GELBEKIT !!! PAVYDAS...

GELBEKIT !!! PAVYDAS…

Ka daryti… Pavydas griauna santykius. Iki nuprotjimo. Jis skaito mano laiskus, atidarineja emailus, tikrina telefono sakaitas, skambina draugams ieskodamas tariamojo meiluzio…
As savo ruoztu tip pat… jei man skambinant jis neatsiliepia, einu is proto vaizduoteje kurdama "neistikybes" scenas…
Ir taip kas karta… Uztenka isgirsti balsa ir viskas atsistoja i vietas. Lyg nieko nebuve. Net jei paaiskinimas gali buti pats kvailiausias…
Nenoriu to nei as, nei jis… Lyg ir zema ir vaikiska… Kaip to isvengti? Gal tai musu asmenybes?

o mano santykiai jau griuvoPavargęs del to pavydo!
Sekmes tauGerai

o gal turputi pasitikekit viens kitu?Nekaltas

Maziau suteikite preteksto pavydui ir viskas bus gerai. Prie jo akiu netikrink savo emailu - kas tau gali rasyti be jo ? As irgi pavydeciau, jei jis kas valanda pultu laukti emailo. Nuo ko? Ryskiai nuo mergu …
kiekviena dalyka darydama pagalvok - ar jis neatrodo itartinas jo akimis ? ar tu jo vietoje neprisigalvotum ko nors?

Neišgydoma Ne Nepersergama savaime Ne Paranoja yra paranoja Nekaltas Draskysitės ir toliau… Tikriausia yra racijos tame, kad žmogus taip pavydi tada, kai pilnai nepasitiki pats savimi Nekaltas

Sėkmės jums abiems ir daug kantrybės… Taip

Abu tokie patys… Juokiasi Gal ir gerai, nes butu sunkiau, jei persekiotojas butu vienas Juokiasi Dabar galit suprasti ir uzjausti vienas kita MirktCha cha
O gal jums taip tiesiog smagiau? Nekaltas Gal "eiliniai ir normalus", t.y. be tu pavydo priepuoliu santykiai jums nebutu patrauklus? Labas

Negaliu pakęsti pavydo. Jis visuomet sužlugdo gerus santykius.

prazilsit abu ir santykiai jusu sugrius: turbut meiles nera? Beje, kas del pavydo, tai turbut patys esat linke i "kaire", kad vien apie tai tegalvojat.

kazkokia nesamone, kaip jus bendraujat, jei nepasitikit vienas kitu? taip galima ir visokiu psichologiniu ligu isivaryti.

As taip pat esu labai pavydi, bet labai labai stengiuosi tai valdyti…as pilnai sutinku su tuo, kad jei savim nepasitiki, jei nesi garantuotas uz save ivairiose situacijose, tai ir kitu nepasitiki ir gimsta tas nelemtas pavydas. Oi reikia, reikia vienas kitu pasitiketi, ir niekada nereikia daryti to, ko nenoretum, kad ir tau padarytu.
Sekmes ir istvermes!
Neduokite vienas kitam pagrindo pavydui!

…suorganizuok susitikima su tariamu meiluziu…

nu gi tikrai…
"Uztiks" pagaliau… ir???

• paliks? tai gal to is siekia??? ( Nekaltas … siaip gal ir nepanasu…)
  • pribaigt viena ar kita nores? (tada jau geriau kuo anksciau nuo tokio pasprukt…)
  • sakys "AAAhAAAA!" , tada audringa santykiu aiskinimo ir susitaikymo scena, karstos meiles menuo, ir "uzkliuvo uz varcios ir vel viskas nuo pradzios…" ? tai gal taip turi buti tada? normalu abiems?

ehmmmmm,sunkus atvejisNekaltasNekaltasper didelis pavydas liudija -kad su tuo zmogum kazkas negeraiNereik issiaiskint kokio velnio pavydo motyvacijaKanda ir ta geriausiai specas padetu padaryt.Nes kitaip temos autore nulips nuo stogo cherpiuPavargęs

Oi pavydas tai jau labai blogai. Jei taip ir toliau varysit tai reiks ir i ligonine isvezt. Reiktu jums tvarkyt tuos savo santykius.

Pavydas - s.u.c.k.s…
Geriau patarimu neklausk - galvok savo galva. Zinau, sunku, bet nieko nepadarysi. Sekmes.

visos pavydo scenos atsiranda nuo paciu daliviu veiksmu , ir aplamai pavydas zodys tam reikalui netinka , tipo dabar ash panai pavidziu kad anai kashkoks bahuras parashe E maila ,nematau ash ko cia pavidet , tam bahurui ar savo panai , cia ira nepasitikejimas o nepasitikejimas del to kad kashka slepe arba bando nuslept arba buvo kashkoke apgaviste tada zmogus ir nepasitiki o kai viskas atvirai tai problemu nebuna o ei buna tada tas zmogus ira didelis stradalsikas ,

O vis del to… Ar pavydas ir meile gali eiti kartu uz rankuciu susikabinusios, ar tai - atskiri takeliai…???
Pavydas - aistra…man panasu.

O man toli grazu ne… Pavydas - tai nepasitikejimas mylimu zmogumi. O kas gali buti blogiau uz nepasitikejima tuo, su kuriuo susiejai savo likima?

Nueikite pas šeimos psichologą, gal atrasite tai, kas sukėlė tokius pavydo priepuolius.