Granuliniai katilai ir ju automatika

su ardelėm tai kraipymusį nebus jeigu ardelės iš ketaus, jeigu iš plieno tai tikėtina (nors pirmasis modelis parduotas su plieninėm prieš 3-4 metus ir ramu).
ilgaamžiškumą galima tik spėti, paprastai jis būna garantija x2, bet kaip bus iš tikrųjų sužinosim iš nusipirkusių Cha cha

Ir as manau, kad tie tarpeliai tarp cilindru dides-mazes, priklausomai nuo temperaturos. Keisis ir puciamo oro kiekis, srautai. O jei kazkas suges/uzstrigs tam sudetingam rotaciniam mechanizme tai pats jau nieko nepakeisi greitai. Jei isvis keiciama. Nors is kitos puses nera besitrinanciu daliu, kaip judantys ardeliai. Kazin koks ilgaamziskumas prognozuojamas siam daiktui

Ir kaip tas atrodo? Aš perku granules tiesiai iš gamintojo. Tai man dabar ką - važiuot pas jį į gamyklą ir susikurt laužą o jau tada užsakinėt? Ar užsakyt, atvežus kaip narkodyleriui praplėšt vieną maišą su peiliu, pakabint ant geležtės galo ir tada jau kūrent, o nepatikus sakyt: šlamštą atvežėt, pasiimkit bo nemokėsiu ? Kietas

Kad tenas uždegimo nesidrožia norėjau pasakyt.

Gerai,sakykim montuosiu pelltech. Pas mane atmosas nepamenu 30 ar 32kw. Tai pelltech pv-20A (20kw) tinka tokiam katilui, ar reikia imti galingesni degikli pv-30A (30kw)?Labas

Nei man kolegos nei konkurentai. Zmogu apsaugot nuo bedos tiesiog noras yra.

nereikia Ignoruoju konkurentams/kolegoms ant galvu - negrazu

man patiko pasiklausyti apie mus ka pasakoja (klientai papasakojo), sios savaites perliukai:

• pas juos detaliu nera sandelyje - problemos su detalem (apie tuos, kurie taip pasake - forumas skesta del tragisko serviso)
  • per paroda klientas klausia:
    nusiziurejau sita modeli (musu), ka gali pasakyti?
    jo jie geri, bet as toki namie turiu tai snekas nuluzo
    ???
    nu taip
    tai tu esi siu katilu atstovas ir turi konkurentu katila savo katilineje?
    eee, meee, nuuu

Tai sake sedintis prie melsvu su juodu katilu

Reziume: detaliu turim,
sneku buvo nuluze is visos (aplamai) parduotos produkcijos kokie 3vnt.
Todel Ignoruoju ant galvos turetu ne pardavejai (kurie patys dazniausiai nezino ka parduoda), o klientai, kurie tiesiogiai susiduria su servisu

Sveikas,ismeciau praeito sildymo sezono vidury ta ustora,nemazai bedu man su juo buvo…Ziema isidejau Amadiejaus (profesoriaus) degikli RTL290,jo valdymas paprastenis,bet daug lengvesnis.Graziai pasileidzia pats uzkurimas,tolygiai dirba,zymiai tylesnis ventiliatoriaus darbas,o ustoras uzia gan stipriai,man nejo suderinti degimo normaliai,nes reguliuoji ir ventiko galia ir granuliu kilogramus ir baigiasi tuom,kad nebezinai kaip turi buti gerai.Ustore valdymas grazesnis,funkciju daugiau kuriu tu nenaudoji.Vienu zodziu kaip degikliu Amadiejaus dziaugiuosi,jei daryciau naujai viska tai imciau iskart normalu granulini kaip pas Paliuka.Pas mane ustoras guli garaze numestas,antra kart nepirkciau vien del aptarnavimo…

Sveikas,ismeciau praeito sildymo sezono vidury ta ustora,nemazai bedu man su juo buvo…Ziema isidejau Amadiejaus (profesoriaus) degikli RTL290,jo valdymas paprastenis,bet daug lengvesnis.Graziai pasileidzia pats uzkurimas,tolygiai dirba,zymiai tylesnis ventiliatoriaus darbas,o ustoras uzia gan stipriai,man nejo suderinti degimo normaliai,nes reguliuoji ir ventiko galia ir granuliu kilogramus ir baigiasi tuom,kad nebezinai kaip turi buti gerai.Ustore valdymas grazesnis,funkciju daugiau kuriu tu nenaudoji.Vienu zodziu kaip degikliu Amadiejaus dziaugiuosi,jei daryciau naujai viska tai imciau iskart normalu granulini kaip pas Paliuka.Pas mane ustoras guli garaze numestas,antra kart nepirkciau vien del aptarnavimo…

I Atmosa ,neturint inzineriniu polinkiu reikia deti Pelltech.
http://www.namuinzinerija.lt/uploads/1/7/5/3/17533545/img-146606684375
3-v_orig.jpg

O i sarasa ko nedet ,salia pacio paminetu dar galima Lamborghini ECO ir koshcevas itraukti Kietas P.S Pastarosios imho nera tiek blogos kiek ju servsisas,bet rezultate tas pats liudesys .

Taigi, artejanciam sildymo sezonui noriu i savo Atmosa isistatyti granuliu degikli. Renkuosi tarp Ferolli sun P7 ir Ustor lux30. Gal patarsit,kuri pasirinkti? gal kas naudojat tokius degiklius? gal kokiu pliusu minusu yra?LabasPaplepėkim

130kvm, kiauri pamatai ir 200l boileris nuo 2014.09.20 = 4.3t granuliu. Namie 21-22 laipsniai sildyta nuo rugsejo antros puses, berods iki balandzio, po to karstas vanduo. Manau kad del pamatu apie 0.5t granuliu isejo vejais.

Taip, žinoma, greitosiom rašiau nesudirbo smegenys Cha cha

labai įdomu kuo baigsis šita bėda, būkit geri, parašykit kai rasit ligą.

Granules pilam tokias, kokios priklauso (6 mm). Bandysim toliau "žaist", visgi čia kažkas paprasto turi būti…

Ačiū labai visiems už patarimus. Šypsena

Pas mano kaimynas starogo obrazca svediskas katilas ir nurodytos 8mm granules. jis bent jau pasakojo kad su 6mm dega, bet jas sutrina bekeliant ir daug pjuvenu buna…

statyciau ant (kaip rase):

• sneko kampas, arba didinti mazinti zenkliai ir ziureti rezultatus
  • vamzdis kur snekas - zenkliai per platus (teorija)
  • sraigtinis snekas palankstytas (ar girdisi dauzymas kai sukas?)
  • prie varikliuko grudasi granules (paties stacionaraus vamzdzio virsuje)

o jus gal geriau sneko kampa pasireguliuokit i labiau 45
nes atmoso degiklis virsui ir shnekas buna uzkeltas pakankamai

Vieniems buvo toksai bajeriukas, kad tinkamos tik 6 mm o jie uzpyle 8 mm kirtosi snekas, trambavosi na panasi situacija.

Iš šneko buvome ištraukę ir patį sraigtą. Nupirkome šiandien porą maišų granulių dar kitokių, vėl bandysim. Pirktas degiklis Kaune. Pardavėjai kartojo tą patį : granulės, tik granulės, kitokių atvejų nematę… Na, nesuprato, kas čia gali vykti. Valome šneką ir bunkerį jau kiekvieną dieną…