Dubakas
Vilnius, tfu tfu tfu kuriames neblogai
Po daugelio metų pirma žiema su benzu, tai tiesą pasakius net nežinau kaip vedasi, nes per balkoną su pulteliu užvedu
Neblogai vedasi jau neskamba taip optimistiškai, kaip praeitą savaitę
Neblogai tai is dvieju prasukimu, toyotos vasara taip nesikuria net
du prasukimai - neblogai?
Toyotos dyzelis ir neturi kurtis kaip Vw. Niekada ir nesikurdavo.
Darenas kuom blogai? prasukimas tai nera kai ale neuzkuri is pirmo karto ir tada kuri antra karta
Gmc>>tai apie ka tada sneket kad yra neblogai, o kas yra gerai pirma ziema, uzsiveda is pirmo karto, viskas liuks nematau as problemu
Aš irgi nematau problemų, tiesiog tu sakai, kad toyota vasara taip nesikuria. Joks mano matytas Toyota dyzelis nesikuria kaip Vw- tai yra tik pasukus raktelį. Bet tai nereiškia, kad kažkas tame blogai. Bet, ar šitam forume apie toyotas kalbėt
Nžn, iki šiol pamenu Carina E ir Landcruisų kūrimąsi - sužviegia sekundės daliai starteris ir papapapapapa kalena jau salerka
Tiesa, kaip čia praleidom 15min.lt/gazas/naujiena/gatve/bmw-pripazino-manipuliavusi- dyzeliniu-automobiliu-ismetamuju-tersalu-duomenimis-221-931572
Bmw atrodo, kad žvakių net nekaitina, po start paspaudimo pora sekundžių ir dirba tik automatui šaltis nepatinka, tai pašildau 10-15min prieš važiuodamas.
Dar tokio juokingo durų prisoskių ir bagažinės automatikos garso nesu girdėjęs. Vedasi tai kaip vasarą, absoliučiai jokių problemų. Tiesa, 3er garaže, pasižiūrėjau, 3-4 laipsniai.
Tuoj uogienės sušals.
Sian 6.45ryto pakuriau, 7.20val pajudejau, ka zinau, jei nesikurtu, eitu in garaza žvakių keitimui.
prie +12 ir abu benzai vedasi taip, kaip visada tik vat vienas benzas pathfinderis, reik palukėti kokias 3-4min kol į dujas permeta
tingisi tiek lūkuriuot.
Aš ~10-15min šildau tokiu oru, priklausomai,kaip spėju apsirengti normaliai Webasto nėra, tai užvest einu su chalatu
Tiesa brolis turi webasto - pasildė čia penktadienį, tada nusprendė, kad nori pamiegot ir dar kartą pašildė. Kai jau atėjo - neužsivedė, akumas ate pasakė
Teko su kita mašina važiuot, šalta ir dar dyzeliu
Webasta ne OEM? Nes pas mane tai gesina, kai batareikos nebeužtenka.
Ne EOM, ten tas einsprecher ar kaip vadinasi.
Tas kažkaip Eberspacher nemažai eina kaip OEM, taip kad