oj kaip reikia su transferais tau padirbėt…
pamenu kai su spurs lošiau, beveik pusė komandos išparduodavau, ir kas svarbiausia tie žaidėjai turėjo gan neblogą paklausą
ei xebryte, as ilga laika gyvenau be interneto ir negalejau atsisiusti keleto esminiu failiuku fm’ui ta vat tikiuosi padesit man reikia fix’o kad butu vokietijos rinktine veikianti, bei fix’o kad matytusi normaliai dideles zaideju foto… nu niekur nerandu, ivairius forumus skersai isilgai perknisau, o dede googlas taipogi apciuoppiamos naudos neduoda
Nu ka isirasiau updeita ir kazkaip uzsinorejau isvykti is anglijos kolkas visa savo karjera buvau ten ir db mano keliai pasuks i Hearts, noriu prikelt si lietuviska kluba
baigiau #14, bet siaip didele sezono gali buvau 11, kazkaip paskui negalejo niekaip imusti ir tai tesiasi jau antram sezone. kazkokia problema, kad neimusa ir viskas. pardavau kasperi pastaciau jaunuoli ir vartus - prasidejo bankes. kazkokie cirkai… tuo tarpu priesininku vartuose stovejo kazkox 17metis grybu grybas ir trauke viska, 9 gavo. niekaip nesuprantu, nervas ima.
nors gerai kapojuos, bet niekas neima i kita kluba. siaubas kazkox, net i antros lygos kluba nepaeme. klubas perspektyvos neturi, nes stadionas 16k nesiekia ir plestis negali, nes ne ju nuosavybe. vienzo. gaidys ta Cordoba. ka daryti??!!