Football Manager 2014 losiam FULL 14.1.4v

nusimanyciau padirbeciau bet kai nlb nusimanau dr blogiau bus Cha cha

oj kaip reikia su transferais tau padirbėt…
pamenu kai su spurs lošiau, beveik pusė komandos išparduodavau, ir kas svarbiausia tie žaidėjai turėjo gan neblogą paklausą

nu jo kai tokia neįpatinga sudėtis,tai galima ir kitur laimės paieškot, nebent roonio ilgėsies;]

ai beje nafik tas ustari?nejau jis toks geras?man jį skautai kaip descent grajoką įvertina

Pradejau pirma karta antra sezona ir jo pradzioje sudetis tikrai pasikeitus palyginus su tuo kas buvo pirmo sezono pradzioje http://img141.imageshack.us/my.php?image=managerfg3.jpg

as tai isvis priessezonyje nei vienu rungtyniu draugisku nezaidziu

Ne nebutinai, daznai man asistentas oripjaudavo grybo ir budavo, kad oriessezonyje suzaisdavau vos dvi rungtynes arba isvis nei vienos Baisus

Tam reikalingas asistentas Cha cha

eini i fixtures, tada darai arrange friendly ir ten jau manau susigaudysi Mirkt

Kaip pakviest kokia nors komanda i draugiskas?

bb jis parodysNekaltas durnelisBlogai nekreipkit demesioPaplepėkim

ei xebryte, as ilga laika gyvenau be interneto ir negalejau atsisiusti keleto esminiu failiuku fm’ui Šypsena ta vat tikiuosi padesit Labas man reikia fix’o kad butu vokietijos rinktine veikianti, bei fix’o kad matytusi normaliai dideles zaideju foto… nu niekur nerandu, ivairius forumus skersai isilgai perknisau, o dede googlas taipogi apciuoppiamos naudos neduoda Apsvaigęs

o ka pardavei?

O kaip itakoja zaidejo zaidima tas determination? Cia tipo kovingumas? Kokiu poziciju zaidejams jis yra labiausia reikalingas ir kokiem nereikalingas?

tai aisku, regenai valdo pas mane, juk tikru as neisgaliu nusipirkt.

Savo miesto Juokiasi Tas, kurį pats žaidimas sukuria, realybėj jo nėra Šypsena

Nu lietuviu normalei yra jame

tai kad vargu ar si kluba galima vadint lietuvisku.

Nu ka isirasiau updeita ir kazkaip uzsinorejau isvykti is anglijos kolkas visa savo karjera buvau ten ir db mano keliai pasuks i Hearts, noriu prikelt si lietuviska kluba Mirkt

baigiau #14, bet siaip didele sezono gali buvau 11, kazkaip paskui negalejo niekaip imusti ir tai tesiasi jau antram sezone. kazkokia problema, kad neimusa ir viskas. pardavau kasperi pastaciau jaunuoli ir vartus - prasidejo bankes. kazkokie cirkai… tuo tarpu priesininku vartuose stovejo kazkox 17metis grybu grybas ir trauke viska, 9 gavo. niekaip nesuprantu, nervas ima.
nors gerai kapojuos, bet niekas neima i kita kluba. siaubas kazkox, net i antros lygos kluba nepaeme. klubas perspektyvos neturi, nes stadionas 16k nesiekia ir plestis negali, nes ne ju nuosavybe. vienzo. gaidysŠypsena ta Cordoba. ka daryti??!!

nu tai nelošiu gi beveik viso sezono likusio, be to biški nelabai su transferais sužaidžiau, tai bet kokiu atveju, geriau reiks per naują palošt;]