Del karate

Taigi, bandysiu lengvatinę gauti. Jei viskas gerai, gal dar šiemet pavyks Cha cha

Baldai nereikalingi, svarbu telikas būtų. O sėdėti kaip japonai galima - ant grindų, visgi japonų laidą žiūrėsma Cha cha O su raganomis pavojinga Baisu

Taigi, aš ir panašiai. Visi savaitgaliai gamtoje, kaime arba dar kokioje nors skylėje Cha cha Ir Pride paskutinį kartą gal prieš pusantro mėnesio mačiau Žliumbia Kokie ten Pride, kad kaip taisyklė šeštadienio vakaras prie kokio laužo (su krūva butelių alaus ir šnapso) praeina Girtas

Panašu, kad ir tu dačnykas!.. Cha cha Sakiau Nindziui, kad dačnykai - rūlz!.. Taip

Bet tai ir gerai - reikia kaupti jėgas sezonui… Mirkt

teorishkai taip! Taip Nekaltas bet jei tas kitas bus islaikes koki pvz 3 dan, tai tada gal ir nea!! Drovus Ne Juokiasi

Arba kitas bus Maikas Taisonas Juokiasi

zinai, lankiau karate kuri laika… pramokau visokiausiu gudrybiu, smugiu technikos ir t.t.
Bet jei gatvej mane uzpultu pvz. ne vienas, o du ir daugiau, tai nieko as ir nepadaryciau. o ir taip koks nors piktas dede pakeltu mane nuo zemes ir nieko as nepadaryciau.
Cha cha Cha cha
tfiu tfiu tfiu … iki siol niekas nebande … Flirtas

O ar žinai kur tavo problema? Tu lankei karate, su tikslu apsiginti Cha cha Juokas ir tiek. Kovos menas nėra apsigynimas nuo priešo.

Dar labai svarbu garsiai shaukti KIAAAAAAAAA… tada jau tikrai visi ishbegios, ne tik xuliganaiCha cha

tu iswis ka nors apie karate ismanaj??? ar tu apie karate sprendi tik is pigiu holiwudisku filmu??? tikrowej karate nera wien grazus judesej ir t.t. … nx ! kajp biesina tokie neismaneleiPiktas taj yra kowos menas!!! bled ! PWZ.: mano treneris ( Giedrius, 3 DAN. Laimingas) nx ejo nakty gatwe su zmona ir juos uzpuole berodz 4 plesikaj !! nx wisus sumuse!!! TAM KAS KLAWSE AR SU JUODU DIRZU GALIMA APSIGINT NUO BETKO , ACAKAW : GALIMA ! Piktas

o as pac turiu geltona dirza , grejt oranzini turesiu
Liežuvis

ir sumuscew wisus bernus klasej ( kaj kurie nera labaj silpni) Laimingas

nebutinaj juoda Liežuvis sakyceu jaw turint melyna wisaj neblogaj gali msutis
Laimingas

Sakyčiau būdamas toks kietas karatistas galėtum ir mandagiau kalbėti, nemanai? Giedrius tavęs neišmokė?

O dėl apsigynimo: buvai Europos Čempionate, kuris visai neseniai vyko Vilniuj? Ten visi beveik turėjo juodus arba rudus diržus (mėlyni buvo tik du - aš ir dar viena lietuvė mergina); neturinčių 1DAN į suaugusių varžybas visai neleido. Ir dabar jūs man įrodykit, kad smulkutė ~45kg sverianti ~150cm ūgio mergina, dalyvavusi čempionate pvz. kata rungty sugebėtų apsigint nuo didelio 2*2 spintos pavidalo dėdės? Tikiu, kad Giedrius sugebėjo apsigint - jis juk suaugęs stambus ir tvirtas vyras, kuris, net jei ir nebūtų karate meistras, neatrodytų lengvas kąsnelis plėšikams!
O iš tiesų diržas kovoje nieko nereiškia - užtenka gerai mokėti vieną patį paprasčiausią smūgį ir tinkamai jį pritaikyti. Kaip aš ir padariau tame čempionate Mirkt

Šypsena

na ishsamiai ishsamiai chia, achiu Šypsena

butent, nuo zmogaus turincio zymia fizine persvara tu niekaip neapsiginsi, aisq esi vaikinas, tai jau privalumas dar jei ugis siekia 180 ir pasiauginsi raumenu su igudziais tu busi kietas…bet neuzmirsk kad visada atsiranda kietesniu

ce tu apie mane kalbi?Pavargęs … jej tajp taj zinok kad as ne 180 o 170 ugioCha cha o didesniu ir stipresniu uz paauglius wisada aciranda…Pavargęs bet sakykim po desimt metu ( kaj man bus ~24) ir mane gatwej uzpultu sakykim tokio pat amzews zmogus taj turboot prawerstu taj ko mane ismoke … Nekaltas

nu sakykim tu dar paaugsi, aisq jei tave uzpuls igudziai pades(ypac psihologiniai) bet paciam sakotis neapsimoka…

Ziuriu cia daugiausia ismano tie kas nieko nezino apie tai:e Aishku ne visada dirzas pasako,bet kazka sako,nes dirzu uz dyka nedalina,ypac juodu. As pats turiu juoda dirza,aishku nereishkia kad nuo nieko negauciau.Bet paprasciausiai yra jau nebloga banke,greitis ir reakcija,ir jau nebaisu gatvej vaiksciot.Nekarta teko gatvej dubasintis. Esu ir gaves nuo triju,bet tai ka is nugaros junge su kazkuo,taciau daug kartu suvariau as tuos gatvinius. Gatviniu bijo tik tie kurie nieko nemokaBaisu .Kaune centre trys gatviniai soko,vienam ikaliau,antram irgi,o trecias pabego,na ir viskas. Bet sakau per tuos dirzus ateina ir greitis ir banke,tada tampi viskuo pranasesnis uz bet ka (isskyrus kietesni sportininka). Ir nereikia cia skiesti,kad dirzas nieko nesako. Dar gerai bishki boxo technikos moket.

as lankau karate ir manaw kad jeigu turi juoda dirza ir dar koki 3ar 4 dana tai lengvai gali apsigint neas man jaw dabar prirode daug prikolu… no o jei kox 6 danas tai ir nuo 10 apsigintu !

jojo jei 6 tai 10, jei kox 8 tai jau ir nuo 24 galetu apsigint, o jei 10 tai jau nemirtingas