Deus Ex - jau prekyboje
youtube.com/watch?v=vZbQYCFmtL4Grafiskai - meh. Konsolinis variantas. Zaidimo prasme ir istorija - uzkabino iskarto. pradzia labai idomi, atrodo losi jau zaidima, o pasirodo ten tik intro visdar priesistore tokia mini. Kompu sugeneruotos scenos(ne tos, kur naudojamas zaidimo varikliukas) atrodo fantastiskai ir ta mergiote jose atrodo nepriekaistingai. bet scenose, kur naudojamas varikliukas tai atrodo kaip gana senas zaidimas, bent jau teksturos. jauciasi sioks toks mini lagas pele sukiojant. ten kokia puse sekundes gal tarp pasukimo ir sureagavimo kameros. tai buna toks jausmas, kad fps yra mazi, nors fps dazniausiai prilipe buna prie 60fps ribos. Sukasi labai smagiai viska paemus. P.S. video lukterkit siektiek, pakol suprocesins youtubas i 1080p rezoliucija. kazkaip letokai jie siandiena procesina.
Grafika tai dzin vis ne 2002-ųjų bus. Svarbu pats gameplay ir ar įtraukia. Dar ne greit bandysiu, angry birds seasons pakapot dar biškį reikia.
VSync bandyk išjungt, gal pelės lagas dings.
kazkaip dooma 3 primine video atrodo idomus zaidimas… o ir grafika akiai maloni.
Muzika pagirtina pabaigoje.
Doom’ui toli toli iki sito zaidimo. AI ne zombiai besmegeniai, o siektiek galvojantys augmentai Simerai, ATI turi bedu su screen tearing’u be vsync. Nera tas lagas toks blogas. Jis egzistuoja, bet priprasti galima. nera taip kaip kaikuriuose konsoliniuose zaidimuose, kai ten vapse sekundiniai trpai tarp judesiu. 25cm, Underwolves - Redeemer paskutine daina.
Laukiu kol atsiūs. Šiaip filmuke gražiai tie automato blyksniai atrodo. Seniai tokių nemačiau žaidimuose. Na o mano manymu grafika nėra tokia jau ir prasta.
daznai buna, kad kai nejudi ir isiziuri i texturas, tai atrodo nekaip, bet kai pradedi zaist ir i smulkias fono detales neziuri viskas gerai buna
Ne ne, grafika nera prasta. Siaip kureju demesys buvo ne grafikai, o paciam zaidimui. Veikeju atkurimas gana prastas ir isplautas, drabuziai gerai aturti, bet veikeju judesiai, tai vienas prasciausiu aspektu zaidimo. Ta mergiote kuria matome pradzioje, as iskirpau dali zaidimo, kur reikia je lizuvi iskisus sekioti po visa pastata, ir jos eisena tokia, kad atrodo, jog ji invalide yra. nors kas ten zino, gal ir yra. o pati aplinka irgi gerai atgaminta. savotiskas piesimo budas tam tinka. Paciame gale filmuko, kur prieinu labai arti tu apsviestu kolonu, tai ten viskas buvo padaryta su hd teksturom, tik video suspaudimas biski pablogino vaizda, reiks sekanti karta pakelti nustatymus spaudimo anyway, zaidimas vertas demesio tikrai.
Nu tai kai viskas susilieja, tai ir neimatai tragisku teksturu, tas budinga konsolems ir PC zaidimams kurie yra konsoliu portai. Pabandzius Crysis 2 DX11+High res textures, gali stovet ir ziuret i siena ir grozetis visa diena
nu tai stovek ir grozekis siena zaidime
Mane tai labai nervuoja tokiuose žaidimuose, kuriuose story yra svarbus elementas, veidų animacijos prastos. Dar aniamcijos prastos nervina. Su šūdina grafika galima susitaikyt, jei žaidimas geras. Tik, kad kartais iš principo pikta dėl prastos grafikos, todėl kad turi milžinišką biudžetą. Ypač po visokių uncharted.
Nesupratai isvis goni Bendra vaizdas koks buna zaidime, kai kiekviena textura high-res iki detaliu isdirbta… Pabandytum bent, tai paziureciau kaip tau gerai atrodytu uzblurinti ir pixeliuoti zaidimai
Kushliau, siame zaidime veido israiskos siokios tokios yra, bet lupu sync yra katastrofiskas kalba kaip zuvys. CTU, crysis 2 tos sienos nieko ypatingo neatrodo, turiu as video su viskuo ant max, pasiziek mano youtubes kanale. zaidimas siaip ar taip atrodo labai graziai, bet ka dx ir high res texturos turejo prideti, jos to nepadare ir sienos visdar atrodo kaip vienmatis piesinukas.
Bet vistiek nepalyginamai geriau atrodo nei DX9 ir low res, as pats losiau. Per youtube tai ten skirtumo net nesimato sakyciau, ziurejau palyginimus tai identiskai beveik viskas atrodo, o losiant kaip keiciau nustatymus, tai kaip diena ir naktis. Beto nereiktu noret per daug, nes ir taip su GTX 570 averange fps 45, kas bent man yra minimumas losti. Zemiau 40fps man ne zaidimas, taip kad geresnes grafikos net nepavilktu…
zemiau 40 fps ne zaidimas tai dekis dvi gtx 570 ir galesi tureti 55fps, bo kaip cia db su viena vga siais laikais sedeti, ne lygis gi, o po metu galesi keisti i nauja serija, ir taip kas metai, norint islaikyti tuos fps stabilius (as galesiu nupirkti uz 30% kainos ir sekmingai losti su 30 fps dar gerus metus visus zaidimus) ech, geri buvo laikai, kai tebuvo rinkoje vienintelis 3d spartintuvas voodoo ir visi lose zaidimus ne del grafikos, o del scenarijaus, o db…tai fps per mazai, tai teksturos ne high end, tai sulieta per daug…
Gal tu nebevelk Jei nesugebi ipirkti ir nesilaginti su 30fps, tai nereiskia kad kitiems patinka lagu rojuje sedeti Kaip daugiau FPS niekad nesi mates, tai ir 30fps atrodo puikiai. 30fps visiskai ne tas jausmas losti. Viskas turi eiti i prieki, grafika irgi, jei tu neiperki geresniu kortu ar SLI nereiskia, kad niekam to nereikia, yra kas 3way susijunges GTX590, tipo jis ■■■■■■■? Jam reikia ir jis turi pinigu, o tokie kaip tu ateina ir aiskina savo nesamones vargsai Mol grafika gerai ir pixeliu rojus yra ir 2005 metu teksturos irgi super, nes as neiperku tokio hw, kad ja vilktu
lagas tu lagas, sugebu as ipirkti daugiau negu tu isivaizduoji, tik nesaukiu ant kiekvieno kampo del to, ir mates as daugiau negu tu bent bandai isivaizduoti, 3 way gtx590 susijunges, ir ka - cia sustriausias pavadinimas, kuri radai? tipo e - penis ilgas pas ji ar kaip, nors tuoj uzgiedosi, kad tavo koks draugelis turi susijunges tokias tris vga ir kad matei kaip pas ji fps skraido… kaip pats susijungsi taip tada ir kukuok, juokina mane tokie grafikos vergai, kurie moka sneketi tik is skaiciu ir teorijos, patys nieko nesulygine, va kai insidesi tas tris vga, salia lygiagreciai pasistatysi savo 570 ir tarkime kokia mid end 460, ir paleisi ta pati zaidima, suprasi kad tie tavo afigieni fps nuo 40 iki 30 praktiskai skiriasi vos akim iziurimom detalem, tokiom kaip dumo pasklidimas, ugnies plevesavimas, na arba dulkes ant zemes, ko losdamas greita zaidima seip ar taip nepastebesi ( o ne tavo numanomu laaaguuu) ir geriau pasidomek kaip skaiciuojami fps, pries pradedamas sneketi, ar bent lyginai ka ka nors is mano isvardintu dalyku, ar bent kaitaliojai vga ir ziurejai kuo skiriasi ( ne metu begyje, bet darant testavimus), jei esi tai lygines, td atsiimsiu savo zodzius, nes gerbiu zmones, kurie sneka ne is oro…o i tavo klausima ar pats visa sita bandziau - taip, kadangi vis dar darbuojuosi savo pomegiui tokioje srityje, turiu galimybe issibandyti ir po to rasyti cia komentarus, o is tavo puses pasirode tipiskas lietuvizmas, jei kazkas atsako stipriau atgal i komentara, tai butinai reikia aploti kad jis neturi pinigu, neiperka ir pan…cia vienas is budu kaip pasakyti - as nezinau ka sneku, bet uzlenksiu i tokia puse, kad uzkils gincai visai ne apie tema…vsio, daugiau nebetesiu sita tema, nes taip iki begalybes galima gincytis…peace
ant skaudzios vietos uzlipau, nes nerasytum tokiu nesamoniu 30fps zaisi tik tada, jei nieko geresnio neturi. Auksciau 40fps prasideda malonumas zaisti, man nesvarbu tie tavo skaiciavimai, nejuokink As savo akim naudojuos ir puikiai imatau kaip man geriau losti. Man nereikia 3way GTX590 susijungti ir as nieko cia nebandziau parodyti, graudus esi… Prie ko e-penis? Grynai is pykcio rasai tokias nesamones, as tik paminejau jog yra kas turi, o tave tai jie juokina kaip suprantu (kuo aukstesnio fps siekejai). Ir kam man susijungti? Cia tau reiktu susijungt, gal tada suprasi, kokiam lage sedi su savo 30fps Nes as nieko pries jas neturiu, isvis nesusije dalykai, anger management kursa praeik Pasakiau, kad neiperki, nes pats pradejai apie taupymus sneket “paimsiu uz 30% kainos” ir t.t. Nieko asmenisko as neturiu pries tave nesijaudink Ir isvis kam man ten kazka kaitaliot? Pasakiau kad 40fps min normaliam zaidimui, apie kokius cia testus man reik suzinot Biski sek apie ka kalba eina isvis As tavo posta supratau lyg as ■■■■■■■ buciau, nes megstu 40fps ir daugiau, uztai ir piktai atrasiau, dabar aiskiau>?