Gitaristų forumas (skaityti 1 žn.)

kad moka tai tikiu ir zinau tik nemanau kad jie noretu mokyti

Nebūtinai gerai grot mokantis žmogus bus geras mokytojas.

pats groju beveik metus. esu savamokslis. viskas gerai tik vat nesuprantu kaip daryt hammer on ir pull off.gal kas galetu paaiskint. butu gerai [privacia zinute, nes labai retai turiu galimybe prisest prie ineto ir poto ilgai tektu ieskot savo zinutes.

http://www.youtube.com/watch?v=n9HhdqDEwks

nu, nusprendziau ir as pasibedavot ;>
Baigiau muzikos mokykla, turiu pianina, gitara ir va uzsimaniau grot bosu, ilgai svarsciau ar verta? “Vel, eiline uzgaida”?
nu neesme ;> taigy, paprasiau tevo, kad atveztu muzikini centra, (girdejau, sake ir t…t. kad per lizda, ten galima prijungt, bosa i ta centra, bet nera to lizdo yra tik isejimas(Phones), taigy klausimelis but toks: Ar galima per Mic(Mikrofono lizda), kaip nors prijungt? perkant, kokius spec. priemones?Nežinau nes kubai yra ziauriai brangus, kad ir panaudoti nuo400lt geriPavargęs

per aux in galima ir per mikrofona galima
bet nepatariu taip daryt sutaupyk tuos 400 geriau iskart taupyk 600 ir pirk normalu kuba kuri dar 15 metu naudosi jei rimtai ketini grot

tai kuba, kas be ko pirksiu, tik man laikinai reik dbr to laido/jungiklio (ar kaip ten, tas daiktas vadinas). Tai nezinai, kiek mazdaug tai kainuotu? ;>

JEI Mr_Athlon toks pats geras mokytojas, kaip gerai jis pavare treciadieni Forte, tai lenkiu zemai galva… RespectApkabinimas
turbut po tokiu vakareliu visos panos tavo buna, a ?Girtas

Nu va iškilo klausimas. Gitaros dėklai. Pirkti su apšiltinimu ar be? Laimingas

As nesupratau pasisakymo "Jei akordais grot tai gali ir pats ismokt"
arba jus cia "ypatingi" arba as kazko nesuprantu ;]

Kad akordais lengvai grot reik darbo idet.

klausimas butu toks
Ka jus laikote akordu grojimu? Cha cha

na jei jau mokytojas rodo kuo lengvesni varianta tai arba tu suda mali arba mokytojas prastas ;]

na groju jau ilgai Šypsena bet kolkas tik 7 akordus zinau

Kad ilgai groji tai dar ne rodiklis. Klausimas ar daug groji Cha cha

Surinkinėji akordus vieną po kito ir viskas nu. Pagal formulę C + D + Em = Paškevičiaus Tu vėjo paklausk. Mirkt

Ei, o kaip lietuviškai vadinasi tas metalinis daiktas gitarai derinti? Anglai jį tuning fork vadina? Šypsena

Camertone deluxe Mirkt a liaudiškai kamertonas Šypsena

Akordas akordui nelygus… Aš pvz per vakar išmokau 3 akordus, nes reikėjo dainai… bet pradžioj tai ten sunkiau buvo… o šiaip esmė ne akordų žinojime, o mokėjime juos keisti… kas iš to jei aš išmoksiu kokį 30 akordų, bet pagrot su jais negalėsiu… Ir man įdomu kiek ilgai tu groji? Nekaltas Bo pats groju nepilnus 4 mėnesius ir jau normaliai pagroju tais akordais ir žinau jų… nu nežinau gal 16 (nu čia tipo žinau, kad betkaip pasakyčiau) bet per savaitę drąsiai galėčiau išmokt dar 10 ir daugiau, bet kam to reikia? Išmokus grot akordais, jokie akordai nebaisūs… Na dar aišku barre akordai, kurie pradžioj būna tikra kančia Cha cha Taip, kad čia nesigirkit o jau moku tiek ir tiek akordų, geriau sakykit, kad va jau galiu tą ir tą pagrot… ^^

Ei, o kur Kaune rast muzikos prekių parduotuvę, kurioj galėčiau stygas nusipirkt. Esmė tokia, kad man nieko šustro nereikia, pačio paprasčiausio varianto… Kur shopinatės? Šypsena

uzspaust akorda ar greit juo metyt ir desine per stygas brincialint dar nera grojimasLiežuvis

Midiaudio Laisves al. 26