Grožis
kur grožis? kažkokia merga užstoja viską
plaukai kaip mano tik aš blondinė, bet man netinka tos skarelės, nesuprantu
nu grazi vonia, erdvi, ir as tokios noreciau
dvi kriauklės skirtingose pusėse, idomiai čia nžn kam to reikia
figura, plaukai ir vonia kiek matos
kokios rasės ji atstovė?
saliariumo auka
is veido
morės efektas.
oi joneliiiii.galvojau ple ple gi pilnatis nejau jonelis mano all time favourite drochylka nepasirodys?;D ir stai mano maldos atsakytos.bet ir sikart moteris per daug litu soliarumui isleido.bet zinai reiktu jas pabart vistik odos vezys buna nuo to. p.s. kas per daug, tas nesveika joneli.ismok sia patarle;>
o vonia tikra grazi nieko nepasakysi;>
Kad pas ja veidas TOBULAS ir grazus pasiziurek i save slikstyne
Tu pilna eik isikisk sau i py.zda pagali, nes turbut uzaugo ten tavo vijokliais vietele, nes tokiso baidykles nieks nepabagsnojo nieko blogo soleriumas, graziau negu tavo baltas suris Sita mergian tiesiog spinduluoja seksualumu, arpanga, figura, viskas mm Beto namai sakot grazus, tiksliau vonia, tai jusm tik pasvajot apie tokius, nes jei vienas juokas susirast turtuoli, o tokiu kaip jus baisiu nieks nejimtu, nes su storom piniginem ziuri i tokias kokai sitoi nuotraukoi
och tu kūūūūūrwa
kažkaip apsidžiaugiau, kad pinigų galiu užsidirbt protu, gal taip greit nuo odavėžio nemirsiu
n’tache o tau neskauda sirdeles, kad tu esi nepatraukli vyrams ir negrazi?
o kodel tu galvoji, kad ji negrazi? grozis yra labai subjektybus dalykas, jei tau negrazi, tikrai manau atsirastu NORMALIU vyru, kuriems butu grazi. ir kurie bent protingi butu. tai tiek.
nežinau kas tas yr ;]