Freedom Pavlichenko


Freedom Pavlichenko

Gerai

Juokiasi

Gerai

kaip supratau, Green death valdybos narys nepalaiko sios iniciatyvos

Mano asmenine nuomone yra visiška nesąmonė palaikyti tokias iniciatyvas. Jei Drąsius Kedys būtų buvęs ultra tribūnoje keltumėt violetinius banerius? Juokiasi

Gerai

Gerai

Taip, jeigu butumem isitikine, kad Kedys nekaltas - keltumem violetinius banerius. O ka? Isreiksti solidaruma yra blogai?

tai už Žalgirį ar už Pavličenkas?

Gerai

Spygly,o dabar jus tikrai isitikine Klasta

Musu draugai is Kijevo tuo isitikine ir mums to pakanka.

lrytas.lt/lietuvos-diena/kriminalai/uz-zmogzudyste-16-metu- nuteista-cigona-teisme-bande-vaduoti-desimtys-romu.htm

Dar kai berniukai kelia, tai dar dar ,visgi vėluoja pas ne kuriuos branda. Bet kai subrendę p4 ir tokie mažvaikiškai naivūs…

primena ta youtube vaizdeli, kur 30 bobuciu bando apginti neteisingai nuversta paksa Šypsena As nesakau, kad cia blogai. Solidarumas su slavu saliu kolegom tikrai nieko blogo. Bet nei vienas realiai nezinot kaip ten kas is tikruju buvo. Gal visi dabar zudikus ginat. O is tikruju taip ir yra, nes teisme kaip supratau Pavliucenkos pripazinti kaltais.

pripazinti kaltais, neturint JOKIU irodymu Cia tas pats, kad tave, sportai, teismas pripazintu kaltu Kenedzio nuzudymu

Teisūs ukrainiečiai manydami, kad daugelis Lietuvoje to nesupras. Čia visgi Europa, tokie dalykai sunkiai įsivaizduojami. Tiesa, pasitikėjimas teismais - žemiau bet kokių įmanomų reitingų, bet Ukrainos teismais - tikim. UfffEch.

Chodorkovskis, Julia Tymosenko, Pussy Riot - sarasa galima butu testi ir testi. Visi sedi, bet kazkodel didzioji dalis visuomenes tiki, kad jie nekalti. Ar ir siuo atveju teismo sprendimas auksciau visko?

zuokas, paksas, uspaskis irgi nuteisti arba teisiami už gerus darbus Liūdnas