Granuliniai katilai ir ju automatika

Bet tai kaiii kainos nekrinta Apakęs

snarglius esi, tai ir nesuprantamas Velniūkštis

Po teisybei man vistiek nesprantamas tas ‘niekam nevešiu’ Šypsena

Blyn, ir vel svogeriai Šypsena

[quote]truputi patobulinta.
Zarasietis ra:

Jeigu tradicine savitake sistema tai siurbliuko is vis neturetu buti.

[/quote]

Jeigu tradicine savitake sistema tai siurbliuko is vis neturetu buti.

180mm, 60€

https://www.paltaja.lt/produktas/wita-delta-he-55-lcd/

[/quote]

[quote]Fiske jerunda,KAINA mane domina ir montavimas 180mm,laidus ir prilituot galima.
Paliukas ra:

Na nežinau ar tau siurbliukas čia padėtų
Bet jeigu jau užsispyręs, tai turiu analogą neprekinės išvaizdos (besikraustant fiškę nelaužėm, bet laidai nepasižeidė - su izolke pavyniot) - tai jei ka, kreipkis

[/quote]

Na nežinau ar tau siurbliukas čia padėtų
Bet jeigu jau užsispyręs, tai turiu analogą neprekinės išvaizdos (besikraustant fiškę nelaužėm, bet laidai nepasižeidė - su izolke pavyniot) - tai jei ka, kreipkis

pas mane su balansavimu daug reikalu,name savitakine sistema,3 aukstai,.O jei pastatyciau protinga siurbliuka Alpa 2 ar panasiai,UZESYS SUMAZETU,Siuo metu viskas ant min.Kazka perdarinet jau nesinori,juo labiau kad sildo gerai.

Mums, kaip parduodantiems, netgi labai naudinga info Šypsena

O ką, naudinga info…

nepatikėsi, bet yra tokių, kurie perka kambario termostata ir dar papildomai lauko jutiklį, kad ant termostato matytų temperatūrą lauke Šypsena

Nu jo. Lauko t ant ekranėlio svarbu. Nepagalvojau. Nekaltas

Kiek pamenu pas tamsta pavara nekontroliuoja paduodamo termofikato į namus. Todėl lauko jutiklis atlieka labai svarbią funkciją - ant ekrano rodo lauko temperatūrą.
Jeigu būtų pavara, pagal šildymo kreivę galėtų padidinti ar pamažinti padavimą į namus pats - būtų kažkiek mažiau inercijos šiltuoju periodu, kol nenukirstų kambario termostatas darbo.
Jeigu katile žiemos rėžimas, o už lango vasara ir temp. kambary užduota žemesnė nei faktas, tai bus kaip ir vasaros rėžimas - šildys tik boilerį (termostatas neleis namų siurbliui startuoti, tik boilerio)

Ju jo uzjauciu kestas7

Raidijatoriai svilpia ir dar SS tai visiskai nekas Juokiasi

p.s balansuoti sildymo sistema reiketu pradziai Juokiasi

Pagarbiai

joooo,jei tas SSSSS garsiai uz,tai ne kas.Mane jau nervina nakti uzimas vandens cirkuliacijos gale galvos,norisi protinga cirkuliacini statyt,bet babkiu gaila.
o del kaimyno.tai reik i svecius atvaziuot ir apie granules dainuot nakti nelabai garsiaiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

Labas vakarelis,
Kiek skaitinejau PLUM valdikli ,tai esant kambario termostatui yra du pasirinkimai:
1.suveikus kambario termostatui sumazinti tiekiamo termofikato temperatura.
2.suveikus kambario termostatui stabdomas siurbrys i sildymo sistema ir uzdaromas trisakis arba
ketursakis voztuvas servopavaros pagalba.(si varijanta as ir naudoju)

naudojant 2.varijantas Zinoma esant patalpu T aukstesnei negu nustaryta kambario termostate
sildymo nebus ar ziema ar vasara

Pagarbiai

Man čia klausimas apie SmartFire pasistojo: ar teisingai suprantu, kad sumontavus kambario t daviklį režimas “žiema/vasara” nebetenka savo f-lumo? Ar vis tik jis viršesnis už kambario daviklį ir net jei namie bus vėsiau nei nurodyta nešildys nes lauke “vasara”?
Ir jeigu žiema/vasara režimas tampa nesvarbus - ar katilas dar kam nors naudoja lauko t daviklį ir kaip tai koreliuoja su kambario t davikliu? Yra koks nors atsižvelgimas apie tai, kad jei lauke rimčiau pašalo, tai nepult gesint katilo, o tiesiog sumažint galingumą ar pan.? Nekaltas

Jeigu granules namuose turi uz apie 205 euru/tona,
tada susilygina

Pagarbiai