Eisena


Eisena

Sustabdė priverstinai moterų eisena. Cha cha

kas čia kur eina? Tiksliau neina Cha cha

Sakau kazkur dinges, matyt tos eisenos dalyves pagrobe Juokiasi

Cha cha Cha cha

Kažką jos ten skandavo. Cha cha Ir tas vėliavas vaivorukštines mačiau. Cha chaĮvažinėju į tą Kadedros parkingą prie bošto, o man prieš nosį pereigūnų ekipažas po plyta išvažinėja perkreiptu mentovsku veidu, atsidaręs langą aiškino, kaip aš per plytą įvažiavau, nesvarbu, kad ten tik jam išvažiuoti plyta iš kitos pusės. Cha cha Gerai Svetima gėda. Cha cha

!!! Kavniokai, nevaziuokit per uzdaryta remontui Vaidoto gatve Panemunej per plyta noredami laiko sutaupyt kaip daugelis daro.Visa savaite prie baznycios stovi mentai ir visus jama kas pralekia pro zenkla.

Pagaliau autobusistu dziaugsmui jamam akcija Klasta chebra negi sunku ratuka pralekt per smetonke Cha cha

Tauti, o važiuoti per Smetonos alėją, apylanką, sunku atvejis? Cha cha

Tautis speju bemwistas Cha cha niapyk tik siaip itarimai, sunkus atvejis Žliumbia kiek tenka sutikt tai pas lenktyninkus kazkokia matyt vaikystes trauma, kad jie kazkur labai greit skuba Cha cha Kas kaune uzsiimtu padaryt apdaila aplink langus ???

Cia buvo kazkada lyg uz lygias teises moteru,rode per zinias,kutvelas kazkokias,kurios skundesi,kad negali motera i kupra gaut,butent tokios kurios ten sukavo,nenoredamas i bliuske truktelciau tik del jos isvaizdos norisi ja paskandint,geltonais plaukais,ishsiskutus ir panasiai,moteros plet Linksmybės Cha cha

Kaip kainos: bmw twinpower turbo ll04 5w30 tepalas krastoi 16e, pas pliki 8e Cha cha

auri prisiminus, mačeu q8 jodą s-line, blec graži belekaip. Girtas

Buvau bmwistas kaip jaunas buvau Laimingas Nesunku aisku per Smetonke, tik sakau noredamas gero, nes labai daug kas sauna pro zenkla tikedamasi, kad nieks nemato Laimingas

autoplius.lt/skelbimai/volkswagen-passat-cc-2-0-l-sedanas-2013 -dyzelinas-8429997.htmlKaip variantas ? Iki 9 turbut galima pasistatyti ?

N4S, nusiperki Rotbanto, giluminio grunto, spakliuotes kelias placias. Labai lengvai lipdosi, pats sau dariau pirma karta, visai gerai gavosi. Aisku jei cia kalbi apie vidaus apdaila. Langus keitei?

Normalios moteros adekvatus vyras,niekad pirstu nepalies,bet ten toki drakona pamacius realiai galima paciam insulta isitaisyt,plius cypia ant visos gerkles,kokia ji moteris,o panasi labiau,i mano subyne po geros trydos,nei i moteri su savo isvaizda,iskalba ir poziuriu i vyriska lyti Cha cha

pidorastai buna vyriskos ir moteriskos lyties

Tauti, pas mane dabar daro remonta. Jokiu rodbandu. Gipsas, polimeriniai klijai ale makroflex, kampukai ale pusiau popieriniai ir klijuojami supurskiant vandeniu, spaklius, gruntas, dazai. Viena langa padarai max per valanda.

Dr, nu bet tai kiek pistis ir kiek visko reikia. Neaisku dar kokios apdailos reikia. Jei kantukas likes sveikas, plysys isdauzytas ner didelis, tarp lango ir sienos, daryciau su rotbantu. Jei kantuko nelike, tada tavo metodas gal ir gudresnis.