Gitaristų forumas (skaityti 1 žn.)

groju ~4metai is ju trys pas mokytoja Cha cha
zinau 7 akordus C D E F G A H ir kas is ju sudaroma
tarkim ten kokios modifikacijos C4+2 (is galvos rasau) ir pan Šypsena

tai jei as tarkim moku C paimti ant grifo nemaziau nei 4 vietuose tai as moku viena ar nemaziau keturiu akordu ? Cha cha

jei as C pridedu re nata tai as jau moku ir penkta akorda ? nlb pagaunu kaip jus skaiciuojat =]

groju i diena po 1val min, kartais buna savaite i rankas gitaros nepaemi, bet cia tik tada kai labai yra ka veikti Šypsena

nu tai cia tik akordai C D EM Šypsena tai ju grojimui neuztenka. reik dar ritmo nemanai? :}

gal kas žino Povilaičio - laimės vainikas ir švieski man vėl akordus? skubiai labai reik Baisus

Dar Kęstučio gatvėj yr ‘Muzikos prekės’
Stygoms tiks…Cha cha

nuo Soboro einant link Merkurijaus, kairej yra toks komisas ar kas ten muzikos prekiu, gal gali ir ten dar butŠypsena

4 metai? ^.^ Akordai čia tipo skaičiuojami šitaip: http://guitar.about.com/library/blchordlibrary.htm
Tipo kiekvienas ten užrašytas akordas yra naujas akordas… Cha cha Juokiasi Nu pvz E, Em ir Em7 yra trys skirtingi akordai Juokiasi nors nežinau kas nuo to skaičiaus pasikeis… Na, o normalų akordų keitimą, su normaliu ritmu jau galima pavadinti šiokiu tokiu grojimu Mirkt O kaip kažkas minėjo gerą muziką išgauti reikia nuo 5 iki 10 metų patirties
Šypsena Čia kaip kam… vieniems gitara šiaip panoms pabrazdinti ar su kompanija kurnors pagrot ir padainuot, o kiti eina link profesonalaus grojimo, kiekvienam savo… Mirkt

tai kam tu sakai jei nzn ka tas skacius daro Šypsena nu jei taip tai tu akordu visi moka labai daug Šypsena tik nenutuokia Cha chaDD

Ne nu tai pala, Am - akordas? O Am7 ?

Aham, čia, kiek teko girdėt, vos ne vienintelė vieta Kauno muzikantams. Graudu. Nekaltas

Juokiasi Nu jau ten ritmas koks sudėtingas, tai jergutėliau… Du kart kiekvienam akorde braukti per stygas ir spyd reiseris sugebėtų. Mirkt

Ačiū, gerasis žmogau. Mirkt

Nėr už ką…:>>

Pasijamsiu ipoteką,kad galėčiau Gibsoną Tamstoj nusipirkti.Tai kas,kad grot moku tik minimaliai,švelniai tariant.Iš tikro,tai aš apie gitaras ne bum bum nė lia lia.Žinau gibsoną,fenderį ir musimą ;D bet pavaidint galima,ane.Svarbu,kad skambėtų ir būtų patogu.O jei norit pažiet į žmogų,kurs su gitara kaip mes su…Em…Nežinau kuo.Esmė,kad jis GERAS.-erik mongrain.Vat taip vat.

as nekalbu apie tavo minimos dainos ritma Cha cha as aplamai apie ritma Šypsena

Ei, vaikai, gal kas turit apkaustus stygom įtempti? Už prieinamą kainą nupirkčiau… Pas mane jau tie štrungolciukai visi nulūžinėjo, su replėm derinu gitarą. Kaip žinia, malonumas menkas. Nekaltas

Ar šiaip gal žinot kur lyčnas grifas voliojasi? Ar gitara mėtosi? Renovacija pas mane būtina, jibyštvailio.

O velnias, kiek prirašyta apie nieką

Pats užtai apie viską parašei, gerieti…

Tai kad nieko cia naujo ir nepasakysi Cha cha