Gravel

Cia visai ne i tema, bet as esu geros sirdies zmogus Mirkt Cha cha Man atrodo neteisinga varyt ant sito vaiko. Px jo dainavimas ir jo manieros, man paciai ne tai kad nepatinka ta muzika, as manau, kad tai tiesiog totalus sh. Bet: cigonas, ne cigonas, koks skirtumas. Zmogus is vaiku namu. Turekit sazines ;]

P.S. Del Valinsko :]]] O jeigu jis ka nors gero darytu, tai gal visi ir klausytu to gero? ;]

O apkritai tai PFOF vis groja mano kambary. Gerai Grizkim prie maloniu temu Cha cha

Pagaliau.Pagaliau ir aš nusipirkau CD. Gerai Jėga, vakar ištisai klausiau, istorijos normaliai nėjo pasiruošt. ;D

Tai aš čigonu nenorėjau nieko įžeist. Tiesiog ieškojau sinonimo. Sinickį vadinčiau lenku, na, argi čia įžeidimas? Save galiu vadint lietuve, argi čia įžeidimas? Cha cha Jei vadinčiau lietuvį žydu, tai gal jau ir būtų įžeidimas. : D
Aš labai gera, tik pikta! ; DDDD

Tai mes panasios ;]]]

kai sukurs, galesim apsvarstyt si klausima Cha cha

Itariu, kad nelabai sulauksim Kietas

GAl kas zinot kokiu tirazu buvo isleistas PFOF? Kazkaip niekur neradau tokiu skaiciu…

50 kopiju ant Lietuvos Cha cha
Su leidejais ir platintojais bedos cia. Ir patys Gravel pikti Piktas

Bet ar tu manai, akd jie pirmaji KIz’a dare nezinodami kad susilauks tiek sekmes? Jie znojo, jie znojo ir puikiai mate, ko lietuvos kaimui ir reikia. Taip daromi pinigai. Valinskas is to pelnosi. Kaip Tomas rase bloge. Tai werslas is durniu. Ta wersla gali gurti ir kiti durniai. Bet Valinksas nera durnius, todel pelnosi dar lbiau. Ir jei nebutu wiso to kaimo musu Lietuvoj tai jis galetu 30 KIZ’u padaryti ir nusisaut nes niekas ju neziuretu. Wisada, pirmiausia, kalta liaudis. Jie wartotojai. Jei wartotoju nebutu, gamintojas negamintu.
Algio Greit tai as nekaltinu, gal keik izeidzianciai nuskambejo mano post’as, nes suprantu, akd tai tik jo waidmuo toj laidoj. BEt jei jums ten lbai jau linxma pasirode tai ka as znau ;// man tai nlb. Gerai, kad tomas po jo sapalioniu isejo is tos studijos. Kazkox pigus tas humoras ten su juo, bet apskritai, turint omeny, kad ten tokia laida, tai wiskas suprantama, zinoma.

Bet ar tu manai, akd jie pirmaji KIz’a dare nezinodami kad susilauks tiek sekmes? Jie znojo, jie znojo ir puikiai mate, ko lietuvos kaimui ir reikia. Taip daromi pinigai. Valinskas is to pelnosi. Kaip Tomas rase bloge. Tai werslas is durniu. Ta wersla gali gurti ir kiti durniai. Bet Valinksas nera durnius, todel pelnosi dar lbiau. Ir jei nebutu wiso to kaimo musu Lietuvoj tai jis galetu 30 KIZ’u padaryti ir nusisaut nes niekas ju neziuretu. Wisada, pirmiausia, kalta liaudis. Jie wartotojai. Jei wartotoju nebutu, gamintojas negamintu.
Algio Greit tai as nekaltinu, gal keik izeidzianciai nuskambejo mano post’as, nes suprantu, akd tai tik jo waidmuo toj laidoj. BEt jei jums ten lbai jau linxma pasirode tai ka as znau ;// man tai nlb. Gerai, kad tomas po jo sapalioniu isejo is tos studijos. Kazkox pigus tas humoras ten su juo, bet apskritai, turint omeny, kad ten tokia laida, tai wiskas suprantama, zinoma.

Na baikit jau 50 kopiju daugiau manau isleido. Tai priestarautu bet kokiems ekonomikos desniams. O kad ne visas tirazas i parduotuves iskeliavo, tai gal ir faktas. TAi man idomu butu koks is tikruju tas tirazas…

pirmoj posto daly atkartoji mano zodzius, tad klaust manes to kaipo nebederetu. aha, liaudis perka diskus, BET jie perka tai, kas jiems siuloma, apgalvotai ishreklamuota ir seip prikimshta patoso all around.As manau, kad didziaja dali pirkeju sudaro mazesniu miestu gyventojai,kurie paprasciausiai ima tai ,ka duoda Valinsko and Co ranka[nes a]nera didelio pasirinkimo prekyboj b]turi per mazai proto ar galimybiu, reikalingu prafiltruot gerus nuo blogu ir pan.] arba didziuju miestu memes,kuriems tas pats ka klausyt prie kvortos butelio-svarbu bytas toks visiems pazistamas ir savas.
aisku, cia as galiu ir klysti[ bet labai tuo abejoju], nes bloguosius albumus gali pirkti ir normalus, protiskai pilnai ishsivyste.galbut kaikurie taip elgiasi del sportinio intereso, arba naudoja kaip mokomaja priemone ‘Ko Nesirinkti’.However, ju bus mazhuma.
taigi!
galima sakyti kalti visi.Bet labiau tie, kurie siuo metu yra igije dideli pagreiti ir nesistengia jo mazinti kurdami labai pelninga mashina. Investicijos padarytos-butu klaida dabar jomis nepasinaudoti, tad joah, cia as suprantu JUOS Šypsena
ir dar, del Tomo, konkreciai adresuoju tau, zmogau kurio post’a db cituoju: ar man tik pasirode, ar Tomas cia isties taip sudievintas, jog visur naudojamos jo mintys bei poziuris? nes tavo zinute tik ir limpa copy’paste’nimais. keista ,jog dar neishreiskei noro ,kad Lietuva uzkluptu Dzhihadas.

Ei, o gal kas nors turit kokiu nors irasu (vaizdiniu), pavyzdziui, is NML?

Ne tiesiogine prasme 50. Tiesiog tikrai labai mazai. Tikslaus skaiciaus nezinau Šypsena

Tokiu atveju, tikrai visi albumai bus nupirkti. As jau tai padariau. Tikrai gerai surestas muzikinis lietuviskas CD. Malonu klausyti Šypsena

Rezoliucija, jei tu supranti, kdl jie wisi taip daro tai gerai Gerai wadinasi is esmes musu nuomones taip lbai ir nesiskiria. TIk tiek kad as nelinkusi kaltinti zmoniu, kurie nori pasipelnyti - wisi nori, as irgi noriu. Tdl as juos ir suprantu. O wa zmoniu, kuriem ausu bugneliai netrukineja nuo Radziuku ir nekyla isterinis noras paimti vudziuka, dainuojanti apie meile tevynei ir sukist jam i sikna kokio bambuko tai as tikrai tikrai nesuprantu. [puikus kankinimo budas, bejaVelniūkštis]
Del TOmo minciu. Tai nesu as wiena is klykianciu sekiojanciu gerbeju. Bet kai rasiau ta komenta tai ka tik buwau perskaicius wisus blogus ir ta mintis atitiko manasias tai ir perteikiau. Wisa kita, tai mano pacios nuomone. O del dzihadu, na cia nesigilinsim kaip wiskas buwo bet as buwau be galo pasipiktinusi uz tokias mintis. kad ir kokia ta musu salis butu, esu patriote ir tikrai nenoriu cia nieko sprogdinti. o ir pats tomas, jei netiketu,akd cia galima kazka pakeisti, cia nedainuotu ir neitu i nml’us. tai tik eilinis jo priepolis Cha cha

ok then, taika. Kietas
siandien pries kelione pasiziurejau Pokalbius Su Nomeda, vyko karshta diskusija su Bendziu ir kitais veikejais. Bendzius aisku gyne savo uzhdarbi,tad kai parode Amberlaifa traukianti pro sali uzburnojo nesavu balsu. man jie tokie juokingi, ypac kai uzsimine apie Oru mergaiciu kalendoriu Cha cha
o galiausiai, viskam vainikuoti, izenge SEXualioji Moteris is 69 ir pareishke,kad dainuoja negyvai tik tada, kai neturi tam galimybiu. turint tokias kojas ishsiskleidzia individualybes sparnai ir mikrofono turbut nebeuzhtenka.

o aš nesuprantu tokių, kuriem kažkas nepatinka, bet visą laiką apie tai šneka. jeigu tikrai nepatiktų kažkoks radžis ar vudis, tai tau būtų visiškai px ką jie veikia ir tu nesirūpintum kaip jiem į šikną sukišt bambuką ar dar ką nors. galų gale išjunk garsą, kai dainuoja radžis, vudis ar jų draugai. pati prisigalvoji problemų ir viskas.

ten sakini is diskusijos istraukei. nesakiau kad man tai didele problema…

o as tai nesuprantu tokiu, kurie uzuode shu.da apsimeta ,kad nesmirda.