na ok, per stipriai gal pasnekejau, sory jei izeidziau, kai uzsidegu, sunku sustoti tiesiog megstu argumentuotas nuomones, o ne kazkas kazkam sake kazka arba turiu viena ir zinau kad jis veikia gerai, ta prasme net nebandzius teigti kad 40 fps tai jau riba kai zaidimas gali veikti gerai…ka ir norejau pasakyti kad lygiagreciai pasileidus su tarkime 30fps, skirtumo didelio nematysi, bus mazos smulkmenos, bet tikrai ne lagas…esu isbandes tuos fps svyravimus, maciau skirtuma ir jis tikrai ner toks baisus kaip tu teigi… P.S. del nupirkimo tai mahau buvo aisku kad cia tenorejau pasakyti, kad ir po geru metu jei paimtum metu senumo vga, su jom galetum sekmingai losti naujus zaidimus, nesukant galvos del tu fps…cia nebe tie laikai, kai kiekviena naujai isejusi vga deda senesne apie 40%…
Dabar BC2 paemiau ir uzlockinau ant 30fps, vos akys neiskrito Ka kalbet apie zaidimo malonuma. Nu zodziu kaip kam geriau … Nebesigincyjam.
nu ok, tu man td paaiskink per kuria vieta tu matai fps trukuma butent, seip idomu pasidare…ar kad vaizdas pats lagina, ar kad jauciasi sunkumas?
Nu ne sklandziai juda viskas, lagas gal per stipriai pasakyta nes zaisti imanoma (pats gi PS3 turejau ten visi zaidimai 30fps), bet nera ka lyginti su aukstais fps 60-70. Minimum kuri dar pakenciu yra 40. Bet vistiek norisi 55-60 fps, nes tada smagiausiai zaidziasi… Gal as labai jautrus , bet man 30fps tikrai labai mazai neisivaizduoju kaip kasnors gali nematyti skirtumo… Nors gal ir isivaizduoju, buvo PS3 zaidimas Killzone 3, ten isvis 18-25fps lagynas tiesiogine ta zodzio prasme, tai mano skundai kaip i siena ejo, niekas be keliu zmoniu nepastebi kad lagina ir itariu iki siol niekas nieko nesutvarke… Zodziu kaip kam… Pvz paziurek youtubej Battlefield 3 caspian boarder traileri ir poto atsisiusk 60fps video faila fileplanet.com/221851/220000/fileinfo/Battlefield-3-%2 7Game scom-2011:-Caspian-Border-Multiplayer%27-Trailer tikrai nesinori grizti prie 30fps…
hmmm, na del konsoliu tai ten kai sienos uzloomintos tai to lago tiek nesijaucia, viskas apvalu ir fps nesimato, na del BF3 tai as biski skeptiskas del jo, tol kol jis neisejo, nes kol pats nepameginai, tai video gali ziureti neziurejes, vistiek kai gyvai matysi zaidima, tada ir lyginsi, nes youtubeje ten alpha relyzu kie suprantu paremta, tai dar gal net ir nebuvo tiek fps imanoma istraukti, kol nenusifavo varikliuko, nu fig znajet, iseis, zesim, gal visgi ir akys duoda savo kazkiek, vieni maziau jautrus, kiti daugiau tiesiog as tokio tragisko skirtumo nematau, na bet kokiu atveju praejus uzsidegimui smagu buvo padiskutuoti
Nu siaip eiline diskusija, pradzioj susimusa diskutuotojai, paskui graziai viska uzbaigia
virtuali realybe ir jos privalumai
30fps lagas? Man rodos kažkas stipriai nežino kas yra tas dėdė lagas…
Tik nepradedam vel 30fps yra labai gerai, sauniai viskas graziai
Kaip visada, ateis 52220 ir apsvies visus O viskas priklauso nuo to, kaip padarytas zaidimas, vieniem zaidimam zaisti uztenka ir 15 fps, vaizdas grazus ir netrukciojantis, kiti ir su 30 fps atrodo kaip lago rojus.
Nuo kada FPS diktuoja vaizdo grozi? FPS = Frames Per Second. 30 tai 30, bet kad siuolaikiniai draiveriai ir gelezis niekada nesugeba tu fps islaikyti pastoviu. 30fps yra vidurkis, kur minimumas krenta net zemiau 25fps. Yra vos keletas zaidimu, kurie sugeba sugeneruoti viska gana sklandziai ties 30fps riba, kad nesijaucia to velavimo ir trukciojimo. Yra zaidimu, kurie vistiek trukcioja bunant ir 50-60fps. bet visumoje tie kas sako, jog tipo saudyklems uztenka 30fps sapnuoja ir nelabai gaudosi kas yra stabilus FPS. Butent tai yra pagrindine priezastis, kodel paskutini menesi as nebejungiu PS3, nes jau darosi nebeimanoma zaisti akiu nevarginant. meldziuosi, kad tik BF3 turetu toki pat FPS kiek kaip BC2. Pabandzius Uncharted naujaji MP man net ir tas atkrito kaip geidziamiausias zaidimas ir dabar galvoju ar pirkt, ar nepirkt.
Skaitant reviewus tai pa kol kas šis geimas kala į klyną visiems šiais metais. en.wikipedia.org/wiki/Category:2011_video_gamessakyčiau jis pretenduotų į metų geimą nes apart Dead Space 2, F.E.A.R. 3, na, kad ir Crysis 2 ir Mortal Kombat (ble kodėl jo nėra PC why why why ) daugiau ir nėra iš ko rinktis…
Ogrish pritarta! CTU o tu kai sumastai parsisiust ar nusipirkt zaidima pazvelges i ji galvoji “O taip!, jau isivaizduoju kaip virsutiniam kampe bus parashyta “60fps” kaip maloniai grajinsis…” Kazkaip ne nuo to galo diskutuojat, pas ji nors 120fps, jei istorija *****a, arba jos nera - nezaisit