as neseniai lankiau karate …bet dirzo negavau nes ishejau…o mano drauge jau turi geltona (aisq mazas ligis bet moka nemazai judesiuku) taigi ji manau nesutriktu ir apsigintu…jau buvo sumusus klasioka wisi kaulai sake skaudejo
Nėra reikšmės, ar tu turėsi juodą diržą, ar ten žalią. Jei jau juodas, tai jau nuo visų apsigini? O jei rudas tai dar ne?
Nemanau…
Pradedi lankyti karate ir kuo toliau tuo labiau įgauni pasitikėjimo savimi ir daraisi šustresnis, tipo "nieko nebijau ir visus primušt galiu", nors ten koks gaidukas palankęs vos keletą mėnesių .
Diržas parodo tavo meisrtiškumą technikoje. Ir nemaišyk to su gatvės muštynėm . Tai visiškai skiringi dalykai. Prie tų skirtumų prisideda ir varžybinės kovos.
Taigi technika gali būti ideali, bet jei nesugebėsi apsiginti gatvėje ir pabėgsi, tai čia jau "pižaminio" požymiai, kai galvoji kad viską moki ir nieko nebijai, o už kampo į galvą gauni…
Tai nemaišyk šito, turėk juodą diržą, bet jei m**nius esi, gatvėje nuo visų neapsiginsi.
Na jo,svarbiausia ne kox dirzhas,o kokie ygudzhiai, o su laiku manychiau jei aeia,jei uzhsiimineji rimtai karate, kazkada lankiau,bet mechiau,laiko nebuvo, dabar kazaip gailiuosi,visgi gal kas butu ish manes doro isheje
Ninja, ir AŠ noriu to šniūriuko pižamai!.. Tada gal irgi galėsiu apsiginti nuo kiekvieno. Ypač - moderatorių… Aš taip spėju, kad šitas diržas veikia kaip ir nematoma kepurė… Tik daug “krūčiau”!..
Apie tai ar apsiginsi sprendzhia tavo smugio stiprumas,reakcijos greitumas,drasa,gebejimas kesti skausma, ishtverme ir elementarus mokejimas mushtis - mokejimas trenkti, uzhsidengti, uzhlauzhti ranka ir prismaugti. Ir nuo jokiu dirzhu tai nepriklauso, na beveik. Nes gal tu ir gali su dirzhu kovoti ringe, pagal taisykles - tashkams. Bet gyvenime taisykliu niekas nesilaiko ir tashku niekas uzh smugius neduoda, chia vienintelis tikslas tavo gyvybe ir sveikata. Ir to ishmokinama visai ne ten kur dirzhus dalina.
Va, Saksumskiui ir vėl smegenys perkaito - eik ŠALTO alaus įkalti, čia nebajeravęs!.. Juk “savigynos karate” ir krūti juodadiržiai su pižamomis ir pervadino į kovinę, kad krūčiau skambėtų… Negi nežinojai?..
O, beje, Nindziaus čeburaška-sailing-ryu tai priskiriama kuriai kategorijai?.. O tai diržą išsikaulinsiu, o po to paaiškės, kad čia visai ne kovinė karate - tai kokia nauda iš to?..
Taigi aš tai ir turėjau omeny Nu gal reikėjo kabutėse parašyti Beje, kas yra "savigynos karate"? O kas yra "kovinis karate"? O kas yra tiesiog "karate"? Visi gi pagal tuos pačius principus dirba, kokio bieso ten tuos pavadinimus dar keisti. Čia tipo jei nori pritraukti chebros, kuriai aktualu išmokti kautis, tai pavadini "koviniu karate", jei nori pritraukti chebros, kuri nori išmokti apsiginti nuo nenaudėlių (ypač merginoms tas aktualu), tai pavadini) "savigynos karate".
Neperkaitau dar galvos, tik gal ne taip išsireiškiau Bet alaus šalto tai reikės įkalti
P.S. kaip ten su Pride, kažkada gi ruošėmės "Pride stebėtojų klubą" steigti
mes su tavimi - abu perkaitę bajeristai… Reikia dar prie Nindzių pasikvieti - “bus trečias”, jei ką…
Taigi, planavom pradžioje tavo naujame bute klubą daryti, jei pameni, bet kad tau palūkanos pasirodė per didelės tai ir nepirkai tu jo…
Mano bute irgi gerai - tik baldų nėra… Ir dar ten viena techninė problema, kurią reiktų išspręsti. Nindzia lyg ir kviestų į tašką Vilniuje, bet jo buvusioji ragana dar turi duoti palaiminimą. O baro nesuradom, nors būtų gerai…
O iš tikro, tai manau, kad čia viskuo vasara kalta - visi atostogauja ir aš taip pat nebežiūriu Pride ir LNK. Ir TV iš viso… O kai jau grįžtu namolio, tai jau nieko neberodo… Plius, šį ir beveik kitą mėnesį visus savaitgalius esu išdalinęs įvairaus pobūdžio kelionėms: šašlykai, dačnykizmas ir pan. - tad manęs ir namuose nėra… Negali pykt, taip sakant…