oi Ieva, nereik čia, jau seniai aišku, kad VISOS bitėj sėdinčios bobos yra baisios, pavydžios ir dūros
as taip nesakiau kad visos. paziuriu jusu foto ir matau konkreciai tiesiog nejimkit i sirdi giliai, juk zinot, svarbiausia vidinis grozis
dabar bandau prisimint bent vieną tau paprieštaravusią ir kurios tu nebūtum pavadinęs baisia, pavydžia ar dūra (be nuotraukos irgi ). kažkaip nepamenu. nemoki normaliai logiškai argumentuot ir kaip sakoma, naudojasi tuo, kad “geriausia gynyba yra puolimas”. nu iš tikrųjų tai px yr, bet tu per daug susireikšmini suprask gal vieną kartą tokį paprastą dalyką, kad čia ne panos tavo dedamos negražios, o tu juokingas ir kad jeigu tau gražu, tai tikrai nereiškia, kad visiem vyram gražu. ir atvirkščiai
n’tache, as gal ir juokingas, bet jus su savo pavydu juoud irgi grauzdiai juokingois. Reiskia kad visiems be isimties grazu ne memes aisku tik. seniai aisku graziems vyrams patinak grazios moterys. TUrtigams irgi. Tokios konkreiciai kaip TU, svelniai tariant nepatinka.
…dek to ir pavydi grazioms moterims nes jos viska turi
ne nu ****ec tu ■■■■■■■
jonai, aš tau dabar atversiu akis ir pasakysiu, kad tu neturi nieko ne dėl to, kad tu negražus, o dėl to, kad tu durnas o aš turiu viską ir dar daugiau
tai ka tu turi??? aisku ko tu tikrai neturi - grozio, seksualumo. stamboka ir seip kaip moteris esi negrazi, neisizeisk tik
Kas daug loja - tas nekanda Nesusilaikiau ble
sakai?o tu zinai kad nepabaksnojo? ismok rasyt kada nors.o gal pats noretum pabaksnot mm?;D ar tau stovi tik nuo soliariuminiu mergaiciu nuotrauku? jonai jonai koks esi durnas bernas.bet toooooks durnas kad pzdc.niekad nemaniau kad vyrai gali sedet prie pc ir det “graziu” mergu fotkes i foruma “stilius ir mada”.nu krc.o gal tu gejus is tikruju? zinau tokius kaip tu.tu nori but labai krutas, nori turet daug babkiu ir masinu, ir nori kad tokios mergaites tau pakaitom chiulptu nes tu turi DAUG PINIGU. nu bet ka padarysi NETURI gi.ir sedi sau per dienas prie pc smaukaisi ir verki verki sitam formue grozis grozis nes realybeje tokios i tave net neziuri ane.ir pavydu katineli tau kad neziuri o ne mums. p.s. sliu.chu visada vyrams reikejo reikia ir reikes taip jau yra.todel tokiom as niekad nepavydziu nes chiulpdama bet kuri gali babkiu uzsidirbt.tik alee zinai ka?ne visos nori;D taip kad.linkiu kad viena diena visos tavo (ne)seksualines fantazijos ishsipildytu ir tu gyventum pily su daug soliariumu mergaiciu ir pinigeliu;>
aha, tik iš tokios foto apie grožį ir seksualumą spręst turiu proto [!], afigeną darbą, daug pinigų, draugų, perspektyvų ir dar visko, ko dėl laiko stokos nevardinsiu. ir dar - laisvalaikį leidžiu ne internete žiūrėdama “svajonių vyrų” fotkes, o su jais bendraudama realiam gyvenime
aj ir dar jonuk.kad ir ka mes besakytume tu visiven stumsi.galim pritart galim nepritart tu visvien putosies kaip durnelis;D tai kas juokingas? p.s. aciu dievui nebendrauju su vyrais kurie i tokias schliuchytes ziuri rimtai o ne tik kaip i pis.ama objekta;>
n’tache man klausimas is kilo.kodel mes nenusizudom?tu kaip sake negrazi kaip moteris o as ir negrazi ir nedapi.sta?;DDD
blia blia, nebūtų juokinga, jei nebūtų graudu gal man būt gražiai kaip vyras ir tave kaip negražią moterį da.pist?
Bet jus lengva isprovokuoti
ką aš galiu pasakyt, [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.608041.1148… 476-= (496088092](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.608041.1148..476-=(496088092) , analogiška situacija su visiškai kitokiais komentarais.
mes nesiprovokuojam, mes linksimanės
blem n’tache gudriai cia sugalvojai;D