Half-Life 2!

nznz, gal as kaimietis koks, ar siaip neigalus asmuo, nes po doom grafika mane tikrai nustebino maloniai, nedaug lieka , kad butu panasu i filmo heroju! Nekaltas

Na mano subjektyvia nuomone, DOOM3 grafika prastesne. Cha cha Vien ko verta pamatyt saule, atsispindincia nuo plyteliu… Cha cha

Manau cia jau prasideda ne grafikos lyginimas, o zaidimo aplinkos Šypsena pvz.: kas graziau ar gelyte sauletoje pievoje, ar krauju aptaskytos sienos su kysanciais laidais MirktBet kuriuo atveju man grafika zaidime tikrai nera pagrindinis faktorius.

zmones, padekit siunciaus emporio realiza ir atsisiunte 2Gb ir sustojo siust…peer 0 yra…ar kam nors tai buvo?kas cia galit but?

Labai teisingas komentaras Šypsena Man Doom III manau tikrai idomesnis nei half-life 2, nors po teisybei as pastaraji zaidziau tik 3 min Mirkt Bet doom’as yra doom’as

ne…moh

cia jau skonio reikalas Šypsena

Kiekvienam skirtingi patinka taip kad idomus ar neidomus cia jau subjektybus dalykas. Doom3=shoot and go Hl2=irgi shoot and go tik tas go dar susideda is visokiu sokinejimu, deziu stumdymu ir t.t. ir Hl2 turi gera scenariju Taigi viskas priklauso ar tau patinka tik eit ir saudyt atsipalaidavimui, ar dar ka nors daryt. O man ir doom3 ir hl2 yra geri LiežuvisP.S. nzn ar cia tik man uzkliuvo ar tas daiktu stumdymas ir dauzymas kartais yra per daug isryskintas … vos ne kas 50 metru norint praeit reikia ka nors sudauzyt arba patraukt.

Setone, o HL yra HL… Liežuvis

Thx Alertaz uz objektyvia nuomone Gerai, ba hl fanu postringavimai jau buvo pabode Šypsena

Manes dar palauk. Geimo dar neturiu tai ir tyliu. Cha cha

Jo, is taves objektyvumo( YPAC hl klausimu) tikrai nesitikiu sulaukt Cha cha

Nu kad HL2 geresnis iz DIII tai faktas. Kodel? Todel kad blogiau buti tikrai negali. Cha cha Kas objektyvumo tai jei kas nors man nepatiks tai as tikrai apie tai pasakysiu. Šypsena

As nieko ir nesakau, tik man kazkaip va tas deziu stumdymas su shooterio funkcijomis man nesiderina. HL reik galvot, o man jei jau noris galvot, tai geriau strategini palost. O jei noris ssaudyt ir gaudyt, tai losiu del to Serious Sam ar Doom Šypsena

Hmm… O Doome nereikia galvot sp?liojant kodus ?

Gal kas susidure su “A.I disabled” ? Pazaidziu - po kurio laiko rebuilding data paraso ir priesu intelektas nebeveikia Liūdnas . Gal zinot kaip sitaisyti sita beda? Man tenka is image kopinti HL (~30min), seivus persimetineti, crakus sumetienti. Beje ir savint normaliai neduoda - uzsivini (ne quickload) tai jis i quick iraso. Kol ka dar puse velnio bet kai levoj vietoj uzseivinsiu tai ne kas bus

VeN, atsidaryk console ir parasyk ai_disabled 0 Mirkt

dzenkuja Mirkt

Idomu ant kiek ilgas zaidimas , jau kaskur 14 valandu prazaidziau , bet paziurejus i maps folderi tai turbut net 1/3 mapu neperejau. Surarinau zaidima dabar jis uzima tik 3cd jei kam reik.

Man tas Doome labiausiai ir nepatiko Šypsena