gerai
As irgi uz aktyvuma 100% negarantuoju, nes dirbu
Disima rašė:
As irgi uz aktyvuma 100% negarantuoju, nes dirbu
Na kadangi ir aš nesu didelis kompiuterastas, tai ir aš būsiu nevisada
niu ale ziu nejuda reikalaitai galima as klausimuka uzduosiu?
cia gal diskusijos nebus, bet man siaip idomi nuomone
AR ZIURIT PASAULIO LENGVOSIOS ATLETIKOS CEMPA?TAIP AR NE?IR KODEL?
Dabar nežiūriu, tik vakar klausiau, ką šnekėjo LR komentatoriai, kol kažkas bėgiojo ir jau kai išgirdau, kad Alekna laimėjo, tai surėkiau Jėė ar kažkas panašaus, na esmė tame, kad radiatoriai ėmė kažkaip skambėti ir daužyti ir išgirdau keletą necenzūrinių žodžių iš už sienos, turbūt nuo vėjo
brol, mane irashyk, pasistengsiu be keixmu
eraserx rašė:
brol, mane irashyk, pasistengsiu be keixmu
gerai, bandysim visi taisytis nuo kalbos kenkėjų
ups…pati pamirsau atsakyt Aleknai
as ziuriu nes kazkada biski sportavau, tai kazkaip idomu
medutei rašė:
ups…pati pamirsau atsakytAleknai
as ziuriunes kazkada biski sportavau, tai kazkaip idomu
Šaunuolis Alekna - pirmas Lietuvos atletikos istorijoje pasaulio pirmenybėse iškovojo auksą
Gerai žmonės - rašykitės, aš einu į parduotuvę, po pusantros valandos būsiu, nes labai daug reikia pirktis
nu vsio,alkoholi, kurk diskutuotina tema,nes lengvoji niekam nerupi o beto ner cia ka diskutuot…
Nu Tu cia mane nustebinai! Irasyk mane prie diskutautoju!
Geras sumanymas
Jei bunu namie, isijungiu TV ir butinai pasiziuriu tokias varzybas Laukiu nesulaukiu Europos vyru krepsinio cempionato pradzios
Bravo V.Alekna
Alkoholi, is kur tokia mintis tau sove i galva? Visai neblogai sumastei… Irasyk ir mane i sarasiuka…
Krc… Su mielu noru bet mano gaidys neatidaro temu kuriose virsh 150 komentaru…
ogo, Alkoholis atsisako keiksmažodžių ir idėjų gerų sugalvojo
kažkas čia itartino
bet pagirtina
šiaip, jeigu ką, tai ir mane į tas diskusijas įtraukit. pažadu gražiai, bekeiksmažodingai diskutuoti
O jau musu cia visai nemazai Alkoholi, tik tu islekei ir chebra susirinko
Nu va įtraukiau naujus narius ir va tuoj paskelbsiu temą bei parašysiu savo sutrumpintą nuomonę, tuomet imsim diskutuoti ir paskui jau žiūrėsim, kas aktyviai reiškiasi ir ką galima įtraukti, ką galima išbraukti iš sąrašo
TEMA: Europos Sąjunga: Reikalinga ji mums ar ne?
MANO nuomonė:
Ne per seniausiai įvyko referendumas dėl Europos Sąjungos, balsavo net mokiniai(na jų balsai nebuvo įskaičiuoti, tai buvo tiesiog apklausa, kuria buvo siekiama sužinoti nepilnamčių nuomonė apie ES).Šis referendumas parodė, jog Lietuvos žmonės(dauguma) nori, kad mūsų šalis įstotų į ES. Mano nuomone, ES yra labai panaši Sąjunga kaip buvusi baisioji Sovietų Sąjunga. Dabar argumentuoju - man atrodo, kad, atsivėrus naujai rinkai bei įvedus vienodą valiutą visose(beveik) ES šalyse, kils didelis, liaudiškai tariant, bardakas. Juk panaikinus sienas ir suvienodinus valiutas, pragyvenimo lygis bei ekonominės šalių padėtys skirsis, o tuo labai smagiai pasinaudos kontrabandininkai. Yra paskaičiuota, kad ekonominis lygis maždaug nusistovės 2010 metais, bet ir tai - maždaug, vistiek šioks toks skirtumas matysis. Kodėl žmonės tokie naivūs? Juk atsivėrus naujai rinkai ir naujam gausiam prekių eksportui į Vakarus, mūsų ekonomika gal ir pakils, tačiau ar nebus viskas taip, kaip buvo Sovietų Sąjungoje? Juk sovietų Sąjunga žadėjo labai daug, o praturtėjo ir gerai prasigyveno tik vienetai, o visa tauta skurdo. Visi suprantame, kad kainos kils, o ką mąstyti vaikų namams, seneliams, invalidams, netgi vargšams? Nejaugi jų pašalpos ims ir padidės taip greitai kaip kils kainos? Aš manau, kad ne. Tauta nuskurs, bus žmonių, kuriems ES padės užsidirbti didelio pinigo, tačiau vėlgi - nukentės žmonės, kurie yra remiami valstybės. Tai vat… Laukiu priekaištų