Homefront

Homefront

Neseniai perėjau. Tas pats COD tik neišdirbtas. Dieną įeini į tunelį, po minutės išlendi laukan jau tamsu Cha cha Bėgi su vienu ginklu ir perėjęs į kitą zoną jau rankose su kitu ginklu, nes jis reikalingas misijai Cha cha Gerai Reikėjo sneakint pro kareivius, tai sucriptinta kreivai, visi atsitūpę sneakino priešų kareiviui palei nosį, vienas net susidūrė su juos, bet nieko, nepastebėjo Juokiasi Dar dingo bendražygiai vienu momentu, tik balsai girdėjos JuokiasiAš nesistebiu, kad THQ bankrutuoja JuokiasiŠiaip galvojau, kad visiškas šūdas, bet dabar pabandžiau crysis 2, tai homefront gal visai ir nieko dabar atrodo Juokiasi

Šiaip nežinau, kadangi į jį labai rimtai nežiūrėjau tai suėjo paprastai. Gerai Žaist galima. Cha cha

apie Crysis arba gerai arba nieko, debatai del jo storyline buvau jau anksciau, ten savo nuomone pilnai issakiau Cha cha o sitas ir man pasirode prastas, perbegau ir pamirsau Šypsena

o dieve cia call of duty 2 varikliukas?

Nu crysis 2 tai net nežinau ar užteks kantrybės perbėgt Juokiasi

Nežinau koks varikliukas, bet atrodo pakenčiamai, o vietomis net gražiai grafika, daugmaž lygio kaip COD visi Juokiasi

na jis sukosi ore ant mano seno pc, tai matyt kad cod varikliukas buvo Cha cha

UE3 (Unreal Engine 3). Šiaip galvojau koks lenkų darbas, bet paskui pasitikrinau, ne. Cha cha

Nu va unreal engine = šūdina grafika kaip visada Juokiasi

Tik kitas dalykas turbūt būtų tas, kad vos ne daugiausia ant jo žaidimų prikepta ir iš jo galima išgimdyti jį modifikuojant, bet ką… en.wikipedia.org/wiki/List_of_Unreal_Engine_games Ir šiaip jis gali būti daug dažniau visur nei gali pagalvoti… Mirkt

Peržiūrėjau tą sąrašą, tai visi ten man ir atrodė kaip iškepti ant greičio. nežinau nebent koks enslaved gal šiek tiek geriau atrodo, bet ten eprsonažai labiau, aplinkos, tai visur man nekokios to unreal engine Cha cha

Nu yra graziu zaidimu su unreal varikliu, nereikia cia varyti, juolab, kad variklis gerai optimizuotas naudoja bent keturis branduolius proco liosvai. Ka jau ka bet pagarbos reikia uz tai duoti kurejui. siaip ar taip senas jis belekiek yra. laukiam naujojo

Mane nervuoja jis ir viskas Juokiasi Jokių pagyrų kūrėjam darantiem AAA žaidimus su šituo pigiu varikliuku. Jei kokia maža kompanija ar indie devai, tai tvarkoj.

kushliau, pigus? sukurs tamsta toki varikliuka, kuris veiktu ant visu platformu, kuris isnaudotu ir nesipyktu nei su viena gelezim ir kuris rinkoje laikytusi labai ilgai. Kartais kai uzsiciklini tai nera ribu jau. duok die visi kurejai kurtu tokius varikliukus, tai seniai butume jau islipe is to *****o laimecio kai gaming pc yra 2 branduoliai kai rinkoje jau seniai pigiausi yra keturiu branduoliu procai. tokie devai, kuriuos tu bandai iskelti, tipo kurie naudoja savo variklius, ir stabdo visa progresa. ir zaidziam zaidimus, kurie atrodo kaip isplauta akvareline tapyba. poto bliauni, kad vo tavo pc nepaveza vieno ar kito zaidimo. kazi kodel nepaveza? gal del to, kad tik 10% tavo kompo galimybiu isnaudoja duotas grafinis varikliukas, kuris tavo nuomone nera pigus shlamstas?

Jo Juokiasi Man pigi atgyvena ir viskas Juokiasi Aš suprantu, kad prieš 5 metus jis atrodė gerai. Nenoriu aš tokių varikliukų ir viskas. Kur ten tau išnaudos toks 4 branduolius, ten nėra kam išnaudot, va kaip puikiai atrodo ant max grafikos Juokiasi Aš progreso noriu, o ne kažkokio atgyvenusio UE, kuris jau per gerklę lenda Veee Neveltui nemokamas. Čia kas kam, man patinka progresas, tobulėjimas ir skirtingai atrodantys žaidimai Šypsena

Tai tu biski pamastyk ka sneki. jei zaidimo kurejai nenori ir neskiria pinigu isnaudoti visu varikliuko galimybiu tai prie ko cia varikliukas? pats pirmoj zinutej parasei, kad zaidimas pilnas bugu ir siaip kazkokia nesamone, negi del to kaltas grafinis varikliukas? UE isnaudoja bent 4 branduolius, nes esu bandes pats. kiek pamenu 4 yra neriba.

Tai kad nesurišti bugai su varikliuku Cha cha Gali ir geras žaidimas būt ant tokio vargano varikliuko(enslaved, deus ex), bet vistiek norisi tobulėjimo. Kas iš to kad jis išnaudoja 4, jeigu tokiam užtektų ir 1 Cha cha

Kaip sakoma blogam šokėjui ir kiaušiniai trukdo. Cha cha

mjo, jam atgyvenes varikliukas: batman kaip atrodo? tera kaip atrodo? Bioshock infinite? borderlands 2, Blacklight retribution, lost planet 3, mass effect 2 ir 3. zinoma daugiau yra gerai atrodanciu zaidimu, kuriu nebandes. Daugiau tokiu ‘atgyvenusiu’ varikliuku tik. Per tris mass effect dalis praejo varikliukas ir visi zaidimai atrodo skirtingai. variklio lankstumas neitiketinas.