Gražiausias merginos vardas

blin kiek praskaiciau tai labai retas lietuviskas vardas. vis kox nors uzsieninis siudas. vat man grazus tas, kur tikras lietuviskas o ne kokis ten angliskas ar dar kokis tais…o taip.

Vanesa GeraiTaipMyliu

1. Auksė
  2. Deimena
  3. Inesa

Adrijana, Simona, Viktorija, Kristina ir BAMBA1Juokiasi

as dar tokio vardo(BAMBA1) negirdejow NeLaimingas

na neblogas vardas Bamba1, bet geras ir bakterijaGerai

Agne

zambezija irgi grazus vardas :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

kai turesi dukra - pavadink ja tuom vardu.

Na man yra graziausias Tatjana arba Tania ir is jo padarytos taip sakant formos : Taniuska,Taniusa, Tanja ir pan Šypsena Na o lietuviski…tokiu gal ir nera… nepykit jei ka Cha cha

Ineta

sawo - mylimiausias? Cha cha

kamilytia

graziausi vardai yra reti vardai. tiek lietuviski tiek angliski. man labai grazus VESTA.Dar Alisa grazusTaip

mano -Guoda
Aurelija
Gabriele
Gabija
Akvile
Greta
Patricija
Emilija
Dominyka

man labiausiai patinka ARKLIOMANTE Nekaltas (toks vardas tikrai yra - senovinis, lietuviskas)

ot gerai tu cia susukai Cha cha netgi labai i tema. turim viena drauge mante,kuri yra labai i arkli panasi Cha chaCha chaJuokiasi

TaipVisishkai pritariu. ir ish vis grazhiausi vardai- lietuvishki, kazhka reishkiantys.(nors patys patys- lietuviu deiviu)

loreta MyliuLūposŠirdis

Labai malonu girdet Cha cha1 karta paminetas,tai mano vardas ir man jis visai patinka.Dar Aira ,Goda,Fauste.