klasikinius kurinius visus kuriuos duoda mokytojs ismokstu laabai gerai. ir atrodo jie netokie paprasti… nu bet aisku, visko gerai pagrot negaliu, nesakau kad moku VISKA gerai grot
as gitara jau du metus groju ir esu savamokslis. Seniau pora kartu nuejau pas toki stora dede gitaros mokytoja bet man jis nepatiko tai grot mokausi pats ir einasi neblogai groju beveik tik savo kuryba: black, death metal, grindcore, hevy metai retai ir labiausiai megstu bliuzo improvizacijas) idomu ar kasnors man pritariat kad grot geriausia mokytis paciam nes taip viska atrandi pats?
Ieškau akustinės su EQ (minimum - pjezu) arba pusiau elektrinės gitaros. Galvoju išleist apie 1,5 KLt, skambesys orientuotas į blues/jazz. Gal ką nors pasiūlysit?
Nelabai noriu pritart Aš metus irgi buvau savamokslis, bet pradėjau vaikščiot į muzikos mokyklą. Ten man tikrai labai patiko, pasikeitė požiūris į patį grojimą ir sužinojau daug naujų dalykų. Kai savamokslis esi tai labiausiai orientuojiesi į skambesį. Jeigu gerai skamba - tai gerai. O muzikos mokykloj orientuojamasi ir į skambesį, ir į techniką. Mokėti techniškai groti - didelius pliusas manau.
as ir buvau savamoksle kokius metus, akordais grot ismokau gan gerai, taciau jei nori grot su klasikine gitara, tai pats neismoksi, nes reikia moket jungiklius ir visokius kitokius velnius., o jeij grojant tik akordais, tai puikiai galima paciam ismokti
metus grojus dar nedaug mokejau bet kai pradejau kartu su vienu zmogum grot tai labai patobulejau dabar manau kad pasimokyt pas ka gal ir neblogai butu bet lietuvoj gitara black metal pavyzdziuj tai neisivaizduoju kas galetu mokyti