Fergie @ EX-IT

galeciau kiekviena muzika, jos klausytoja isdeti i suns dienas, ir lygiai taip pat isausktinti bet kuri… sventuju niekur nera, o tai gariu daryt kad vaikstau ir i rocko,bliuzo, jazzo, klassikos koncertus, taip pat griju el gitara, anksciau rasiau daineles Cha cha, taip pat vaikstau i elektronines muzikos renginius, juose groju, kuriu elektronine muzika, ir… labaiusiai man gaila zmoniu kurie tesugeba rekti tas anas yra ****as o vat tas tai zjbs, ka apie toki zmogu galima pasakyt? galima pasakyt kad greiciausiai jis neismano net tik to ko neklauso bet ir to ka klauso, o savo siauraprotiksuma bando kompensuoti kopijuodamas aprangos stiliu, makiaza, augindamas plaukus ir tt… ir garsiai rekdamas kad tas ir tass yra zjbs, o tas ir anas narkomanu muzika, nors garantuoju kad elektronines muzikos fetivaliuose trukusiu, apsimyzusiu ir apsivafliavusiu buna ZYMIAI maziau nei kokiam rocko/bliuzo feste, ka jau kalbeti apie visokius pankus… taigi ŠypsenaBeja, betkokioje muzikoje kaip ir visame kame kitame gyvenime yra zymiai lengvaiu matyti tai kas tau nepatinka, nei tai kas tau patinka Šypsena

pazada tesiu: Strujus ka as galiu pasakyti apie minimal zanra blogo?, o gi tai kad kurti tokia muzika yra labai lengva, nereikalauja nei kompoziciniu ziniu, nei suvedimo, nei daug darbo… o lavintai ausiai klausyti mzika kur per puse minutes vienintelis pasikeitimas yra vienas papildomas pyp ar pirst irgi ■■■■■■… o gero… na kartais paprastume slypi genialumas Šypsenaswap … keistas poziuris, nieko nera labaiu idiotiskesnio kaip aukstinti atlikeje del jo isvazdos o ne del muzikos, cia tas pats kas garbinti dailininka ar fotografa del jo veido bruozu o ne darbu, vaikiska ir idotiska. O kalbant apie prodigy, jie savu laiku padare sioki toki perversma, ir verti pagarbos, tirkai ne del kreivu snukiu o del muzikos. Kushlius del narkomanu jau rasaiu, didesniu narkomanu(alkoholiku) kaip “gyvos” muzikos festuose niekur nepamatysi, o didziuotistai kad kazko nesupranti yra elemtariai kvaila… tas pats kas "as lenkiskai nesuprantu, del to lenkishkai yra ***** Cha cha" Twigy kalbant apie subkulturas, varyti ant ju galima iki apsisikimo. Metalai vaizuoja didingus ir tvirtus, nors dauguma yra kompleksuoti ir turi psichiniu sutrikimu. Gotai emo, vaizduoja isskirtinius…nes yra itin nykus ir neidomus zmones, todel bando savo nykuma konpensuoti kopijudami kazkieno “isskirtini” stiliuka (juokingai skamba kopijuoti ir zodis isskirtini ane?) Pankai - vaizduoja laisvus zmones… kodel?, nes jauciasi nelaisvi. I klassikos/jazzo koncus ateina didzioji dauguma tu kurie visiskai nesupranta nei tame nei aname, o eina vein del vaizdo, kad atrodytu labai ispruse ar snobiski, nes jauciasi ir yra visiskai neispruse ir tik runkeliai. Jei zmogus esi tvritas, isskirtinis, ir laisvas, niekada nebusi nei pankas nei gotas nei metalistas, o busi zmogus, su savo poziuriu i muzika apranga ir dar kazka, o ne jausdamasis per silpnas uzguotas prirsliesi prie kazkokios “subkulturos” ir vaizuosi “kitoki” “isskirtini”.

Sniechkus > respektabilus požiūris Gerai Šypsena Tik tiek, kad bet toks pypsėjimas tikrai gerai neskamba, visiškai “nekabliuoja” ir net nėra muzika… O sukurti GERĄ elektroninės muzikos gabalą ar set’ą tikrai nėra TAIP lengva… Na, bet kiekvienam atrodo skirtingai. Šypsena O dabar pasiruošk neformalų atakai, nes jie tuoj užsigydys supjaustytas venas ir bandys įtikinti, kad jie nėra atmatos ir, ko gero, net geresni už mus - normalius žmones Cha cha

Sniechkus> aš ne ta turėjau omenyje. Nors tavo išdėstyta nuomone man patinka. Būtent apie subkultūrų požiūrį į juos pačius. Bet aš ne tą turejau omenyje, aš kalbu apie tai kad žema yra varyti ant kitokių dalykų kurių neklausai/nežiūri ar nemėgsti. Tai vaikiška ir juokinga. Dėl to Strujus man tiesiog žmogus su labai siauru mąstymu ir tolerancijos trukumu. p.s aš pati asmeniškai klausau sunkią muziką, pažiūrėjus į mane to niekada nepasakytum,ir visada atsiminsiu koleges pasakymą: Žinai Ieva į tave pažiūrėjus nepagalvotum kad tu metalą ir hard rocką klausai.keista. dėl to pritariu kad išvaizda neturi būtinai atspindėti tavo mąstymo ar klausomos muzikos. Melomanas visada liks melomanu,o žmogus su siauru požiūriu visada bus viskuo nepatenkintas.

Tiesiog yra stereotipai ir jie, daugeliu atveju, būna teisingi. Metalo/sunkaus rock’o klauso metalistai, pankai, banglai arba eiliniai, bet senesnės kartos žmonės. Tai taikytina ~99proc. žmonių. Taip, pasitaiko ir tokių, kurie klauso muzikos, kuri visiškai neatsispindi nei jų išvaizdoje, nei kasdieninio gvenimo įpročiuose. Tačiau tokių žmonių yra mažiau, negu mažai… Todėl išgirdęs, kad žmogus klauso konkrečiai tokios sunkios muzikos, susidarau nuomonę, kad jis, KO GERO, priklauso kažkuriai “subkultūrai”, ar panašiai. EDIT: Siauru mąstymu mane kaltini tikrai be reikalo, nes manęs visiškai nepažįsti… Tačiau tolerancija niekada nepasižymėjau ir, ko gero, niekada nepasižymėsiu.

Strujus> džiaugiuosi tik vienu, kad tavo komentaras nebuvo iš serijos:’‘jus visi debilai nieko nesuprantat’’ sutinku su tuo, kad dažnai klausoma muzika atspindi žmogaus išvaizdoje.bet tikrai ne 99%. netikiu kad aš esu viena tokia. iš kokių 100 žm. manau kad tolerancijos trukumas yra vienas iš siauro mąstymo požymių. Nemanau kad teisinga yra sakyti kad visi pankai, gotai,metalistai,emo ir kiti neordinarus žmones yra blogesni už tavo taip vadinamus normalius žmones. Normalumas kaip ir grožis manau, yra labai reliatyvi sąvoka. Tai kad niekada nesutiksiu su sąvoka kad Dj muzika ir ja klausantys žmones yra geresni už kitu subkultūrų atstovus. tas pats būtų jei aš rėkaučiau per visa bite plius kad Dj muzika šlamštas, o vat rokas ar metalas jėga, ir visi kas klauso Dj muziką-atmatos. tai čia tavo manymu normalu būtų???

Na, čia būtų tavo nuomonė. Aš saviškės irgi niekam neperšu, tiesiog ją išsakau Šypsena

Strujus> išsakyti ją argumentuotai manau yra pliusas, o sakyti kad visi metalistai ir t.t atmatos, yra žema ir juokinga.Taip tu parodai savo siaura akiratį. Nuomone išsakyti visada galima ir reikia, demokratiškoje visuomenėje vis gi gyvename. Tačiau šnekėti kaip tu šneki, yra nepagarba nei sau nei kitiems.

Aš turiu konkrečią nuomonę apie tokius kaip tu - neformalų ir “subkultūrų” gynėjus, kurie bango kažką įrodyti. Bet šį kartą geriau jos neišsakysiu, nes tai vėl taps “neargumentuotu užgauliojimu”. O apie pačius neformalus galiu pasakyt tik tiek: aš jų labai nemėgstu. Ne už kažką, o tiesiog nevirškinu ir tiek. Galbūt kalta aplinka, kurioje užaugau… Mano šeimoje ir aplinkiniame rate visi žmonės gyveno, kaip jūs pasakytumėt, “banaliai”… Nesipjaustė venų, nesileido ir neuostė narkotikų, neverkė kampuose dėl to, kad geras oras ir pan… O ir išvis, tada nebuvo tiek “subkultūrų” ir jų atstovų, o jei kažkiek jų ir buvo, tai tie atstovai nesireiškė taip, kaip dabar… Galbūt todėl dabar ir esu konservatyvių pažiūrų žmogus - nemėgstu išsišokimų ir bandymų bet kokia kaina atrodyti ar elgis “išskirtinai”.

Strujus as pats kuriu ir groju elektronine muzika, ir zinau kiek tai sunku ar lengva ŠypsenaTwigy kodel tu kaltini zmones netolerancija jei pati pirma sioje emoje pradejei ja kurstyti? Šypsena

Strujus> nebanalus gyvenimas nereiskia tai ka tu pasakiai, venu pjaustymosi ir verkimo. absurdas visiskas. toks jausmas kad visi sunkiosmuzikos klausytojai pjaustosi venas uosto koksa ir verkia. siauras supratimas tavo. ka galiu pasakyti. na bet tai tavo nuomone, tegu ji buna tokai kokia yra,mano kitokia nuomone. ir tiek. irodyneti nieko nebandau nes matau tai beviltiska ir absoliuciai niereikalinga, ka zmogui irodysi kuris susidares savo prioritetus ir savo supratima apie visa tai.manau bereikalo mes cia is vis diskutuojame. Sniechkus> prasau parodyti kur as kurstau netolerancija???nustebinote mane.as tieisog kaip ir jus issakau savo nuomone, tik ne taip kaip Strujus nerekiu visa gergle kad visi kitokie nei as atmatos. va taip va. Mirktp.s atleiskite uz ne lietuviskas raides.

Sniechkus > na, tokiu atveju tamstai geriau žinot… :] Twigy > jei mano nuomonė apie tai, kuo nesidomiu, yra kitokia nei tavo, tai dar nereiškia, kad mano “supratimas yra siauras” ;] Tiesiog remiuosi keliais savo žinomais pavyzdžiais - štai ir visas “supratimas”… :] Ir LABAI TEISINGAI supratai, kad mano nuomonės nepakeisi Gerai

Strujus> visu pirma nesistengiu jos pakeisti , tavo nuomones. visu antra kai nesidomi tai ir negali sakyti kad visi sunkios muzikos klausytojai yra atmatos. tai va. taip pat jei as sakyciau kad visi elktronines, sokiu muzikos ir viso kito bumciko(kurio as nesidomiu ir neklausau)atlikejei ir ju klausytojai yra narkomanai, darozkes kokso uostatis klubu tulikose.tai butu siauro mastymo nuomone, nes remciausi keliais pavyzdziais.(o pavydziu tokiu teko matyti) zodziu tamsta, neesate teisus del savo issakytos nuomones, bet ja issakyti visada visiem galima ir net butinai manau. tai tiek Šypsena geros siltos dienos Šypsenap.s keista kad nesusipykom ir vieni kitu nesiuntem toli toli Šypsena) p.p.s dar karta sorry uz ne leituviskas raides, klaviatūra pasikeiciau blyn Šypsena

Na taip, juk ne maži vaikai esam, kad išsiuntinėtume vienas kitą į visus pasaulio[ir ne tik] kraštus Laimingas Tiesiog pasidalinom savo nuomonėm ir tiek Gerai Sėkmės Labas

Strujus> labai malonu dabar pasidare, del to kad kaip normalus zmones susikalbejome Šypsena)net nesitikejau taip. Pagarba Šypsena

as vistiek neuzmaciau cia atsakymo. kodel, jeigu nesutampa vaibas, kazkokia dali zmoniu galima isvadinti atmatom ar dar kuo. narkomanu visur pilna pankas gali uzsimest markute ir eit i tranzo tusa ir atvirksciai cia kiekvienam zmogui individualiai pagal jo poreikius ir gyvenimo buda, bet kam demonstruoti agresija, kai kalba eina apie muzika? juk ne be stabdziu klubas

sniechkus gerai parase