Joa zojau, gal tu teisus, nes kiekvienas turime kazkoki savo poziuri i zaidima, braiza, kaip ir tikroveje treneriai, apie tai nepagalvojau, pas man viskas paremta ant kamuolio kontroles ir tikslumo, zaidejai kurie atlieka maziau 75% tiksliu perdavimu pas man net nezaidzia(su retom isimtim)
tai jis kiekvienais metais ‘revoliucinis’ buna o tiesa ta, kad eile metu jau nesukuriama jokiu ypatingu naujoviu, ispanai geresni pasa tures pas brazilus maziau wingeriu, patobulintas 3d kuris siaip siam zaidimui vapsce nereikalingas, daugiau opciju atsakymuos press conferencijose, na tikrai, afygeni patobulinimai tik babkes, kad numelzt is pirkeju kasmet. Aisq bandysiu zaist, bet siaip tai PES kapoju dbr ir patenkintas
Na as sudeciu nelieciau. Tikiuosi artimiausiu laiku perziuresiu komandu sudetis. Su Football Manager 2010 daug daug lengviau aktivuoti Lietuvos lygas nereikia keisti ar apkeisti su kitom lygom. Baltijos lyga irgi idejau kad biski butu idomiau.
Vaikyti whaahahahaha ar tu žinai kad tas vaikytis pats turi 3 vaikus , slėpkis gal tu žmogau, o Fm aš lošiu nuo championship manager 2 laikų taip kad nemanau kad tu kažką daugiau žinai , tavęs klausiau ten kelių klausimų, bet iš šito tavo atsakymo tik patvirtinai kad nixuja tu nesupranti…
P.S ir nevaryk čia offtopic jei nori kažką daugiau padiskutuot rašyk privačiai. neteršk temos savo beprasmiais postais… internetinis karys išlindo dar vienas
5 anglijos lyga: Blue square premier vadinasi. As jo nepardaviau sezono viduryje pradejo oziuotis ir pareiske, kad nesieja savo ateities su musu klubu(atseit jam per zemas lygis) ir nepasirasines naujo konrakto, bandem ir graziuoju ir piktuoju sneket, bet nepadejo,pasirase isankstini konrakta su kita komanda ir pasibaigus kontraktui isvyko.
Na kadangi pasakojat,reik ir man si ta parasyt.zaidziu uz atletico madrid.lygoje laikausi antras,turiu po tiek pat tasku su real madridu.barcelona atsilieka 5 taskais.cia tik sezono pradzia,pirmojo sezono.ir turiu 29 taskus.is pat sezono pradzios real madrida pradejo dominti forlan.kuri ir pardawiau uz 36mln.nes jis jau 29 metu yra.o as komplektuoju jauna team.be to per treniruotes pastebejau pradejo kristi aquero(gal galit pasakyti priezasty?ar del to kad nauja pozicija treniruoju,ar prasti treneriai?