Visur kur išvadinai man atrodo taip meh Išskyrus borderlands, tas kitoks dėl cell shadingo, bent jau paslepia viską Batman, ME, veikėjų modeliai tik gana gerai padaryti, bet toli gražu iki kai kurių kitų, todėl nestebina, tiesiog standartas. Žodžiu kuo mažiau žaidimų ant šitos atgyvenos tuo geriau DMC demo pabandžiau, tai bože bože vėl tas pats baisus unreal
Man patiko ką su UE3 padarė Arkane studios (Dishonored), savotiškas stilius ir net neatspėtum, kad UE3. Tas pats Borderlands irgi parodo plačias galimybes variklio, kai gali visai kitokią grafiką padaryt. Nustebau, kad ir Deadlight padarytas su UE3. O Kushlius pradeda skambėt kaip trolis su tokiais pareiškimas, kad jam viskas meh.
man tai kaiptik ue visi patinka. kai naujas pasirodo, tai kitus kurejus vercia stiebtis ir tobuleti. yra or slyksciu zaidimu ant ue3 pakurtu, bet juk ne variklio cia kalte. jei nemoki paisyti, tai nieko gero ir neisgimdysi. nieko, bus ue4, bus ir pas kitus progresas. vat man idomu stebeti mobilia platforma. ten tikrai yra besivarzanciu, tik nepatinka man ju politika del apmokejimo.
trolololo Ne nu gi yra ir gerai atrodančių(nestebuklingai aišku), tai tas pats borderlands, dishonored nežaidžiau, bet iš video atrodo irgi neblogai. Turbūt kas netingi, tai modofikuoja ar dar ką pridirba. Taip savo laiku, kai jis pasirodė ir man labai gerai atrodė Ir UE4 tikiu, kad super atrodys. Bet 2020m turbūt vėl erzins O kad man nepatinka, tai kad kažkas pradės, kad jiem labai aptinka, man nuo to niekas nepasikeis Man kažkaip bioshock atrodo irgi nieko visai, nors yra ant UE2 Turbūt man 3 alergija Anyway aš esu už tai, kad kiekviena didesnė kompanija savo varikliuką kurtų ir kad visi atrodytų skirtingai.
guli, guli kompe sitas “sedevras” ir galvoju ar trinti ar zaisti… siaip is dalies su kushliumi sutinku, is dalies - ne. unreal technologija yra labai gerai isdirbta, sparti (leveliu kurimas praktiskai gaunasi realiu laiku, kai tuo tarpu idtech tik nuo doom3 pradejo ta naudoti). bet ji atnaujinama ganetinai retai, tai del to ir gaunasi, kad 2004 sukuta technologija, nors ir aplipdoma visokiais pagerinimais, jau agyveno.
Tai tą ir turiu galvoj, kad atgyveno Tikiu, kad paprasta dirbt su juo ir t.t. Aš pamenu kai jis tik pasirodė, tai ir man buvo Žaidimai ant jo man ne tiek blogai atrodo(pakenčiamai/normaliai), bet vienodai, todėl nusibodęs. Peržaisk tu jį, dėl bendro išprusimo Trumpas labai, man steamas rodo 3val Bet bus ~4.
kam išvis žaist tokius šūdus kaip Homefront. Čia tik visažiniam Kushliui šauna tokios idėjos. Jis gerų žaidimų nežaidžia, nes meh, o visokie nemokami šūdai patys pirmi į trasą
Tu vaikas tai iš vis patylėtum geriau
skaitinejau skaitinejau, ir galvoju isiterpsiu - tai jei batman (kuriam dar ne belekokio pc reik, kad paveztu viska normaliai prijungus fizika) ir mass effect 3 atrodo taip meh, tai tada idomu butu isgirst pavyzdzius zaidimu, kurie atrodo gerai ir naudoja ne UE varikli…be crysis ir far cry 3 CryEngine aisku nes gal as zlibas, bet man visi tie anksciau isvardinti UE zaidimai atrodo tikrai normaliai…
Allure juk sakau, kad jie atrodo vienodai Vietomis gražiai, vietomis nekaip, bet matosi skirtinguose žaidimusoe daug panašumų. Aišku yra kurie atrodo geriau, kurie blogiau (alice, bulletstorm, devil may cry, americas army 3 nerviškai veikia ). ME man tikrai joks stebuklas. Vat pirmą kai žaidžiau, tai grožėjausi, o po to jau nebestebino. Character modeliai visai nieko, bet aplinkos meh, kaip daugely kitų žaidimų ant UE Šiaip jei geras žaidimas, tai man px koks varikliukas O tai kodėl ne crysis ir ne far cry? Tai šitie irgi skaitosi ir štai jau net du O šiaip mane bent jau pradėtų bet koks nervuot, jei būtų naudojamas visur Apskritai manau, kad metas next-gen.
O ką next-gen? Pagal numanomus next-gen vidurius nieko ten stebuklingo nebus ir stebuklingų varikliukų nepaveš. O jei kiekvieną kompaniją kiekvienam naujam žaidimui kurs po naują varikliuką, tai žaidimų lauksim 5 ar daugiau metų
jau nekalbant apie tai kad nespesim savo pc gelezies atnaujinti isejus naujam zaidimui su nauju varikliuku, nes juk kiekvienas kurdamas nauja varikli stengiasi kad jis butu kuo sustresnis (kaip kad pirmas crysis fail, kai jokie super duper kompai neveze to zaidimo, su nauju varikliu, ir kiek reikejo slifuoti kad antra dali padarytu normaliai)…tai vat cia ir klausimas ar geriau tureti gerai nuslifuota sena ar kampuota nauja…
Maxpayne3 naudoja RAGE su dx11. tikrai geresnis uz UE3
Už tai Crysis 1 dabar po 5 metų galime žaisti be problemų.
Nu ne kiekvienam žaidimui naują, o kiekviena kompanija didesnė Tai next-gen tas pats UE4 bus, tai nebus gi toks pat, vistiek kažkas naujo bus.
na matyt cia viskas atsiremia i tai, kad kam kurti ir slifuoti nauja, jei vietoj to gali per pati laika isleisti tris naujus zaidimus, ant seno varikliuko, ir problem solved