Gravel

čia man ?

Taip duoda Sinickis Gerai

Aga

Šaunuolis. Ypač įdomi buvo Va bank kova. Net smagu pasidarė. :} Gerai

GeraiGeraiGerai

Vakar labai gržiai Tomas pasirodė… Žavėjausi juo… Apkabinimas Ant žemės pasedėjo ir puikiai atsakė tai Motinai apie jos masažiuką… Juokiasi Manau, kad jiems reiktų akustinių daių albumą išleisti - išpirktų… Taip Va bank buvo … Girtas

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1
852228949

Širdis

Gajdys tas grawel!Nekenciu ash tokiu ****inu grupiu,jos tik tershia Lietuwos warda!Ar zinot,kad uzsienieciai galwoja,jog musu shalis netjuri nrml muzikos?Taigi db jau zinosit…

GRAVEL MAN YRA GERIAUSIA GRUPE LINKEJIMAI JUMS PUPULIAI NUO MANES IR DAR NUO GRUPES MAFIA VS NINJA MYLIM JUS GRAVEL KUL JEGA

Aš negaliu pakęsti tokio muzikos supratimo kaip tavo. Kanda Miegučio eik ir įsijunk savo KĮŽ kompaktą vietoj lopšinės. Klausydamasi Vudžiuko ir toliau galvok, kad tai neteršia Lietuvos vardo ir tai normali muzika.

Sekmės! Ir prasimerk, nors nelabai tikiuosi, kad sugebėsi. Nekaltas

Kas nors į Druskininkus varysit ??

Cha cha nzhn. butu neblogai nuvaryt patriuksmaut. pats kaip?

Vat aš ir nežinau ar laukt, kol į Kauną atsibels ar varyt į Druskininkus. Šiaip seneliai Druskininkuose gyvena, bet… Kažkoks ‘bet’ yra…Cha cha Nu dar visa savaitė, reiks pagalvot…Idėja

jau radau, kad bus Dangaus Skliaute…
aaa… ciuju varysiuGirtasMirkt

Nu tai tau apskritai beveik niekur varyt nereik…Cha cha

nakeleta kilometrų pajudėt ir dra pro dvejas duris praeit ;DD
[mane stebina, kad galima ir Druskose į koncus eit… nes jau dažniausiai būnu nusiteikus į kitus miestus važiuot…Mirkt]

O kur tie Skliautai yra ? Aš Druskininkuose kažkiek gaudaus.Cha cha

prie Nemuno, kur ta Krantinė…Mirkt Beveik miške ant skardžio ;D

Jeigu ten tai, apie ką aš galvoju, tai ten visai nedidelis namelis Paplepėkim

Anksčiau gal kavinė ten buvo ?

nu tai gerai, kad vasario 10