pats groju beveik metus. esu savamokslis. viskas gerai tik vat nesuprantu kaip daryt hammer on ir pull off.gal kas galetu paaiskint. butu gerai [privacia zinute, nes labai retai turiu galimybe prisest prie ineto ir poto ilgai tektu ieskot savo zinutes.
nu, nusprendziau ir as pasibedavot ;>
Baigiau muzikos mokykla, turiu pianina, gitara ir va uzsimaniau grot bosu, ilgai svarsciau ar verta? “Vel, eiline uzgaida”?
nu neesme ;> taigy, paprasiau tevo, kad atveztu muzikini centra, (girdejau, sake ir t…t. kad per lizda, ten galima prijungt, bosa i ta centra, bet nera to lizdo yra tik isejimas(Phones), taigy klausimelis but toks: Ar galima per Mic(Mikrofono lizda), kaip nors prijungt? perkant, kokius spec. priemones? nes kubai yra ziauriai brangus, kad ir panaudoti nuo400lt geri
per aux in galima ir per mikrofona galima
bet nepatariu taip daryt sutaupyk tuos 400 geriau iskart taupyk 600 ir pirk normalu kuba kuri dar 15 metu naudosi jei rimtai ketini grot
tai kuba, kas be ko pirksiu, tik man laikinai reik dbr to laido/jungiklio (ar kaip ten, tas daiktas vadinas). Tai nezinai, kiek mazdaug tai kainuotu? ;>
JEI Mr_Athlon toks pats geras mokytojas, kaip gerai jis pavare treciadieni Forte, tai lenkiu zemai galva… Respect
turbut po tokiu vakareliu visos panos tavo buna, a ?
Akordas akordui nelygus… Aš pvz per vakar išmokau 3 akordus, nes reikėjo dainai… bet pradžioj tai ten sunkiau buvo… o šiaip esmė ne akordų žinojime, o mokėjime juos keisti… kas iš to jei aš išmoksiu kokį 30 akordų, bet pagrot su jais negalėsiu… Ir man įdomu kiek ilgai tu groji? Bo pats groju nepilnus 4 mėnesius ir jau normaliai pagroju tais akordais ir žinau jų… nu nežinau gal 16 (nu čia tipo žinau, kad betkaip pasakyčiau) bet per savaitę drąsiai galėčiau išmokt dar 10 ir daugiau, bet kam to reikia? Išmokus grot akordais, jokie akordai nebaisūs… Na dar aišku barre akordai, kurie pradžioj būna tikra kančia Taip, kad čia nesigirkit o jau moku tiek ir tiek akordų, geriau sakykit, kad va jau galiu tą ir tą pagrot… ^^
Ei, o kur Kaune rast muzikos prekių parduotuvę, kurioj galėčiau stygas nusipirkt. Esmė tokia, kad man nieko šustro nereikia, pačio paprasčiausio varianto… Kur shopinatės?