graziam rytui, grazi foto


graziam rytui, grazi foto

crysis. win xp, abejoju ar dx10, nes far cry neleidzia junkti dx10 o tik dx9

Crysis eilinė foto. Galima daug gražesnių vaizdų užtikti. Cha cha

tokios grafikos nepamatysi nei x360 nei ant PS3 Never Velniūkštis

BUtent! Mirkt

motorstorma2 paloskit, pamatysit gal kazko ko dar nesat mate, aklieji Mirkt ful HD telikas su 2ms latency ir ps3 daro tokius stebuklus, kad ir su GT5, kad nepamatysit gyvenime turbut, nes nepirksite vien del to, kad neiperkate legal stuff’o. Šypsena PC privalumas tik tas, kad AA turi.

Kas aklas o kas dar nieko nemates Cha cha

mmm silta Girtas

Visiskai nieko grazaus cia nematau Ne

svayun, na is ss patalpintu foto galerijoje, to nepasaykciau Nekaltas

Škotai, o čia? Šypsenaimages.bite.lt/banga/files/club/200812/4944fa8b64040.jpg

2 nesulyginamos foto Mirkt Dar koki nfs screena imesk palyginimui Juokiasi

dazniausei perki ne tai ko nori (apie ka svajoji), bet ta ka gali ypirkti. Kažin kaip patys darytumėte jei tiek neuždirbtumėt, kad ypirktum ps3 ir naujausius žaidimus.

svayun: motorstorm ne 1080 geimas, o 720. taip kad jam nereikia full hd teliko Šypsena

Na matot, ms2 grafika, bent jau is skrynu, tai tragiska, kaip ant ps3, nes teksturos lievos, augmenija irgi matos tokia biski atsilikus, ir siaip bendrai grafika tikrai nekokia. Nezinau, kaip zaidziant viska atrodo, bet skrynuose grafika lieva ir taskas.

Na tikrai nera tragiska Mirkt Kartais atrodo, kad tavo lupom kalba “pure” pavydas Cha cha

Žaidžiant tas pats kas screenuose. Textūros prastokos. Bet joks čia minusas, kam lenktynėm ypač dar tokiom arkadinėm kur greičiai nerealūs tos textūros geros? Vistiek nieko nesimato Cha cha

ne vien screene esme, reik i fpsus atsizvelgt, kaip belosiant, vaizdai, kalvos, pats bendras vaizdas realistiskai kinta, tiesiog viskas skaidru kaip vanduo. Šypsena Labai jaucias mastas, masyvumas. Ta reik pamatyti gyvai kaip viskas puikiai ikomponuota Šypsena O toliau gincui nebematau prasmes.

Kushliau> va butent, ne i ta sutelktas demesys, o i bendra visuma, ka ir minejau Šypsena

Skotai, na pripazink, nereikia ginti zaidimo, grafika is skrynu tikrai nekokia, bet gal be grafikoj esme sito zaidimo, apie jo fizika ir idomuma nieko nezinau.