GameOn Retro
Pati geriausia GamOn III vieta.
Oh wow net sirdi is nostalgijos suspaude prisiminus kaip su broliu zaisdavom kokia Contra
Kai kurie konferencijos dalyviai net Mario ar Doom nemokėjo žaist. Buvo smagu jaunimą pamokyt.
Bet šeimos zona mažesnė buvo. Nei žaidimų automatų… Ėdalo tik daugiau.
super mario world pajungtas
O ZX-Spectrum buvo?
VanBuren>>> Man rodos, buvo tik stende kaip eksponatas.
Gaila . Būt įdomu pamatyt vaikų reakciją, kai iš kasetniko žaidimą 5, o kai kada ir daugiau minučių krauni
Ir su tuo geru zyzianciu garsu Koki Echolon ar Cauldron paleisti
Aga . Viskas būtų dzin, bet dažnai nenuskaitydavo prieš galą… Ir vėl iš naujo mėgini špygas sugniaužęs .
buvo hardcorininku, Quake 2 zaidzianciu?
PAs mane tai jokios nostalgijos. Tada buvo fun, dabar nebūtų
Kushlius>>> Na, žinok, aš labai maloniai Doom bandžiau įveikt. Supratau, kad ten tikrai būtų ką veikt, nes yra kai kurių užslėptų kabliukų… Tai užsikabinti ilgam galima…
jo. anais laikais zaidimus darydavo bent jau sunkius ant Nightmare levelio
Nu kaaaaip… sunku tik dėl to, kad priešai respawninasi Neįdomus sunkumas.
Man doom, quake nei tada patiko nei dabar. Pamenu bandžiau duke nukem ten kažkurį žaist, tai pasirodė mėšlas paskutinis O dabar atseit sunkumas kitoks? Irgi prideda priešam hp, tau nuima arba padaro daugiau priešų ir viskas. Būtent, kad neįdomu, nes jautiesi kaip prieš cheaterį žaisdamas. Su dabartinėm tehcnologijom tikrai galėtų gerą AI padaryt. Kad ir naujausias NBA. PAdidėja sunkumas, tavo reitingai sumažėja, cpu padidėja ir viskas
Kushliau, you have no clue…
Mano vaikui šita zona labiausiai patiko. 9 metai, bet kažkaip jam visas Nintendo pasaulis yra kažkas tokio Na ir mano pati pirma “legali” konsolė buvo Nintendo Master System su 2 žaidimais - alex kid in miracle world ir soniku Aišku kasetnyką irgi turėjau ir kaliau su basicu Tai gal genai Na dabar palyginimui jis turėjo Wii, Wii U, gameboy , tada N3DSXL, dabar dar Switch. Pliušiniai žaislai irgi visi iš Mario world