pirksiu gitara patarimus ir pasiulimus rasykite: [email protected]
skambinkite:+37061548156
krc… grupe dar niekam nežinoma, o ir pavadinimo dar neafišuoju, nes jis dar gali keistis… Detalių galima rasti "tamstoj" - subačiaus g.11.
Jeigu ką http://www.tamsta.com . Šeip tamstoj didžiausias gitarų ir jų detalių pasirinkimas, o ir antkainis mažesnis nei MEX’e…
p.s. mes grojam punk/grunge stilių…
Alkoholi>aciu uz info hmm… punk/grunge skamba kietai
nu tai nors i privacia zinutia gali parasyt kaip vadinates? gal girdejau?
ar jau visai visai nezinomi?
nu gerai… varykit taip ir toliau
PUNX tipo NOT DEAD …nors po Naujako kol kas gal ir nelabai gyvi
as manau kad toks asas kaip acdc gitaristas kuris nuolat krato galva gimsta viena kart simtmetije ar panasiai sakoma.O ka jus manote api ji?
Gerbiamieji,gal zinote Kaune kokius normalius gitaros kursus ar privat.mo-ktoja.Pasidalinkit patirtim,nes paciam mokintis kazkaip menkas progresas
zinau vieta kur keli klasiokai mokinasi…
Ten normaliai moko, uz 40lt i menesi, uzsiemimai du kart is savaite…
tai gerai ar blogai spreskit patys…
tai gal išduosi kur jie mokinasi.kaina tai gera
del gitaristu…steve vai, steve ray vaughan, satriani, santana, eric clapton, wes montgomery, rory gallagher…is klasika atliekancu nuodeme nepamineti andre segovia…
del "ismokimo" groti gitara ar kitu instumentu…turiu nuvilti…to padaryti neimanoma…pati groju su "Attrs" akustine…tai nebloga gitara…pradziai gerai…taciau paemus i rankas "Hohner" dvylikastyge ar "Fender" semi-akustine skirtumas labai stipriai jauciasi…taciau…nekaikius rankoje gitaros skirtumo nera…patarciau pradeti nuo pigesnes gitaros…dabar jos jau nera tokios ir brangios…uz du - tris simtus galima nusipirkti skambancia…svarbu - tinkamai parinkti stygas…
tai kurgi Jūs dingot visi gitaristai,mokantys ir nemokantys groti,pasikartosiu,gal kas zinote Kaune mokytoja kuris anot Starkos “ismokytu” groti
kaip jau sakiau, "ismokti" groti bet kuo - neimanoma…galima tik mokytis…
tai aš ir rašau kabutėse,bet čia jau filosofijos -mokėti,mokintis ar pažinti galima iki apsivėmimo ir vis tiek visko nesuprasi iki .-ko
vis dėl to ,tam ir esam,kad kazko mokintis.
Jau pradejau mokintis groti, nerealiai patinka gitara!
kabutes vartojamos dviem varijantam: vartojant kito asmens zodzius ir nenorint buti apkaltintam uz autoriniu teisu pazeidima…(taip vadinama ‘citata’…)…ir vartojant zodi perkeltine prasme…as kabuciu vartojima butu galima priskirti pirmajai priezasciai…
vis tik ne is pirsto "lauztas" posakis: "gyveni ir mokaisi"…et…protinga ta senoves liaudis buvo…
Cia dauguma jusu taip juokingai kalba…
2mogus-nu jo nesamonė tie forumai,tik laiko gaišimas,bet vis tiek rašom
aciu s’tarkai,rimtai gerietei,už gramatikos pamokas,bet man reikia gitaros pamokų ir visai nesvarbu kaip aš grosiu ar groju.svarbu kad tai man teikia malonimą ,o kitų pazadu nekankinti savo brazginimais
o dėl mokytojo tai aiškiai pačiam reikės ieškoti
2mogus-nu jo nesamonė tie forumai,tik laiko gaišimas,bet vis tiek rašom
aciu s’tarkai,rimtai gerietei,už gramatikos pamokas,bet man reikia gitaros pamokų ir visai nesvarbu kaip aš grosiu ar groju.svarbu kad tai man teikia malonimą ,o kitų pazadu nekankinti savo brazginimais
o dėl mokytojo tai aiškiai pačiam reikės ieškoti