Gitaristų forumas (skaityti 1 žn.)

gal kas zinot tokia gitaru firma kaip “XP guitars”? nes radau skelbima, kad tokia akustine gitara parduoda ir galvoju ar gera cia firma ar nlb…Internete mazai informacijos apie tokia firma…Tai jei kas nors turit kokiu atsiliepimu geru ar blogu apie sita firma, tai sakykit Šypsena ACIU

Paklausiau gitaros mokytojo apie tas XP gitaras tai sakė kad dėmesio nevertos Ne Pagal kainos-kokybės santykį

ar verta demesio megejui Cort G210 el. gitara? nesinori kazkaip moket dideliu $, nes neaisku kiek sis mano pomegis tesis…ka galetumet patarti uz pns kaina?

Už tiek nieko geresnio ir nebus…

aciu Šypsena as ir maniau kad lempa ten. Dar kazkokia rusiska siule uz 200lt, fotke atsiunte tai siaip nieko atrode, sake skambesys geras, firma kazkokia “ALINA”, irgi paziurejau internete-nieko neradau. Siaip ar tiesa, kad visos rusiskos gitaros sh?

dar lb prasau patarkit man, is drauges noriu pirkt tanglewood gitara (modelis TW-300), siulo uz ±300. Bet db parsinesiau namo, sakiau pazesiu ar man patiks, tai visa suraizyta(nezinau ka su ta gitara butu galima daryt, kad sitaip suraizyta), vienas tas suktukas(kur reik gitara derint) kazkoks atvepes, viduj medis iskiles ant tokios tvirtinancios lentutes. Ir siaip, skambesys kazkoks netoks…gal cia jis specifinis ir toks savitas del firmos tanglewood… Siaip tai maniau kad bus geresnis kaip firmos TW…aBEJOJU AR BUTu protinga man uz ta gitara moket 300lt, nors nzn kiek tas modelis pardej kainuoja naujas.Kaip sakot, ar deretis(jei taip tai iki kiek Cha chaCha cha) ar atiduot atgal ir ko kito pasieskot? :confused: visiskai pasimeciau…

dar lb prasau patarkit man, is drauges noriu pirkt tanglewood gitara (modelis TW-300), siulo uz ±300. Bet db parsinesiau namo, sakiau pazesiu ar man patiks, tai visa suraizyta(nezinau ka su ta gitara butu galima daryt, kad sitaip suraizyta), vienas tas suktukas(kur reik gitara derint) kazkoks atvepes, viduj medis iskiles ant tokios tvirtinancios lentutes. Ir siaip, skambesys kazkoks netoks…gal cia jis specifinis ir toks savitas del firmos tanglewood… Siaip tai maniau kad bus geresnis kaip firmos TW…aBEJOJU AR BUTu protinga man uz ta gitara moket 300lt, nors nzn kiek tas modelis pardej kainuoja naujas.Kaip sakot, ar deretis(jei taip tai iki kiek Cha chaCha cha) ar atiduot atgal ir ko kito pasieskot? :confused: visiskai pasimeciau…

ir dar, ar normalus gitaros ismatavimai Cha cha bugnas per placiausia vieta 40cm o visu ladu ilgis bendrai 46cm. Sita dalis man per trumpa atrodo Cha cha bet gal cia viskas norm… Nu va, matot kiek daug turiu klausimu Cha cha tikiuosi aks nors man padesit Cha cha

Tai pati galvok ar tau reik subraižytos, atvėpusios ir blogai skambančios gitaros…Šypsena

Ir išvis, už kiek ruošies pirkt…? Už 300lt apskritai nieko įspūdingo nesitikėk…

man reik gitaros labai skubiai, vat kame problema…simtadieniui reik pasiruost, nes prase kad pagrociau, o as kaip tycia savo sena pardavus…taip kad siokia tokia problema…O skolintis tai nesamone…abejoju ar pati ilgesniam laikui skolinciau gitara. Siaip man dzin kad ta gitara apibraizyta…O garsas gal pasitaisys kai stygas pakeisiu…Nu siaip aisq, ryskiai rizikuoju slamsta nusipirkt… Bet siaip pati firma tai tikrai gera.

Dar atsakykit kas nors i ta klausima ar ismatavimai normalus ar nestandartiniai, kur pries tai rasiau

…rokai rokai Šypsena kalbi nezinodamas arba remdamasis kitu zodziais Liežuvis…uzh 300lt perkant naudota galima tikrai ganetinai geragitara nusipirkti…tik aisku reikia ieskoti ir neskubeti :confused: O jei pirksi nauja uz 300lt tai…na nieko shustro nebus aisku Šypsena

as ir uz sita nuomone Gerai

G250 yra tikrai labiau verta dėmesio, o kaina yra maždaug tokia pat Labas Kaip megėjui tai būtų idealus variantas.

Nu tai aišku, bet ne kiekvienas gerą daiktą pardavinėja. Taip ir pražilt gali beieškodamas geros gitaros už 300lt…Šypsena Šypsena

Geriau tylėti, nei kalbėti apie niekąŠypsena

Benaršydamas internete radau gerą faktą:
2007-05-15 Kaunan atvyksta gitaros virtuozas iš Australijos Tommy Emmanuel.

http://www.favorednations.com/FN_tour_results.php?artist=Tommy%20Emman
uel

Ir šiame forume buvau įdėjęs keletą video fragmentų iš jo pasirodymų. Netikiu, kad atsirastų abejingų tokiam pasirodymui. Tai nekantraudami laukiam daugiau informacijos ir pasirodžius bilietams, juos jamam.

P.S Nežinantiems šio veikėjo - http://www.tommyemmanuel.com

Aha. Kai kas nors aiškiau bus - pranešk Valio

Sako nebus jo Kaune…Nekaltas Ir bilietai jau pardavinėjami.

'Lietuvoj jo nebebus…

5/15/2007 TBA LATVIA Valmiera - Details TBA

5/16/2007 19.30 h LATVIA Riga - Kongresu Nams - Details TBA’

http://www.bilesuparadize.lv/

omg omg omg omg kaip noreciau =]

1500 zinute!! meetas?