Na tikriausiai reiks važiuoti… Bet nežinau ar pavyks susiorganizuoti. Gal tėvus įkalbėsiu…
ir dabar yra… tik db yra dra priestatas, kur ir yra klubas
Aišku. Netoli man ten nuo senelių…
Nu ką, varau į Druskininkus
oo!!!
as ir varysiu i konca
Pavydžiu Jums…
He, lauliam konco!
žvyras rašė:
Fajnoolia rašė:
Gajdys tas grawel!Nekenciu ash tokiu ****inu grupiu,jos tik tershia Lietuwos warda!Ar zinot,kad uzsienieciai galwoja,jog musu shalis netjuri nrml muzikos?Taigi db jau zinosit…Aš negaliu pakęsti tokio muzikos supratimo kaip tavo. Miegučio eik ir įsijunk savo KĮŽ kompaktą vietoj lopšinės. Klausydamasi Vudžiuko ir toliau galvok, kad tai neteršia Lietuvos vardo ir tai normali muzika.
Sekmės! Ir prasimerk, nors nelabai tikiuosi, kad sugebėsi.
Nemanau, kad verta vaikus iškart apkaltint keliais žvaigždėsna.
Verčiau juos kaltinti infantiliškumu, nevisaprotiškumu ir panašiais asmeniškumais. Tiesiog paprastai ir lengvai. Dar ir apibendrintai. Be jokios sąžinės graužaties.
Žinote, kadangi klausau Gravel ir panašaus meniškumo lygio grupių, laikau save viduriuke. Na, gal ne visai viduriuke, aukščiau, bet nesiveržiu į didžiausių snobų sąrašą, kuriame visi tik ir vertina patį geriausią meną, kur niekas š nemala, kaip jie patys sako. Į juos nežiūriu, kaip ir nežiūriu į visokius vaikus, su kuriais išvis neverta prasidėti bandant jiems kažką išaiškinti. Jie net tėvų neklauso. Negi klausys kažkokio internetinio personažo.
RokasLTU rašė:
Matyt, koncertas buvo geras.
Gaila. Man gaila. Gaila, kad po šimtadienio diena virsta į nuolatinę naktį, kai norisi snausti.
RokasLTU rašė:
o taip!
aš kai įsėdau į mašina, nesugebėjau pasukti į namus. važiavau tolyn.
nustebino, nes niekad nebuvau jų mačius.
Papasakokit apie koncertą ką nors… Labai įdomu!
žvyras rašė:
Papasakokit apie koncertą ką nors… Labai įdomu!
o ką pasakoti?
kad atėjo daug žmonių tik todėl, kad juos per TV rodo?;D
[Druskininkai maži ir iškart matosi;D]
kai pradėjo grot bis’ą, baigė tik po trijų dainų
ir šiaip kažkaip smagu labai buvo
Jo, super!
Per Aš Išpjoviau Tavo Širdį kai dėjau galvą ten kažkur į pertvarą…
Bet dzin
e- rašė:
Gaila. Man gaila. Gaila, kad po šimtadienio diena virsta į nuolatinę naktį, kai norisi snausti.
Aga, dėl šimtadienio man nuplaukė Mamontovo koncas praeitą savaitę…
RokasLTU rašė:
e- rašė:
Gaila. Man gaila. Gaila, kad po šimtadienio diena virsta į nuolatinę naktį, kai norisi snausti.Aga, dėl šimtadienio man nuplaukė Mamontovo koncas praeitą savaitę…
cha! o aš į AM koncą varysiu 25 dieną
RokasLTU rašė:
Jo, super!Per Aš Išpjoviau Tavo Širdį kai dėjau galvą ten kažkur į pertvarą…
Bet dzin
na aš sveika lyg ir ;D
neužsimušiau važinėdama po konco, tai išvis super ;DDD
gravel gerai
džyzs, jau šimtadieniai prasidėjo?
reikia daryt diplominį greičiau…
tai Vilniuj jie koncertuos tamstoj balandžio 5. atrodo, kad 5.