Half-Life 2!

Is kur galima atsisiusti ta hl kur ten be jokiu cs ?

[-hl2-@800x600.inf](ftp://hl2_ftp: <A HREF=) o:51651/Half-Life_2.WORKING-AXPi/Half-Life_2.WORKING-AXPi.part001.rar" TARGET=“_blank”&gt; ftp://hl2_ftp: [email protected] o:51651/Half-Life_2.WORKING-AXPi/Half-Life_2.WORKING-AXPi.part001.rar

neatidaro man :confused:

atidare bet praso part 2 o cia tia nera

KB8: dekui, as kai idiotas pamirsau kad paiimti daiktus galima Cha cha Vienintelis dalykas kuris mane nervina siam zaidime, yra tai, jog viskas perdaug surezisuota atrodo. Na pavydziui… jei duoda granatu, tai jau zinok, kad bus proga tuoj pat jas panaudot. Arba, jei stovi kulkosvaidis, tai zinok jog irgi atsiras daug priesu, kuriuos turesi isguldyt… Arba, gauni ginkla nauja, tuoj atbega kasnors, ant ko turetum proga ji isbandyt… Su tom deganciom statinem irgi atsibodo, galima kartais idet, bet pastoviai kai ju pilna, tai atsibosta… Kai kuriuose geimo vietose tiesiog galima pamatyt, jog kurejai mazdaug nori pasakyt “Ok, eik cia, padaryk ta, dabar atsilosk kedeje ir grozekis musu fizikos varikliuku…” Mane tas nervina, noretusi jog butu daugiau laisves. Far Cry tokiu dalyku tikrai nebuvo… Siaip zaidimas ispudingas, bet kartais tiesiog atrodo jog zaistum kazkoki surezisuota filma…

jei yra i ka zhiureti, ir ka rezhisuoti, kodel gi ne? Šypsena

Gal kam buvo tokia problema: Viskas norm buvo pasileidau HL2 biski palosiaw ir isejau o po to noriu lost ir net nesikrauna ta filmuka parodo ir ismeta is zaidimo kame problema ? Liūdnas

Nu ir as dar tik siandien ismeginau. Ka zinau, siaip nieko gero, eini, saudai, pagalvoji… Grafika normali, su Doom 3 lyginti nera ko. Pazaidziau 30min ir nusibodo. Reiks dar rytoj biski palosti Cha cha Visas idomumas yra zaidimo laukimas Kietas O as jau pradejau laukti kazkokios kitokios naujoves… Laimingas

Taip neidomu. Nesijaucia, jog esi realiame mieste, o tiesiog ziuri kazkoki filmuka.

Ta vieta ir man patiko, gana greitau supratau kaip viska reik padaryti Laimingas

Half-Life 2 Kava Valve *PROPER* *STEAMRIP* *DVD* nforce.nl/index.php?m=nfo&id=79344 Size 1.46 GB (1,572,955,714 bytes) Nuked: Yes Reason: homemade.iso Info: Vientik HL2, be bugu. Isextractintas uzima 3.36GB ŠypsenaTorrentBits useriams: torrentbits.org/details.php?id=9792 Filelist useriams: filelist.org/details.php?id=3516 Suprnova: Down

Nu tai ar kas duos koki linka is kur siusti normalu viekinati hl2 ?

tai kad jis nuked Šypsena

tai kad nukinimo priezhastis lieva Mirkt

Jei norit pažiūrėt, kaip atrodytų HL2, jei turit senesnes kortas, skaitykit čia - gear.ign.com/articles/567/567437p1.html?fromint=1

Jei norit pažiūrėt, kaip atrodytų HL2, jei turit senesnes kortas, skaitykit čia - gear.ign.com/articles/567/567437p1.html?fromint=1

Taiva zmones beda. Siunciausi HL2 ta kur suprnovoj radau jis uzima 4Gb parsisiunte 98% ir toliau nbesisiuncia. Ka daryti??? Kanda Žliumbia Pavargęs Liūdnas kaip susibiesinau.

Jau turiu half life 2! ZJBIs!!! Tik pas mane 256 Mb ram tai biski lagina, na nieko as dar nusipirksiu 512 Mb tada tai pazaisiu!!!

ish kur siuntei???

nu as tai originala nusipirksiu Gerai