Gravel

Jėga… Į Kauną atvarys. Taip Girtas Valio Klasta Įdomu kur…

Manau čia visiems jų reiks (kaip ir man). Klasta Vis dar nenutraukiu paieškų ir nenutrauksiu, kol negausiu, tačiau jei būtų galimybė mielai pasiklausyčiau tų dainų, kurios dar nepaskleistos internete… Taip

blemba ir neskleiskit! atsirado, geriete, WOWOWOW.
eikit i flagman’a ir nusipirkit, ten dazniausiai buna.

[/quote]

neteko klausyti jų albumo;D

Jums gerai, kai jūs Vilniuj gyvenat. Nustebęs Gyvenu Kaune, atskirta nuo pasaulio. Tai man iki Flagmano… Nors buvau į Vilnių dėl Pfof išsiruošus, bet Flagmane jo jau nebebuvo. Tai ką man daryt… Užsispyręs

domekis, mergyt, domekis. cituoju : "Kaune maksimoj prie "Urmo" šūsnis buvo tų PFOFų" greiciau varyk, ir nereiks kitu prasinet mp3ioskiu.

[/quote]

[/quote]

Taip. Taip Tai geriausia naujiena, kokia tik galėjo būti(nebent Gravel laimėjimas prieš čigoną… ). Niam niam Jau ryt lėksiu pirkt. Valio

P.s. Gero Jums NML’o… Šiandien net sąskaitą pasipildžiau, kad galėčiau kaip reikiant pabalsuoti. Drovus Ir jūs balsuokit, nors vilčių ir mažai, kad taip nebūtų kaip su Vudžiu paskutinę kovą… Kanda

šiaip, man atrodo, kad ‘gravel’ puikiai padirbėjo. geras diskas.
labiausiai patinka daina ‘aš išpjoviau tavo širdį’ <3

Ahahahaha Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Vienas vargas jiems tie Gravel Cha cha

Patiko NML Cha cha
ypac gale - kai tas Greitai pradejo kazka slebizavot a lia lenkiskai ir tada Tom says “eik tu sikt!” Juokiasi ir dar del to 0 balsu “vistiek atsiras nors vienas siknius, kuris prabalsuos” Cha cha zvengiau iki asaru.
tikejausi, kad isvadins Radzimanus nevisprociais ar kazkuo panasiu, tai nesistebejau.

Aš esu susibaisėjusi ne tuo, kad už gravel mažai balsavo NML (genijų pasauly ir turi būti nedaug), bet tuo, kad tiek daug už kaimo kultūrkės LNK muziką balsuoja. Emigrantai tikrai negrįš. Kad tik kas sustabdytų tą visu pajėgumu dirbančią LNK nenormalios muzikos žvaigždžių daryklą.

P.S. Ant laužo Valinską. O vakar šiaip nutariau, kad dėl visko ir kitų dalykų kalti bendžiai.

man tai patiko kai Ramanauskas dainavo Mein Kampf, o Nugaletojas su isjungtu mikrofonu kazka uzbaube savo ishklerusiu vokalu tragishkai ne i tema, bandydamas ishplest dar nors viena papildoma sekunde eterio.
Juokiasi
mama sake, kad Radzis soka visai kaip 70meti perkope mano kaimo diedukai: pritupia-rankas pasuka i shona-pritupia- o toliau jau kiek kam sveikata leidzia.

Dėl visko kalta LNK. Mirkt mirkt.

Prisižvengiau iš Tomo minčių apie tai, kad Radžis vertas pagarbos vien už tai, kad pasiiaukojo mokslui… Juokiasi Ir kažkodėl abejoju ar Radžiukas suprato Tomo terminais paremta kalbą, nes atrodė nenuovokus ir pasimetęs… Dar patiko Tomo istorijos apie jo raudonąją liemenę. Klasta Pasibaisėtinas kaimo aktyvumas. Kaip visada WTNL mane labiausiai sujaudino, tik kažkodėl nekaip Parents Never Lie skambėjo. Kaip bebūtų man patiko.

Niekas nekaltas. Kalta aplinka Cha cha

PAsakei beweik wiska, ka as norejau pasakyti Cha cha Skaitai mintis ;>
O Lnk ir Valinsko nekaltinkit. Šypsena Jie nedarytu jokiu zwaigzdunu, jei zmones ju neklausytu Šypsena O wa Apie Algi greitai tai ka as znau… Man jis per sita NML toks LOL pasrode. tas jo dainawimas. Nu ni w temu galejo jau geriau reklama uzdet. Nustebęs AIj nu zdz. Klaunizmas kazkox buwa ir siaip jis ten nusisneka…

Ir mano tėvas sakė, kad čigonas šoka kaip pensininkas.

nenusisnekek. cia jie ir pradejo visa zvaigzdziu fabrika,retkarciais pashlifuodami rezultatus, puikiai ismanydami marketingo mena ir t.t. o suteikus tokia kaimietiska pramoga kaimieciams, daugiau nieko neliko kaip tik atkartot pirmaji varianta ir sekme garantuota. JIE sukure klestinti fabrika su nuolatiniais pirkejais, atsimerk.
O NML ,kad ir kas ten bedalyvautu bent turi originalu,kurybiska vedeja, kuriam reiksht priekaistus ,kad jis nusisneka yra apgailetina. kas tuomet tavo manymu TOKIO yra nml’as ir kaip jame reiketu TEISINGAI sneketi?
tiesa sakant Mein Kampf is Algio nesitikejau, bet buvo Gerai

O mane tai Algis supykdė. Supykdė dėl Tomui užmestų lenkiškų frazių… Nustebęs Man jo vietoj gėda būtų, juo labiau, kad pats ukrainietis. Veee Net po dainų jis sugebėjo visokius ‘dzenkuja’ ir kitus įkišt. Šlykštu! Kaip Tomas turėjo jaustis? Nežinau