Football Manager 2014 losiam FULL 14.1.4v

kada žaidimą nulauš?

as irgi uzvakar antra sezona pradejau atsisiunciau database is http://tfms.wordpress.com/data-update/ gal tu koki geresni naudoji?

Sveiki,

Jei kam pabodo zaisti paemus uzsienio komandas kaip man isbandykit paimiti kuria nors A lygos komanda ir uzvaldyti europa.O jei norit Galit numusti Kauna ir tapti geriausia komanda lietuvoje arba toliau valdyti Lietuva su Kaunu.
Sis patchas keicia Izraelio lygas tai formatas gali buti keistokas bet gana zaidziamas. Sudetis sukoregavau kiek galejau, bet aisku pilnai jas sudeti gana sunku. Na isbandysit pamatysit

http://files.filefront.com/Donatasrar/;9927609;/fileinfo.html

Sveiki,

Jei kam pabodo zaisti paemus uzsienio komandas kaip man isbandykit paimiti kuria nors A lygos komanda ir uzvaldyti europa.O jei norit Galit numusti Kauna ir tapti geriausia komanda lietuvoje arba toliau valdyti Lietuva su Kaunu.
Sis patchas keicia Izraelio lygas tai formatas gali buti keistokas bet gana zaidziamas. Sudetis sukoregavau kiek galejau, bet aisku pilnai jas sudeti gana sunku. Na isbandysit pamatysit

krapike, tai tik zaidimas Šypsena

Kiek šito žaidimo "profų" informaciją pritaikys realiame gyvenime? Manau, kad mažiau nei vienas procentas… Visgi treneriu reikėtų būti…

taktikos netinka kiekvienai komandai

Tai kaip ja suziureti? Viskas idealiai pas mane su taktika…

Zodziu bugu bugas sitas zaidimas… Kai ziuriu rungtynes, kai rodo tuos skrituliukus judancius, tai visiska nesamone gaunasi, o kai padariau, kad nerodytu normaliau pradejo zaist… Zodziu kolkas normalaus iki normalaus futbolo menedzerio dar daug truksta. Na nebent hattrick yra kazkas labiau link to

smugiai i vartus: 0-18… Kaip suprasti???

visiškas šudas yra fm2008. Fifa manager 2008 ir tai tikroviskiau… Jeigu portugalijos cempionai neturi jokiu sansu pries olandijos trecios lygos komandas net lygiosiom suzaisti…

[/quote]

grajoką su didžiausia str+heading statai su nurodymais chalenge gk, kitą grajoką irgi su tokiais statsais statai arba prie far, arba prie near, priklauso nuo nurodymų setpieseriui

[/quote]

Na o svarbu labai jam off the ball? Nes sita skilla labiau puolejai turi…

as skaitau tas taktikas forumuose, bet man ten viskas kertasi, nieko nebesuprantu… Nebenumanau kokia man taktika deti

fmfan.ru forume atrodo kažkada viską radau ko reikėjo

Gal zinot kur dar galima butu susirasti team kits? Jei tiksliau reiktu prancuzijos 3ciai lygai (national). Nes sortitoutsi tai nesimato ju… Šypsena

pirmą kartą apie tokį išgirdau, ale nieko mandro gi visai, 5min ir jau viską peržiūrėjęs paisjauti

visdelto bandysiu pratesti. Kolkas draugisku rungtyniu cikle - du pralaimėjimai.

fifom ir pesam nepakeliui… čia tas pats, kaip kurt tinklalapį apelsinam ir pomidoram kartu, panašumas tik tas, kad abu apvalūs

aj kad zinok man ir cia uztenka parasineti, nematau prasmes kurti www. ir ten forume rasineti ta pati ka ir cia…kitu zaidimu apart fm nelosiu tai nelabai aktualu fifos pesai… Šypsena

uzpiso mane tas astuntu metu efemas, nuo kazkokio charleroi pralaimejau, jauciu mesiu…