Fergie @ EX-IT
DJ Fergie kuria ~1000000 kartų geresnę muziką už tą bobulę, 2 foto žemiau Ir turi gerą tatoo gallery.djscene.lt/20081031_1226326915/gal_1226329827.jpg< /A> Muzika:youtube.com/watch?v=VlB9E0vcrNU&fmt=18 Fergie 2008 @ Exit club Kaunas. Massive Halloween. youtube.com/watch?v=LIIWIQ0tlUA&fmt=18 DJ Fergie - Senderoff youtube.com/watch?v=ch3fUEAL6Mk&fmt=18 Fergie - Anon (original)
Puikus DJ
kokio *pimp…*o uždengėt Keith’ą?
O kodėl turėčiau neuždengt? Kiek galima į aną freak’ą žiūrėt?
Eik pas save i rusi is drocinkis i ta savo Keitha, o ne visuomenej rodyk tokius isgamas
Kas čia per? Tose nuorodose jokios muzikos negirdžiu , turbūt tik narkomanai ten muzika girdi
O kur muzika? Kai sustoja burys pankų, gotų, metalistų ir kitokių atmatų ir pradeda “smaugti” gitaras bei linksėti galvom, iškėlę 2 pirštus į viršų?
minimal techno yra ta elektronikos saka kuri mane nervuoja
SpaceLover, ne ne, čia tu geriau slėptumeis su savo tokiu nelaimėlišku gyvenimu.
Strujus, proto bokstas tu, paaiskink, kodel vadini kazka atmatom
Todėl, kad jis narkomanas su suskystėjusiom smegenim, nebesuvokia kas yra kas.
o metalai ir pankai alkoholikai su ne ka maziau suskystejusiom smegenim, tai katrie dabar geresni?
Jau vien pažiūrėjus į maždaug keturias fotkes apačioje matosi, kad čia beviltiška kažką aiškinti apie muziką taliban_huligan > vadinu dėl to, kad pats nesu atmata, turiu normalių draugų[kurie taip pat nėra atmatos] ir gyvenu normalų gyvenimą, o ne tokį, kokį gyvena tie vargšai. O kad jie gyvena debilišką narkomanų ir girtuoklių gyvenimą, tai FAKTAS ir nereikia čia man pasakot. Pats esu matęs, kaip jie “linksminasi”, ir girdėjęs apie visokias a la “neformalų” orgijas, kurių, dėkui Dievui, pats nesu matęs ir, tikiuosi, nepamatysiu. Kushlius > jei tik tu žinotum, kaip smarkiai klysti apie mano smegenis, tai tylėtum, kaip akmuo… Nenoriu girtis, bet tiesiog aš esu visiškai tikras, kad esu už tave kelis kartus protingesnis, platesnio akiračio ir normalesnį gyvenimą gyvenantis žmogus
žema yra kitus vadinti atmatomis. labai žema. jei neklausai tokios muzikos tai kokio velnio ja peikti ir varyti ant metalistu, anku, gotu ir kitu subkulturu?nelabai suprantu tokios suaugusio žmogaus pozicijos
Atmatos ne tie, kurie neklauso tokios muzikos. Atmatos yra visokie zoofilai, pedofilai, pankai, metalistai, gotai, nekrofilai ir panašiai… Na, gal kažkam ir atrodo tokie iškrypimai normalūs, bet, sorry, man - ne.
Nu va aiškiai matosi žmogus siauraprotis Eilinis gaidžiukas iš kaimo ir tiek.
Strujus> gaila man tavęs. labai. pedofilą lyginti su subkultūros atstovais. na mielas žmogau, manau tau reikėtu truputi su sveiku protu susidraugauti ir turėti daugiau tolerancijos. o aš jau tikėjausi kad Lietuvoje tokių žmonių jau nebeliko…deja aš klydau…
O aš irgi būdamas mažas tikėjau, kad Lietuvoj nėra iškrypėlių, visokiausių -ilų ir žmonių, kurie nemato būdo linksmintis be narkotikų, alkoholio pertekliau ir panašiai Deja, aš irgi klydau O tas “subkultūras” galit susikišt ten, kur nesueina… Vis tiek jos taip tik vadinamos, nors realiai yra iškrypėlių “sąjungos”… Kushlius > malonu, kad prisistatei