Dim eyes and ..

Dim eyes and …

galima pasveikinti uz bene atviriausia nudes, tarp visu seseliniu kuriu cia buvo ideta Cha chaneblogai Taip

sexy Niam niam

tas batas… Cha cha pagalvojau kad rankine

nelabai as ce suprantu… bet man kazko per tiesmukiskai atrodo viskas.

A tu ne ten ziuri. Tu i veida ziurek, i akis, i plaukus Šypsena i visa kita nekreip demesio…

pagalveles ar dar kazko kampas apacioj tarp kojyciu ne i tema Šypsena

Baisiai banalu

Kokybe gera aisku, bet pritarciau - banaloka. Lygiai tokiu darbu kai kuriuose tinklapiuose tukstanciai…O padaryta aisku profesionaliai, to ne atimsi…

Fotografas_1, ar kartais ne vanile.lt dirbi?

Na, vanilei dar toli toli iki tokiu fotografiju. ten kazkoks asilas savamokslis sedi. Tiesa pastaruoju metu kiek pasiziurejau, kokybe zymiai pagerejo, taciau turinio prasme ten vis dar vargo vakariene. Beje tas batas-rankine tai tikrai nesiziuri.

Per daug atvirai… jokios paslapties nebelieka.

pritariu *artiste* i Taip Nekaltas

vanilej asilas jau 4 men nedirba kiek man zinoma. Ir shi nuotrauka butent ish vaniles fotosesijos.

o as ka sakiau, ot kur akis Šypsena

asilas priskalde malku. dabar tenka truputi skiesti ta ju sriubyte…

Sekmes. Nes asilo fotosesijos isties buvo kazkas klaikaus. Beje, daba man suprantamas toks netiketas ir staigus vaniliniu fotografiju pagerejimas, lyginant su pries pusmeti matytomis demo nuotraukomis Linkiu dar patobulinti ir turini.

Jei tas puslapis dar gyvens - noriu padaryti ji stipriai orientuota i fotomena ir i gera erotika. na tam kad urlaganai padrocintu o kad butu nors negeda rashy kad ten lietuvishkas erotinis portalas. Bet pas juos yra savi reikalavimai ir savos taisykles…

Tokias nuotraukas tik i Vanile ir deti NekaltasTiesiog neidomu: per daug gerai matosi Cha cha seseliu baisiai truksta, nebutinai tokiu kaip Bado, bet vistik … reikia.

Beje, o kas ta Vanile? Ten nei erotika, nei menas - abieju nebent uzuominos. Chren znaet to saito paskirti. O dar pinigu praso Cha cha