Gražiausias merginos vardas

o pvz jauciat skirtuma nuo godos ir guodos? teta dave dukrai varda guoda,nes goda kazkaip ne taip skamba ???Nekaltas

as Guoda…ir dziaugiuos, nes Godu tai pazistu ne viena…o Guodos be saves nei vienos…Gerai

na,tada atrodo jie kazkiek skiriasi Mirkt

Ugne, Gabija

Meilė,Adrija…jatus kaip sunku merginu warda grazu isrinkt…

As tai savo vaikams duosiu vardus Bėda ir Bėdžius…Cha cha niu dar aisq neblogas Avarija,Avarinis,Tragedija ir pan…Cha chaJuokiasi Aj dar Fiorela neblogas…Cha chaGerai

o jei rimtai tai istikruju labai grazus Meilė ir Adrija…Marija irgi neblogas Dievo motinos vardas vis delto…O sejp nemegstu rusisku vardu…Jei ka nepykit…ŠypsenaCha chaNekaltasBučkis

cia siaip nuo zmogaus priklauso
man grazus vardai: Juste [ mano Cha cha ], Indra, Ugne, Meda, Elada.

Visi tie vardai kuriu yra 100tai [Agnes, Ievos, Kristinos…] grazus, bet savo vaikui ju neduociau.

Taip pat Dzenetos, Dzerarldai … Blogai

man labaj painka shie vardaj: Ieva,Evelina,dar visokie amerikietishki vardaj ir manasis Šypsena Gerai

Žliumbia O mano vardas tai jau negrazus ka??? Piktas

Siaip man tai grazus: Migle, Guste, Saule, Kamile, Vilte…Bet rimtai, labai jau sunku sugalvoti (isrinkti) grazu varda merginai…

wisi easho…pac grazhiausias pvz. gabija… ash jej pazhinosiu kokia stora,spoguota,riebaluotajs plaukajs,nu tiesiog siaubas ne pana, man tas wardas bus bajsus,ir tajp kiekvienam warduj…bl temos taj zjbs pas jus… geriausias wardas yra Dievo,kox jo wardas?

Kaip faina, kad ir mano vardas yra tarp tų trijų… Niam niam
Man tai gražūs KARINA, DANIELA…

agne (be kalbu)…Mirkt

ERIKA

kaip malonu kaip ir mano vardas paminetas Šypsena
o siaip tai net nzn… kazkaip man reti vardai patinka pvz Eitvide… daugiau nesumastau Cha cha

MAn tai geriausiai Erika! Toks svelnus, gundantis!Laimingas

MyliuKristinaMyliu
MyliuSolveigaMyliu

MyliuLiGiTAMyliu

graziausias ŠirdisViktorijaŠirdis
negraziausias BaisuingridaBaisu

nepykit, bet jei vaikystej yra sugadinama vardo reputacija tai antipatija ishlieka visam gyvenmui, o mokykloj pirosiose klasese buvo tokia ingrida…tai ojojjj… visi nuo jos traukesi kilometru…Žliumbia

Nekenciu Mildu Baisu
Ir Ingridu, pas mane irgi klasej tokia mokesi t.y. smirdejo
Graziausias mano Juokiasi Juokiasi

1.Eva (nes tai mano vardas)
2.Kotryna (nes pati noreciau tokio vardo)
3.Kamile (tiesiog grazus vardas)
4.Patricija (toki duociau savo vaikui,jei bus mergaite)

Kotryna ir Migle

Maybe : Natasha or Agnezcka ar kaip ten .pl rasos Mirkt
Isvis lenkaites rulezzzz Cha cha