jei dar domina turiu hl2 ant cd jei ka +37067601081 – Volcano naunetas.net/games/ (atnaujinta svetaine)2004-11-15 ICQ: 192-984-256 mirc: Volcano skype: Volcano_lt
As jau vakar turejau jei ka
verslininkai
Tai ne
Oh blem sedziu fizikoje,o taip norys pagrait .E gal zinot ar eis ant mano kompo(anketoje ziurekit) su max nustatimais?
Turetu, o siaip mokinkis fizika ir negalvok apie zaidimus!
Ziurint ka tu turi omenyje “eis”. Yra cia visokiu laga ivaldziusiu.
Tikrai nemanau…
labai greit galima butu uzrist tavo ta versla
Kiek supratau, visi grajina EMPORiO relyza? Dideliu problemu su juo nera? Verta siustis? Dekoju uz demesi.
verta jis bugovas bet yra tam FIX`as
tai risk
Man dar nieko nebuvo… TFU TFU TFU
Ok. Jei viskas bus gerai( jei Tako servas nenumirs ), rytoj apie vakara galesiu liet Tiesa, kas nors is Tako parsipute? Rar`ai be klaidu? Viskas veikia? P.s. Biciu zudikas aisku, mane apmetys supuvusiais kiausiniais uz kantrybes neturejima, bet px
Tai kad neapmetysiu. Matyt nieko padoresnio nebus. Blogi laikai hakeriams atejo.
Mat kaip… O tai tie Reloaded nieko nezada?
kaip jau minejau, emporio uzhsieme visais su hl susijusiais produktais, czero, cs:s tuo pachiu ir hl2… tad manau niekas geriau shio darbo neatliks nei emporio… kiti galbut to net nesiima…
Pazaidziau ir nieko ypatingo nepastebejau, ka kiti taip gyre, jog net negalejo apsakyti zodziais. Kaip pliusa galiu pamyneti, jod kartais reikia pagalvoti, kad praeiti kokia nors vieta. Nepatiko tai, kad reikia eiti jau numatytu marsrutu. Kaip jau minejo, deziu tikrai per daug, o veliau soviniai labai greit baigiasi, belieka su lauztuvu
noxon o grafika ir nieko ipatingo?? oi laukiu kada gausiu is kur nors
Aha, man ir patinka, kad reik pamastyt kokioj nors vietoj… Pvz. (Čia SPOLER’IS, JEI KĄ ) Reikėjo atsidurt kitoj vandens pusėj. Blyn galvojau galvojau, kol pamačiau dugne, už lentų paslėptas dėžes. Sulaužai tas lentas, dėžės iškyla į paviršių ir jomis pereini… Genialu tas, kas paprasta…