Del karate

Juokiasi 10 danas - jau dievas Juokiasi

O kažin kaip yra, kai aukštą daną už babkes ir tinkamus ryšius įsigyji (kas dažniausiai ir būna)? Ar meistriškumas tada auga? Juokiasi

Kas stipresnis: dyzelinis traukinys, ar karvė ant ledo?.. Nekaltas Kai pamąstai, tai kaktomušoje, matyt, karvė virstų į jautieną, bet be dyzelino, tai karvė naudingiau - pieną duoda, pvz.

Ble, diskusija “dėl karate” yra lygiai tokia, kokią ir aprašiau… Taip

Saksum, Ninja ir be babkių čeburaška-ryu tau daną duos, jei paprašysi… Cha cha

Tai kad aš pižamos neturiu Ne O kaip atrodys - be pižamos ir su danu Cha cha Geriau jau toliau mordaboiščiku būsiu, be dano…

Hmmm… panašu kad karate tampa patyčių objektuApakęs Bent jau man toks įspūdis iš šios diskusijos susidarė. O gal aš klystu?

Ar čia nauja tendencija tokia? Ką tik grįžau iš už jūrų marių- žiūriu Dievulėliau iš visko komedijos daromos. Negerai taip chebryteNe

Ne, ne karate yra patyčių objektas. Pati metodika yra patyčių objektas.

Kritikuoti reikia, nes be kritikos visi dievais pavirsta. O su dievu nepasiginčysi, ane? Mirkt

Kita vertus, tik diskusijose gali gimti tiesa. Jei tu aklai kaip višta kartosi Ojamos žodžius, tu tikrai netapsi karate vystytoju, bet tapsi Ojamos pasekėju Nekaltas Gal tai ir nėra blogai… Bet tai ir nėra gerai Cha cha

[/quote]

Sorry kol kas rasysiu be lietuvybes, laptopas kazkaip nenori priimti LT pilietybesŠypsena

Trumpai noreciau pasakyti del danu. Kad rysiai yra reikalingi, tai cia faktas, bet tu man pasakyk kur ju nereikia??? Tai yra naturalu ir Johno Rawlso "nezinojimo uzdangos" principas nelabai kur galioja. O del babkiu tai net nezinau. Paimkim pavyzdziu Fudokano ikureja Ilja Jorga- jam skregos japonai suteike 8 dana, nors siaip tai yra gana retas atvejis, turint omenyje kad japonai yra linke monopolizuoti Shotokana ir kartais ju dominavimas yra vos ne rasistinio pobudzio. Kad Jorga yra rimtas kovotojas, tai manau nelabai kas isdris papriestarauti. Kas netikit- pasidomekit jo kovu statistika. Negi Saxum isdristum teigti kad Jorga danus nusipirko uz babkes?

As nesakau kad karate korupcijos nera. Tiesiog nemanau kad nei Saxum ,nei kas kitas is cia esanciu yra kompetentingi teigti kad "ten viskas" praeina uz babkes. O gal as klystu ir jus gerai pazistate uzkulisini karate federaciju gyvenima? Tokiu atveju butu labai idomu isgirsti ka nors konkreciau, o ne "visi jie tokie" LauksiuMirkt

Take it easy guysLabas
Respect

Nieko tokio, suprasim Mirkt

Matai, aš ne pižaminis, tikrai nežinau karate užkulsių. Apie šiuos dalykus DarkSaid gerai išmano, buvęs pižaminis, kaip ne kaip, bet su humoro jausmu Juokiasi Jis ir apie Ilja Jorgą daug gali papasakoti, manau, gerokai daugiau, nei tu gali Liežuvis (nors apie jį ir aš šį tą žinau Mirkt) Bet gal aš nieko nepasakosiu, kad nesąmonių nepripasakočiau, paskui ateis DarkSaidas ir išpy_zdavos manę Žliumbia

Šiaip aš netvirtinu, kad visi diržiukus perka, bet tokie atvejai pasitaiko ir gan dažnai. Ir nereikia čia pasakoti, kad jie šventuoliai Piktas Tas pats Ojama buvo geras veikėjas Piktas Beje, tai ne tik karate problema, taip visur yra. Net gerąjame aikido Mirkt Lisicyno atveją visi žino Mirkt 7-as danas - ne šuns pypas Juokiasi Nors jam tie danai ne visai aikido srityje suteikti, čia žuvimi kvepia (ar suprantat apie ką aš?)

Žmogus jau toks yra, jam pinigai kišenės nedrasko. Net japonams Cha cha

Japonam pinigai jau kišenes nuplėšė - visos pižamos be kišenių!.. Cha cha

Pasipy_zdavosiu vėliau!.. Mirkt

Va va, arba parodyti draugams…

Anądien vaikščiojau po Akropolį, žiūriu - juodi diržai po pigiąja Apakęs Vos nesusigundžiau Juokiasi O ten perka, moka didžiulius pinigus… Juokiasi

Na, tai beliko tik pižamą įsigyti, apsivilksi, ir galėsi rėkti KIAAAAAAAA! Cha cha

Nu tai jau taip, be pižamos diržas bevertis. Ai, bet gal aš geriau kokią aikido aprangą įsigysiu, dabar taip populiaru aikidoka būti Nekaltas

Aš tai manau, kad prie aikido labai tinka joga Taip. Ir dar budizmo teoriją gerai įsisavinti reikia, kuri teigia, kad viskas, kas mus supa, yra iliuzijos. Vadinasi puolantys priešininkai ir skausmas taip pat iliuzijos. Užsidedi pižamą, kurios apatinė dalis nedaug skiriasi nuo sijono (tinka ir bulvių maišas), užsiriši juodą diržą (Saksumskis žino, kur galima pigiau gaut Taip), atsisėdi į lotoso pozą ir galvoji, kad esi visatos centras (pasaulio bamba anot DarkSide©®) ir kad priešininkas tai tavo klystantis brolis. Jei tas brolis kerta per kairį žandą, atsuki jam dešinį. Beje, klystantis brolis taip pat iliuzija Taip. Todėl visatos centro, kuris dėjęs ant iliuzijų, niekas nepajudins Ne.

Gerai Juokiasi Gerai tu čia Juokiasi

Tai kad aikido sijonas prie pižamos - dar papildomai kainuos!.. Cha cha

Tai Ninjus siūlo bulvių maišą panaudoti.

Fabsės kašarui skandinti, ar kam?.. Nekaltas

Siūlau pervadint šitą forumą- "kovinių menų išsityčiojimas" Cha cha.

Angelas

Maišas turi labai daug privalumų, beveik kaip mėsos gabalas, iš kurio galima padaryti labai daug naudingų kūnui ir sielai produktų, kaip antai šašlykas ar kepsniukas Niam niam Maišas tinkamas bulvėms laikyti, kašarus skandinti, bobutėms ant galvos mauti, norint pensijas atimti, arba aikido sijonams pakeisti Cha cha