[quote]Fiske jerunda,KAINA mane domina ir montavimas 180mm,laidus ir prilituot galima.
Paliukas ra:
Na nežinau ar tau siurbliukas čia padėtų
Bet jeigu jau užsispyręs, tai turiu analogą neprekinės išvaizdos (besikraustant fiškę nelaužėm, bet laidai nepasižeidė - su izolke pavyniot) - tai jei ka, kreipkis
Na nežinau ar tau siurbliukas čia padėtų
Bet jeigu jau užsispyręs, tai turiu analogą neprekinės išvaizdos (besikraustant fiškę nelaužėm, bet laidai nepasižeidė - su izolke pavyniot) - tai jei ka, kreipkis
pas mane su balansavimu daug reikalu,name savitakine sistema,3 aukstai,.O jei pastatyciau protinga siurbliuka Alpa 2 ar panasiai,UZESYS SUMAZETU,Siuo metu viskas ant min.Kazka perdarinet jau nesinori,juo labiau kad sildo gerai.
Kiek pamenu pas tamsta pavara nekontroliuoja paduodamo termofikato į namus. Todėl lauko jutiklis atlieka labai svarbią funkciją - ant ekrano rodo lauko temperatūrą.
Jeigu būtų pavara, pagal šildymo kreivę galėtų padidinti ar pamažinti padavimą į namus pats - būtų kažkiek mažiau inercijos šiltuoju periodu, kol nenukirstų kambario termostatas darbo.
Jeigu katile žiemos rėžimas, o už lango vasara ir temp. kambary užduota žemesnė nei faktas, tai bus kaip ir vasaros rėžimas - šildys tik boilerį (termostatas neleis namų siurbliui startuoti, tik boilerio)
joooo,jei tas SSSSS garsiai uz,tai ne kas.Mane jau nervina nakti uzimas vandens cirkuliacijos gale galvos,norisi protinga cirkuliacini statyt,bet babkiu gaila.
o del kaimyno.tai reik i svecius atvaziuot ir apie granules dainuot nakti nelabai garsiai
Labas vakarelis,
Kiek skaitinejau PLUM valdikli ,tai esant kambario termostatui yra du pasirinkimai:
1.suveikus kambario termostatui sumazinti tiekiamo termofikato temperatura.
2.suveikus kambario termostatui stabdomas siurbrys i sildymo sistema ir uzdaromas trisakis arba
ketursakis voztuvas servopavaros pagalba.(si varijanta as ir naudoju)
naudojant 2.varijantas Zinoma esant patalpu T aukstesnei negu nustaryta kambario termostate
sildymo nebus ar ziema ar vasara
Man čia klausimas apie SmartFire pasistojo: ar teisingai suprantu, kad sumontavus kambario t daviklį režimas “žiema/vasara” nebetenka savo f-lumo? Ar vis tik jis viršesnis už kambario daviklį ir net jei namie bus vėsiau nei nurodyta nešildys nes lauke “vasara”?
Ir jeigu žiema/vasara režimas tampa nesvarbus - ar katilas dar kam nors naudoja lauko t daviklį ir kaip tai koreliuoja su kambario t davikliu? Yra koks nors atsižvelgimas apie tai, kad jei lauke rimčiau pašalo, tai nepult gesint katilo, o tiesiog sumažint galingumą ar pan.?