Diskusijos krikščionybės tematika

Kai nieko nesitiki ir nelauki, nera kuo nusivilti Mirkt O ko reiketu laukti?

pastebejau, kad atsirado nauja mada - pareikskime nepasitenkinima krikcionybe Veee visi kas netingi sako kokia krikcionybe durna religija ir t.t. ir pan. noriu paklaust o ka jus manot apie islama? manot tai labai gera ir tolerantiska religija? nenusivyliau as krikcionybe, nes nezinau kodel tureciau nusivilt Nekaltas Angelas

islamas - tai gana normali ir is esmes taiki religija, tik daug kas ja blogai interpretuoja Nustebęs taip pat sios religijos ivaizdi ziauriai gadina visokie madzochedai ir kitokie daunai Veee

Taip Taip Taippritariu.Patariu uzsukt i islamas.lt ir patiems apie ja pasiskaityti.Negaliu pakesti, kai zmones lyg susitare saukia-islamas blogai, ten niekinamos moterys, ten daug prievartos!Kai paklausi ju, is kur tokios zinios, jie sako-per televizoriu maciau, skaiciau zurnale ir pan.Islamas neskatina jokios prievartos ir neapykantos, tik, kaip jau sake Zava, jo ivaizdi gadina visokie nenormalus tipai

Na ir problemos…Jei kažkas nuvilia, nesvarbu kas tai bebutų - atsisakykite…

ka norit darykit, bet niekad man neirodysit, kad “islamas - tai ganetinai taiki religija”. nesakau, kad krikscionybe taikiausia is visu, bet islamui irgi toli iki taikios religijos Baisu Pavargęs

idomu kodel islamas pasidare tokia religija? ar tik ne krikscionys bande kistis i ju gyvenima, kultura ? bandidami keisti tai kas jau seniai nusitoveje ir pasidare nesugriaunama?

Is kur tu tai zinai?Skaitei Korana?Esu 100 procentu tikra, kad taip manai, nes pamatei ka nors per TV.Ar zinai, kad musulmonu salyse nera vaiku namu?Teko kuri laika gyvent tarp musulmonu.Kai vos ne vos sugebejau jiems paaiskinti, kas tai yra vaiku namai, ju visu reakcija buvo-kaaaaa??? Apakęs Baisu PavargęsMotinos palieka savo vaikus???Atsisako ju???Ir jums tai atrodo normalu???Nustokit smerkt musulmonus, yra daugybe dalyku, ko mes galetume is ju pasimokyti Taip

Tamstos ziniai islamo religija pripazinta viena taikiausiu pasaulio religiju… Angelas

ne nu - islamas zjibs Mirkt nereikejo krikscionims lyst su sawo religija… Nustebęs

teisingai, daug ko vertetu pasimokyti Taip…galvu pjaustymo, ranku kapojimo, uzmetymo akmenimis, mane ypac zavi Sariato teise pas juos Gerai…o bobos - nuolankumo, padorumo Cha cha, cadru neshiojimo Pavargęs Gerai… + reiketu pasimokyti ish ju pakantumo kitatikiams arba netikintiems Cha cha… beje, keistas sutapimas - daugiausia terorizmas religiniu pagrindu yra musulmonishkas…ka tai galetu reiksti Nekaltas…kazkodel tarp musulmonu daugiausia, klaidingai interpretuojanciu savo tikejima… beje, gyvenai tarp musulmonu turbut Vakaru Europoj Šypsena…ten jie yra aptramdyti, taciau butu ju valia, dar nezinia kaip ten kas…

nelabai isivaizduoju ko mes galetumem pasimokyt is tos religijos. ir noriu tave siek tiek pataisyti. as nesmerkiu musulmonu, kaip tau atrodo, man tiesiog islamo religija yra nepriimtina. Nekaltas

visiskai sutinku su underground Gerai

fundamentalistai girdeta sawoka? pamastykit Nekaltas

shiaip man ish religiju labiausiai gal patinka budizmas…gal todel kad tai sunku pavadint religija Šypsena…tiesiog jis nepropaguoja agresyvumo ir netolerancijos, kaip tai daro islamas ar islamo fundamentalistai, kaip jums labiau patinka Cha cha (anksciau ir dabar) ar krikscionybe ar nesusiprate krikscionys Cha cha (praeityje)…shiaip pastebetina, kad dauguma religiju buna kategorishkos ir agresyvios, kol jos “jaunos”, manau su laiku ir islamas atsikratys savo archajishkumu ir “sushvelnes” Nekaltas

Ar kai kurie forumo dalyviai nenusivylete gyvenimo salygomis menulyje ? “Atsakymai” - taip tikrai “uzknisa” saltis ir nesvarumas …negaliu daugiau pernesti ,kitose planetose gyvenimas labiau mielesnis … Cia taip pat kaip ir kai kuriu atsakymais apie krikscionybe -nei kiek nepazista jos, o jau sako savo “ekspertiska” nuomone…

tai jeigu tau arbata neskani, tu gi neprivalai ishgerti jos visa puodeli…

Manau reikia paragauti ,arba bent pauostyti , tada gali sakyti man ji nepatinka, nes as jau paragavau jos skonio pats , o ne tik girdejau nuomone kad ta arbata neskani is tokio pacio kuris irgi neragavo.

na turbut reikia bent 15 metu vienuolyne praleist, kad butu galima sakyt, jog “vos vos pauosciau” Šypsena

Po 15 metu jau butum su storu pilvu nuo arbatos Juokiasi , bet “arbatos” prasme tikrai “super krutas” butum. O , shiaip ,kad pauostyti manau tikrai nereikia tiek daug pastangu.