Jei kam pabodo zaisti paemus uzsienio komandas kaip man isbandykit paimiti kuria nors A lygos komanda ir uzvaldyti europa.O jei norit Galit numusti Kauna ir tapti geriausia komanda lietuvoje arba toliau valdyti Lietuva su Kaunu.
Sis patchas keicia Izraelio lygas tai formatas gali buti keistokas bet gana zaidziamas. Sudetis sukoregavau kiek galejau, bet aisku pilnai jas sudeti gana sunku. Na isbandysit pamatysit
Jei kam pabodo zaisti paemus uzsienio komandas kaip man isbandykit paimiti kuria nors A lygos komanda ir uzvaldyti europa.O jei norit Galit numusti Kauna ir tapti geriausia komanda lietuvoje arba toliau valdyti Lietuva su Kaunu.
Sis patchas keicia Izraelio lygas tai formatas gali buti keistokas bet gana zaidziamas. Sudetis sukoregavau kiek galejau, bet aisku pilnai jas sudeti gana sunku. Na isbandysit pamatysit
Zodziu bugu bugas sitas zaidimas… Kai ziuriu rungtynes, kai rodo tuos skrituliukus judancius, tai visiska nesamone gaunasi, o kai padariau, kad nerodytu normaliau pradejo zaist… Zodziu kolkas normalaus iki normalaus futbolo menedzerio dar daug truksta. Na nebent hattrick yra kazkas labiau link to
visiškas šudas yra fm2008. Fifa manager 2008 ir tai tikroviskiau… Jeigu portugalijos cempionai neturi jokiu sansu pries olandijos trecios lygos komandas net lygiosiom suzaisti…
grajoką su didžiausia str+heading statai su nurodymais chalenge gk, kitą grajoką irgi su tokiais statsais statai arba prie far, arba prie near, priklauso nuo nurodymų setpieseriui
[/quote]
Na o svarbu labai jam off the ball? Nes sita skilla labiau puolejai turi…
aj kad zinok man ir cia uztenka parasineti, nematau prasmes kurti www. ir ten forume rasineti ta pati ka ir cia…kitu zaidimu apart fm nelosiu tai nelabai aktualu fifos pesai…