas laaabai mažais žingsniukais. Norėtusi truputi daugiau korekciju, nes kažkaip po žiemos priaugti priaugau, o numesti va neina. Ir dar tie klausimai, kaip iš reklamos - gal laukiesi? Bet pačiai maloniau būtų jei pilvas nepupsotų… Aplink tiek gražių rūbų lieknoms, ech…
Mano receptas daug valgyti, sportuoti ir breastfeedinti. Man atrodo, netiks. Bet be sporto tai niekaip negalėčiau. Man mažai valgyti yra blogis. Todėl iki sporto visada buvau dviem dydžiais didesnė, išskyrus kai labai sirgau ir nebegalėjau valgyt visai ir kai skyriausi. Tik šito irgi nerekomenduoju. Sportas geriau.
Rudeneja, kokia nesamone del tos “skolos” del alimentu.
Bet as nezinau net kaip LT yra, man uz pirma vaika exas moka per mazai (maziau nei nustatytas valstybes minimumas)cia pries 6 metus iskovojau pas advkata. Paslauga mokama. Bet dabar as neturiu pinigu ir neinu pas jokius advokatus ir teisininkus, nes jie man atrodo brangesni uz isikovota suma bus, o be to man aiskna mano ex kad negali daugiau moketi, nes neturi, kuo as nelabai tikiu, nes nusipirko savo gimtam mieste buta(ismoketinai), arba butent del to. O uz antra vaika gavau is valstybes iki sesiu metu minimuma, kuri tures tevas, kai dirbs atiduoti valstybei, jei dirbs. Del sito man nebuvo jokiu papildomu islaidu, reikejo tik pateikti dokumentus, kad nieko negaunu. Bet deja tai baigesi(mokomos sums terminas, ne ilgiau kaip 6 metus is viso moka, nesvarbu nuo kada pradedant, as pradejau iskart nuo gimimo), nebuvo ten aisku labai didele suma, gal net labai nesijaus, bet vis tiek, uz antra vaika dabar NIEKO negausiu niekad. O uz pirma kapeikos. Nu taip jau yra.
ooo, jeigu jau apie šmutkes tai ir aš pasipasakosiu nerandu lininės suknelės. gražios. ir kad mano netobulai figūrai tiktų. ir va per pietus apėjau keletą parduotuvių. nu tai arba maišas (nuo bulvinio skiriasi tik tuom, kad spalvų įvairių) ir dar ilgis ilgis. nu man tai ok, per ilgos tai visos, bet kad ten ir aukštesnėms bele kas su tuo ilgiu nesuprantu kaip taip siuva bele kaip ir po to stebisi kad niekas neperka. aj, o galimybė pasitrumpinti nulinė, nes jeigu modelis ne maišo tipo tai tada apačia pagražinta, kad nukirpus ją liktų be vaizdo ir kur man su savo ūgiu beigi figūra dėtis
ne nu gražioms aukštoms lieknoms tai ir maišas bulvinis tinka, bet man iki tokių toli kaip iki kosmoso
jau pietums ir taip tik pomidorus valgiau
p.s. mirštu nuo galvos skausmo. užvalgiau dar tarp tab.lečių ir juodo šokolado, gal padės a?
ne nu gražioms aukštoms lieknoms tai ir maišas bulvinis tinka, bet man iki tokių toli kaip iki kosmoso
pixy, kažkaip anąkart ji man ten išvis liepė susimokėt, buvo nutraukus reikalą su ta mano byla ir t.t. Bet kadangi dabar siūlo , tai gal galiu nemokėt. O jei ji nebedirbs, tai… tai ir ką, nu ir tegu nedirba niekas, eina jie visi kaku. I mean, sprendimas vis tiek galioja iki vaiko pilnametystės, o skola ne rona, irgi nedingsta. Bet tai jei niekas oficialiai neskaičiuos, tada nežinau kaip būna. Gal pabandysiu savo kailiu ir sužinosiu…
Žodžiu.
Žinokit dėl to neigiamo rezultato geriausiai pataikė paguost mane portugalas. Trumpai ir aiškiai - įsivaizduoju, kaip tau liūdna, juk tiek daug dėl to dirbai. Gal man rimtai už jo ištekėt
Klausykit, man antstolė (alimentų) atsiuntė siūlymą sumokėti vykdymo išlaidas. Šiaip vykdymo išlaidas turi mokėti skolininkas, bet nu žinot, kadangi iš skolininko neišieško nei alimentų, nei tų suknistų išlaidų, tai siūlo sumokėt man. Aš kažkada esu sumokėjus, tai nu ji pripažįsta gražiai, kad sumokėta tiek ir tiek ir prašo dar daugiau sumokėt. Bet aš nenoriu… Nu man neatsiperka. Jei aš dabar sumokėsiu, tai jau man bus minusas iš viso.
Klausimas. Kas bus, jei aš nemokėsiu? Ji man sako “vadovaudamasi Civilinio proceso kodekso 610 straipsniu ir Sprendimo vykdymo instrukcijos 60 punktu, siūlau jums per 5 dienas <…> sumokėti <…>”
Tai visų pirma jau praėjo tos 5 dienos kol mano mama teikėsi man nuskanuot ir perduot. O visų antra ir svarbiausia, nenoriu aš nieko mokėt
Nes jis retsykiais labai trumpam įsidarbina kur nors ir man tada darbovietė perveda kažkiek pinigų (nu kas keli metai po kokį 100-200 litų). Bet tai jei aš mokėsiu pati vykdymo išlaidas, tai ėėė… apie ką šitas žaidimas…
O nesidžiaugiu, nes per daug nusitrumpinau plaukus (2 cm pasirodė kaip kokie 5 , arba gal kirpėja neskiria, kur du, kur 5) ir atrodau apvalesnė. Vakar nusikirpau ir dabar stengiuosi nežiūrėti į veidrodžius. O dar nusipirkau suknelę ir pavadinau ją “kaubojaus sapnas” Bet niekaip negaunu apsirengt, nes vis man per šalta.
Nu IR dėl idėjų Nes šiaip paskutiniu metu nejaučiu poreikio dalintis Išvis toks metas, kai, atrodo, galėčiau gyvent tik su savim. Užtai visai džiaugiuosi, kad kiti savaitgaliai bus tarp žmonių, nes tuoj visai sulaukėsiu, dar kandžiotis pradėsiu
Ir man patinka suplanuoti savaitgaliai būtent dėl to, kad kažkur išvis išlendu, nes kitaip ir prasėdžiu namie - skaitau, žiūriu, žaidžiu… geriausiu atveju susitvarkau namus