Gražiausias merginos vardas

Man irgi Teofile patinka Gerai Girtas gal pirmas sutiktas zmogus, kuriam irgi patinka Apkabinimas

Visai kaip rozetė :]]

Radvile ir MinervaGeraiJuokiasi

na man dabar patinka kuo lietuviskesni vardai kaip austeja, Gabija (isskyrus ramune , egle).

[quote]Sandra.Nepatynk man mano vardas…pilna tokių jau Ne

o patynk tai : Mėta,Ieva,Saulė,Liepa,Kotryna,Gerda… Labas
[/quote]

o man graziausi:

1. Ieva (nes tai mano vardas)
  2. Tita (nes tai mano antras vardas)

Cha cha pasirodziau tikrai nekukli,bet is tikruju esu isimylejusi savo varda,o antra varda issirinkau pati,tai kaip jis man gali nepatikti?! Mirkt

man pavyzdziui grazus vardai Inesa ir Brigita

man grazus wardas Monika Šypsena
aisku mano wardas man pradejo patikti jau ir wat jis grazus Eivile…(Eiva,Eivute ir t.t. ir pan.) Angelas Cha chaCha cha

Teodora, Audra(kirciuojama ant a kairinis,trumpasis), Upė. Emilija dar.
Man mano vardas nelabai patinka, bet tokį davė toks ir tiks ŠypsenaTūsas

Nr. 1 Teklė Širdis
Nr. 2 Božena Myliu
Nr. 3 Žana Lūpos
Nr. 4 Olyčka Niam niam

Cha chaCha chaCha cha

eee…o kode niekas nepaminejo REDOS vardo??? Žliumbia ale ot… Juokiasi na, o siap man Dziuginta grazus, Sabina, Austeja… Nekaltas

Mano dukterėčios vardas - AkmėjaMyliu

1. Daniele
  2. Rugile
  3. Vakare
  4. Elena

nemegstu savo vardo: Auguste.

o patys baisiausi

1. Zivile
  2. Karina
  3. Giedre
  4. Juste

o kas ten minejo Berta kas antras suo Berta pavadintas Kietas

Kas be ko- Karolina Šypsena;

Kaip keista,kai tavo vardas daug kam patinka. Šypsena
Tik labai gaila,kad tiems,kas turi ta varda,jis nevisada patinka. Liūdnas Na bet cia jau kiekvieno reikalas.As megstu savo varda,man jis patinka,ir,manau,tinka. Mirkt Agne. Šypsena Ir daugelis lietuvisku vardu man yra grazus,kad ir Liepa,Vilte,Ramune,Medeina,Gabija,Simona,Skaiste ir t.t. Šypsena Grazus ir reti vardai,kaip Aureja,jei,zinoma,tevai nepersistengia… Nekaltas Juokiasi O del nelietuvisku vardu,tai irgi yra daug graziu,bet tai jie lietuviams nevisada tinka,keistoka,kai lietuviska seima savo vaika pavadina kokia Dzesika… Ne Šypsena Kiekvienai tautai - savi vardai. Tania lietuvei mergaitei juk nelabai skamba,o rusei - super vardas. Mirkt

Koks bebutu vardas,Birute ar Migle ar Ingeborga,reik savo varda mylet,kaip i save… Mirkt Laimingas

Lolita Gerai
Magdalena Ne Mirkt my opinionLaimingas

Graziausias - merginos vardas!!!
Cia tereikejo vietoje bruksni padeti…Mirkt

Milda #1. Antroj vietoj Brigita. Šypsena

Isabellė rašė:
*Jurate
*Aureja
*Gabriele
*Kamile
*Ugne
*Gabija
*Migle
*Ak
vi Šypsena
le
*Rugile
*Gerda
*Greta

kaip malonu suzinoti,kad ir mano vardas grazus…

…Afet…
…Amani…