Dim eyes and ..

siaip sutinku su peda_smely, popsova nuotrauka, playboyiska tokia.

remai tai kaip ish seubo filmo

nu spalvos, ok saunuolis pritaikei, nu bet znai… reiketu paslapties… kokios nespalvotos fotkes, su seselias…oi tada butu grazu ir ne tiek nuogumo ATVIRO. nes PASLAPTIS traukia

Šypsena Fotografe, o ka vanile nebonkruotoja? Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Šypsena kazka girdejau kad ne tik fotografas bet ir visi kiti ten sh sumale… biski apsidziauge per anksti pinigais… nu gal situacija dabartiniu metu kiek kitokia ten pas juos… bet nemanau, kad tavo shi fotke skiriasi nuo praeitu metu fotkiu :confused: fotoerotinis menas suprantu kaip kad toki: img.photosight.ru/2004/11/24/683959.jpg kardas 260Litu medijoj parduodamas… arba kaip kai kurios bado fotkes

Vampiro, pamirsai parasyt, kad fonas, ant kurio sedi mergicka, kainuoja ~300$ O del PASLAPTIES is didziosios P raides… tai, manau, paslaptis-paslaptim, bet nereikia manyt, kad ziurovas yra arabas, kuri istinka erekcija tik pamacius moters riesa ar kulna… Kaip antai - puikus erotines foto pavyzdys: photosig.com/go/photos/view?id=1119902

siaip gerai, bet labiau patinka kai kunas nepersisukes ;] **

patinkanti nuotrauka.nors man asmeniskai tas batas nepatinka, kazkaip nesipaiso i konteksta viskas taip siltai gelsva, o batas…

Mano batai buvo du Vienas dingo, nerandu Antras nukirptas kadru Cha cha

nu meno 0, betgi ne apie tai kalba? visiskai nesuprantu zmoniu, sakanciu "daugiau paslapties, daugiau paslapties! " - atvirksciai, tas paslapties reikalavimas visiskai banalus. o fotke skirta ir pataiko i zanra, nors, zinoma, nepasakyciau, kad pernelyg jaudinanti, o kokybes tiesiog negaliu komentuot. zodziu, reziumuojant, nereikalaukite to, i ka nepretenduojama…

cia mano nuomone, man cia nera tokia fotke, i kuria parodoj ziureciau ir letai linguociau galva " o…cia grazu. cia grozis." ne, man per daug cia nuogumo ir pigumo. man sitos daug gerenes, tokios man ir patinka Bado : [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_file_view/24558 2.491-=(1816489772](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_file_view/245582.491-=(1816489772) Sauzi: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_file_view/24548 6.491-=(1637859596](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_file_view/245486.491-=(1637859596) nes cia seseliai ir juoda - balta zaidzia. ir cia nera pigu. cia mano nuomone, man tas patinka Mirkt

oi, jazmineli, bet kiekgi galima apie ta pati? cia ne parodine fotke. cia ne menine fotke. niekas cia nedaro meno, cia grynoji Šypsena erotika. bernams akims ganyti. tu zongliruoji banaliais reikalavimais… hm, nuo kada parodose “grozis, cia grazums, cia grazumelis” reikalingi? man rodos, kad tie laikai pasibaige su Ciurlioniu.

cia ne menas . o as ieskau meno, kad galeciau pasikrauti. ai blyn sunku dbr mastyt… zodziu, good luck Mirkt

Jo - cia gryna komercine erotika. …Fotografe, o ka vanile nebonkruotoja? kazka girdejau kad ne tik fotografas bet ir visi kiti ten sh sumale… biski apsidziauge per anksti pinigais… nu gal situacija dabartiniu metu kiek kitokia ten pas juos… bet nemanau, kad tavo shi fotke skiriasi nuo praeitu metu fotkiu :confused: Pernai ash ten nedirbau. Ir tai ne fotomeno puslapis, ten gryna komercine erotika su konkreciais reikalavimais. Taip, kai kurie zmones kurie male sh…ish tena pashalinti. Na atvirai sakant beveik visi. Prie kai kuriu pashalinimo ash truputi prisidejau Cha cha. Vanile keisis. Greitai, stipriai ir ish esmes.

Belieka palinketi sekmes. Visada malonu girdeti, kai kazkur kazkas daroma, kad butu geriau.

As manau jog jeigu neziuri i sita nuotrauka (>>tam kad urlaganai padrocintu >> Mirkto ziuri i veida ir akis tai tikrai neblogai.Ir man nelabai suprantama, kas cia yra taip jau per daug atvira, man kaip tik kai grazus kunas, norisi matyt ji detaliau. zaidimas su seseliais irgi gerai, taciau tai jau kitas stilius. Gerai

nzn nzn… niekada tokiose fotografijose nemachiau nei grozhio nei meno… na… ne tai turiu omeny Mirkt yra erotika, ten grazhu. o chia? chia stobal vanile.lt Liūdnas

niu graziai ir gundanciai cia jau tikrai Šypsena

grazu Šypsena

pritariu daivaras

Man, žmogui iš paalies, nuotrauko absoliučiai jokio įspūdžio nepaliko.