Gitaristų forumas (skaityti 1 žn.)

klasikinius kurinius visus kuriuos duoda mokytojs ismokstu laabai gerai. ir atrodo jie netokie paprasti… nu bet aisku, visko gerai pagrot negaliu, nesakau kad moku VISKA gerai grot

as taip ir ieskojau, uzkniso, visur su tais, niekur nerandu paprasto…

o gal turi natas, ar kanors, juk is kaskur mokeisi Mirkt

o jums nebūtų paprasčiau mokytis su guitar pro? ten lengviau jums tabus rast ir dar galėsit paklausyt kaip skamba. manau paprasčiau.

bet ar bus i guitar pro metalikos daina? reik ieskot, bandysiu, bet siaip man tas guitar pro nelabai patinka

http://www.ultimate-guitar.com/

aciu Šypsena

greičiausias būdas tiesiog google.lt, parašai dainos pavadinimą ir darašai gtp. pamatysi primes belekiek variantų.

as gitara jau du metus groju ir esu savamokslis. Seniau pora kartu nuejau pas toki stora dede gitaros mokytoja bet man jis nepatiko tai grot mokausi pats ir einasi neblogai groju beveik tik savo kuryba: black, death metal, grindcore, hevy metai retai ir labiausiai megstu bliuzo improvizacijas) idomu ar kasnors man pritariat kad grot geriausia mokytis paciam nes taip viska atrandi pats?

mano manymu reikia daugiau grot klasikos tokiu atveju. jei turi užsispyrimo, tai gali ir pats mokytis.

O jeigu neatrandi kas tada?Nekaltas

Ieškau akustinės su EQ (minimum - pjezu) arba pusiau elektrinės gitaros. Galvoju išleist apie 1,5 KLt, skambesys orientuotas į blues/jazz. Gal ką nors pasiūlysit?

Nelabai noriu pritart Ne Aš metus irgi buvau savamokslis, bet pradėjau vaikščiot į muzikos mokyklą. Ten man tikrai labai patiko, pasikeitė požiūris į patį grojimą ir sužinojau daug naujų dalykų. Kai savamokslis esi tai labiausiai orientuojiesi į skambesį. Jeigu gerai skamba - tai gerai. O muzikos mokykloj orientuojamasi ir į skambesį, ir į techniką. Mokėti techniškai groti - didelius pliusas manau.

as ir buvau savamoksle kokius metus, akordais grot ismokau gan gerai, taciau jei nori grot su klasikine gitara, tai pats neismoksi, nes reikia moket jungiklius ir visokius kitokius velnius., o jeij grojant tik akordais, tai puikiai galima paciam ismoktiNekaltas

blem groju dar tik keturis menesius ir tikrai daug mokuValio moku ir akordais groti ir tabais ir seip ritma pamusti y gitaros uzupakaly galiuDrovusDrovus

kur gauti AP guitar tuner 3.06 kad nereiketu vesti jokio kodo arba parasykite ta koda…dekui

tai jau rimtai muzikante Cha cha sekmes toliau dirbant Šypsena

metus grojus dar nedaug mokejau bet kai pradejau kartu su vienu zmogum grot tai labai patobulejau dabar manau kad pasimokyt pas ka gal ir neblogai butu bet lietuvoj gitara black metal pavyzdziuj tai neisivaizduoju kas galetu mokyti

Seip yra pilna blackeriu kurie visai gerai groja savo stiliuŠypsena

Ne toks jau kaimas ta Lietuva. Tikrai yra mokančių ir ne vienetai.