Half-Life 2!

O normalaus kompo nusipirkt ir taikliau saudyt nebandei? Cha cha Jei nori eit savo marshrutu RPG zaisk. Laisve buvo nebent FC, bet ir tai salygine. Nekreipk demesio, cia seip, ant bajerio. Šypsena

Tai dėžes visąlaik su šautuvu šaudei ? Juokiasi Gi su laužtuvu dviejų smūgių užtenka…

Kaip pereit ta vieta su judancia lenta? Tipo nueinu i viena gala, ji pasikelia, bet nespeju nubegt i kita puse kad uzhsokt ant tos pakylos… Tu besimetanciu plytu pakelt irgi neimanoma kiek suprantu?

krc as atrodo kokia 6 plytas padejau ant to kito galo , tada jau suspejau perbekt.

Su ‘E’ gali paimt daiktus. Plytas taipogi…

Gal garbingieji ponai pasakys is kur gauti ta Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape ? Ir sita Half.Life.2.OFFLINE.ACTIVATION.PATCH-oWNAGE

Ash deziu nesaudau, o lauzau, tiesiog ten tie sokinejantys bl, ir negaliu pataikyti i juos Šypsena Fallaout: ash turiu, galiu i maila numes, tik kad ash naudojau tik crack.fix, ir viskas veikia.

Užstrigau vienoje iš kanalizacijų patalpų. Ten labai daug yra pristatyta tu degančių statinių. Ir nebežinau kur eit. Apačioje (po grotomis) yra vanduo, ten buvau nusileides, ir siaip ne taip pasistates iš bačkių pylimą įlipau į tokį didelį raudoną vamzdį (na ten ne kiek vamzdis, o tiesiog perėjimas) ir patekau į gretimą patalpą. ir kas toliau?? peršokt neišeina, grotomis laipiot nemoka. po vandeniu praėjimų nėra. niekas niekur nesprogsta, neatsidaro, nelūžta. Nekaltas

Kompas traukia; RPG nezaidziu; jo FC man patiko, man tiek laisves uztektu, o tai cia tuneliai eini, kartais i xata kokia pataiki. Ir dar, cia juk mano nuomone, juk neprivalo visiems patikti Mirkt

Blac kietai tu čia… Cha cha Pylimus darai. Cha cha Jei čia ta vieta, apie kurią galvoju, tai reik atsukt straigtą, kad vanduo pakiltų ir tada į tą raudoną vamzdį patekt galima. Bet tu jau patekai. Cha cha Tačiau vistiek atsuk, nes kitaip nepakilsi aukštyn… Mirkt

To MLX: Ten antroj patalpoj uzlipk auksciau, ir kur ploni vamzdziai eina skersai rasi CIAUPA, ji atsuk ir vanduo pakils.

Vis delto yra jau kitas relyzas: ã=------------------------------===============---- --------------------------=¬ ¦ Half-Life_2.WORKING-AXPi.NFO ¦ L=------------------------------===============----------------------- -------=- ã=-=========-=¬ ã-T–T—T----T=—=T=—=T----T—T–T-¬ ã=-=========-=¬ L+ L=-=====-=-=¦==¦===¦====¦=====¦=====¦====¦===¦==¦=L=-=====-=- ± -¦ NFO Creator present Half-Life_2.WORKING-AXPi ¦- -¦ ¦- -¦ ReLeaSe : Half-Life 2 ¦- -¦ CoMPaGNy : Valve ¦- -¦ TyPe : Game ¦- -¦ LaNGuaGe : English (Only) ¦- -¦ RiPPeR : Team-aXpi ¦- -¦ MeTHod : 15mb x 112 RAR files ¦- -¦ DaTe: 11/07/04 ¦- Special thanks to AXPi and JammeR. Intructions: Create a shortcut of hl2.exe on the desktop using the -steam command. (eg. “C:\HL2\hl2.exe” -steam -console) ã-T========================================================== =========================TL¬ L± ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ ¦ L± L===================================================================== ================- Ir kaip zmones sneka pilnai veikiantis. Ir be jokiu fixu. Ir uzima 1.3gb delto, kad ten tik H2 be jokiu H CS ir t.t.

Viskas max, aa/af? Šypsena Nu kiek supratau HL2 ir po miesta galima pasivaisciot. Seip HL dar maziau laives buvo. Ne tame esme siame geime. Šypsena

Nu ten dar tipo stipriai suarchyvuota su rar’u.

Fak… Lošiau lošiau ir išmetė šitą… ‘could not acure necessary files, because the connection to Steam servers has lost’ Liūdnas

kada tau cia ja ismete? Nekaltas

Jau susitvarkiau. O nutiko plaukiojant su propermobiliu ( Cha cha), prie vieno tunelio…

man tai ten normaliai buwa viskas Cha cha o su tuo aparatu zjb plaukiot buvo Laimingas

ou dekui dekui, radau Cha cha

Nėr už ką… Blyn gavau Magnum’ą. Eina nafig koks žiaurulis ginklas… Apakęs