Čia jau ne pavydas, tai totalus nepasitikėjimas, peraugantis į žmogaus asmeninio gyvenimo negerbimą ir privatumo nepaisymą - kokie sąntykiai, kai tikrinamas el. paštas, apsijuokiama prieš draugus ir pan.
Sveikas pavydas yra normalu ir su meile jis kartu kojon žengia - aš pavydus, bet tokių nesąmonių niekada nedaryčiau, reikia juk galų gale ir savigarbos turėti.
Abu esat nesąžiningi ir paranojiškai vienas kitu nepasitikit - tikriausiai tam yra arba buvo priežasčių.
Man atrodo, jog laikas jums atvirai pasikalbėti. Mūsų šeimoj irgi būna visokių dalykų, bet žmona neištveria, priremia mane prie sienos ir išsikalbame. Tuomet viskas atlėgsta, susitaikome ir toliau gyvename. Kartais iškyla klausimų, ar žmonai nekyla pagunda kažkokiems rimtesniems santykiams, nes jos darbe pilna vyrų, bet pasitikiu ja.
Tiesa, psichologas irgi gali padėti. Nereikia gėdytis pas jį nueiti. Visiems mums būtų ne pro šalį…
Zmogus itarineja kt. nebepagrindo , o del to kad pas toks esa. Matomai jus vienodai vienas kt. neistikimi ir del to kasat vienas kitam duobe. Tik idomu ar kartu i ja ikrisite?
betkokiu atwejiu sudaz jej tajp enapsitiki wienazk itu sax.nieko gero nezada tolimesniz tox bendrawimaz.arba turi wiskas pasidariti ajsku ir normalu arba sudaz kito warijento jieksoti.
zeuru bet tejsinga.
Turbut nera vienareiksmisko atsakymo. Tikriausiai abudu labai kenciate itartami vienas kita neistikimybe, gal reiketu issiaiskinti, kur yra pavydo priezastis. Gal reiketu jam leisti susipazinti su tavo draugais, gal parodyti e-mail ar telefono isklotines, ir paaiskinti, kad tau reikia bendrauti ne tik su juo ir kodel.
Apskritai zmones turi buti laimingi, o pastoviai pavydedamas niekas nebus laimingas. Tad arba reikia issiaiskinti pavydo priezastis ir jas pasalinti, arba nutraukti santykiu.
O tas pavydas ar turi pagrindą iš tikrųjų?
Jei turi, tai nėr ko stebėtis.
Jei neturi, bandykit rasti priežastį.
O kaip santykiai ir situacijos tėvų šeimose?
Iš kartos į kartą atsinešama keisčiausių dalykų.
Išvažiuokit kur nors atostogauti.
Ir palikit mobilius telefonus.
… Paaiskinti telfono isklotines… ? Nesutinku !! Tai yra visiskas absurdas, kuris nesuteikia jokio pasitikejimo…Isbandyta… Nuo tu aiskinimo atsiranda tik dar daugiau klausymu.
Iskot saknu tevuose… auklejime. Taip pat isbandyta. Tai tik skaudina partneri. Ir kodel su kitu partneriu tokiu jausmu nera buve isvio??? Kodel net tie klausymai tokie nekyla?
Ar yra pavydui pagrindo… ? Na visi mes zmones su patirtim ir praeitim, kurios ir norint ner kaip pakeisti… Ar gali praeitis buti pavydo pagrindas???
Ir aš manyčiau, kad pavydas yra nepasitikėjimo savimi išraiška. Reikia pasitikėti savo išrinktuoju. Bet ne per daug. Gerai yra pasakyta : doveriaj no proveriaj… Aš aklai pasitikėjau savo mylimu žmogum. Ir ką gi…esu raguota (jei tik taip galima išsireikšt)
Pavydėjau ir aš,tai vos nesugriovė mano santuokos.Pavydas buvo silpnas,bet nevaldomas išaugo iki paranojos.Tai galima “išgydyti” ,iš pavydo išeiti yra kelias per save,darbas su savimi per vidinius procesus.Tai padariusi aš išėjau iš pavydo ir mėgaujuosi santuoka.Nori žinoti kaip tai padariau ?Susisiek per gmail [email protected]
Sveikos, merginos!
Aš esu Rasa Maksimova, santykių ekspertė, dirbanti su moterimis, kurios vertina vidinį darbą su savimi ir siekia kurti tvirtus, pasitikėjimu bei darna pagrįstus šeimos santykius. Mano tikslas – padėti moterims geriau suprasti savo vidinius procesus ir įveikti emocinius iššūkius.
Šiuo metu kuriu specialią programą moterims, kurios susiduria su pykčiu ir pavydu.Noriu pasitikslinti keletą detalių.Todėl ieškau moterų, kurios suvokia, kad šios emocijos gali neigiamai paveikti jų šeimos gyvenimą, ir norėtų prisidėti dalyvaujant trumpoje asmeninėje apklausoje.
Apklausos tikslas – geriau suprasti, kaip pavydo ir pykčio scenos veikia santykius, ir patobulinti programos detales. Apklausos rezultatai padės man sukurti programą, kuri būtų kuo naudingesnė moterims, norinčioms išsivaduoti iš pavydo ir pykčio pančių bei kurti darnius ir tvirtus santykius.
Mainais už jūsų dalyvavimą mielai pasidalinsiu savo įžvalgomis ir atsakysiu į klausimus apie pavydą santykiuose. Jei norėtumėte dalyvauti apklausoje, prašau susisiekti su manimi [email protected] aptarsime detales smulkiau.
Lauksiu jūsų atsakymo!