Radai?
O nera Kaune?
Aš tai neradau…
Galbūt tik man vienai, bet kažkodėl nebeatidaro PFOF blogo…
man irgi neatidaro. arba ji istryne ( ? ) arba padare taip, kad blogus skaityti galima tik uzsiregistravus.
eikit sau. arba visi kalbam angliskai, arba kazka kito mastom.jei ka, mes dar Lietuvoj gyvenam. gal ir lietuviskus pavadinimus galim susimastyt?
o ne!!! paverkim!
RokasLTU rašė:
Rauavanne rašė:
sapaite rašė:
eikit sau. arba visi kalbam angliskai, arba kazka kito mastom.jei ka, mes dar Lietuvoj gyvenam. gal ir lietuviskus pavadinimus galim susimastyt?o ne!!! paverkim!
Aha, baisu, visur tik angliškai.
Pradėkim nuo pirmos dainos. Angliškai nebegalima, taigi:
Sveikinu, išmokai šokti, tu tokia girta, aš pasiruošęs romantikai, ar jauti, kaip kyla įtampa? Tavo papai atrodo didesni nei anksčiau…
Jėga, jo? Gerai skamba, negriozdiškai, melodingai, tikrai ne per daug priebalsių. Lietuvių kalba - pats tas tokiems tekstams. Aha, nelieka jokio abstraktumo. Štrmkrdktks.
Smagybių pilnos kišenės.
Durnokai skamba.
Ai dar, sapaite, tokia lietuvė tu, tai kodėl nerašai su lietuviškais rašmenim. Kompai dabar tai gali.
e- rašė:
RokasLTU rašė:
Rauavanne rašė:
sapaite rašė:
eikit sau. arba visi kalbam angliskai, arba kazka kito mastom.jei ka, mes dar Lietuvoj gyvenam. gal ir lietuviskus pavadinimus galim susimastyt?o ne!!! paverkim!
Sveikinu, išmokai šokti, tu tokia girta, aš pasiruošęs romantikai, ar jauti, kaip kyla įtampa? Tavo papai atrodo didesni nei anksčiau…Jėga, jo? Gerai skamba, negriozdiškai, melodingai, tikrai ne per daug priebalsių. Lietuvių kalba - pats tas tokiems tekstams. Aha, nelieka jokio abstraktumo. Štrmkrdktks.
Smagybių pilnos kišenės.
Durnokai skamba.Ai dar, sapaite, tokia lietuvė tu, tai kodėl nerašai su lietuviškais rašmenim. Kompai dabar tai gali.
dahahahah super ot tai juoko gavau sia nakti
bet, manau, beprasme cia diskusija butu, taigi net nesikisu.
[/quote]
ai tai jo, net ir nediskutuojam.
tik lyriškai aš čia.
Rauavanne rašė:
e- rašė:
RokasLTU rašė:
Rauavanne rašė:
sapaite rašė:
Sveikinu, išmokai šokti, tu tokia girta, aš pasiruošęs romantikai, ar jauti, kaip kyla įtampa? Tavo papai atrodo didesni nei anksčiau…Jėga, jo? Gerai skamba, negriozdiškai, melodingai, tikrai ne per daug priebalsių. Lietuvių kalba - pats tas tokiems tekstams. Aha, nelieka jokio abstraktumo. Štrmkrdktks.
Smagybių pilnos kišenės.
Durnokai skamba.Ai dar, sapaite, tokia lietuvė tu, tai kodėl nerašai su lietuviškais rašmenim. Kompai dabar tai gali.
dahahahah super ot tai juoko gavau sia nakti
bet, manau, beprasme cia diskusija butu, taigi net nesikisu.
[/quote]
Super vertimas
Neklausiau angliskai, bet lietuviskai tai patiko
žvyras rašė:
Galbūt tik man vienai, bet kažkodėl nebeatidaro PFOF blogo…
šian jau atidaro, ten viskas paaiskinta, ko tais nelabai linksmai skamba
tikėkimės, čia trumpalaikė depresija.
labai įdomus tas naujas blogas.
įdomus, bet galėtų linksmesnis nors kiek būti.
caterpillar rašė:
įdomus, bet galėtų linksmesnis nors kiek būti.
Pritariu. Tokios niūrios Tomo nuotaikos, kad man net pačiai liūdna daros… Tikiuosi jis ten nerimtai apie tą atsisveikinimo koncertą…
tas blogas buvo didziausia tomo klaida ever, o ir verkiantys ten ne ka geriau atrodo nei jis pats.
Kadangi kai kurie asmenys isizeide po to, kai isreiskiau SAVO nuomone, komentara nusprendziau istrinti. kad miegotusi geriau.,
man patinka
nervus i konservus.
Joo, nustokit visi nervintis, nes aš pati jau nervintis pradedu.
Ne dėl Gravel, šiaip.