Grožis

Grožis

Juokiasi Žliumbia

Myliu Gerai

kur grožis? kažkokia merga užstoja viską Nustebęs

plaukai kaip mano tik aš blondinė, bet man netinka tos skarelės, nesuprantu Žliumbia Užsispyręs

nu grazi vonia, erdvi, ir as tokios noreciau Cha cha Myliu

dvi kriauklės skirtingose pusėse, idomiai čia Nekaltas nžn kam to reikia Juokiasi

figura, plaukai ir vonia kiek matos Gerai

kokios rasės ji atstovė? Juokiasi Nekaltas

saliariumo auka Cha cha

is veido Baisus

morės efektas.

oi joneliiiii.galvojau ple ple gi pilnatis nejau jonelis mano all time favourite drochylka nepasirodys?;D ir stai mano maldos atsakytos.bet ir sikart moteris per daug litu soliarumui isleido.bet zinai reiktu jas pabart vistik odos vezys buna nuo to. p.s. kas per daug, tas nesveika joneli.ismok sia patarle;>

o vonia tikra grazi nieko nepasakysi;>

Kad pas ja veidas TOBULAS ir grazus Myliu pasiziurek i save slikstyne Pavargęs

Tu pilna eik isikisk sau i py.zda pagali, nes turbut uzaugo ten tavo vijokliais vietele, nes tokiso baidykles nieks nepabagsnojo Cha chanieko blogo soleriumas, graziau negu tavo baltas suris ŠypsenaSita mergian tiesiog spinduluoja seksualumu, arpanga, figura, viskas mm GirtasBeto namai sakot grazus, tiksliau vonia, tai jusm tik pasvajot apie tokius, nes jei vienas juokas susirast turtuoli, o tokiu kaip jus baisiu nieks nejimtu, nes su storom piniginem ziuri i tokias kokai sitoi nuotraukoi Labas

och tu kūūūūūrwa Valio

kažkaip apsidžiaugiau, kad pinigų galiu užsidirbt protu, gal taip greit nuo odavėžio nemirsiu Linksmybės

n’tache o tau neskauda sirdeles, kad tu esi nepatraukli vyrams ir negrazi? Kiaulė

o kodel tu galvoji, kad ji negrazi? grozis yra labai subjektybus dalykas, jei tau negrazi, tikrai manau atsirastu NORMALIU vyru, kuriems butu grazi. ir kurie bent protingi butu. tai tiek. Labas

nežinau kas tas yr ;]